Tortillalefser av blomkål på 1 2 3!
Blomkål er virkelig en «all rounder» som kan brukes til det meste, og personlig blir jeg aldri lei. Disse lefsene er super gode, til taco, til å fylle med avokado, salat, noen gode proteiner og parmesan som du ser på bildet under. Lefsene kan til og med brukes til pizzabunn. Og i Lila stil, enkle å lage, enklere å like, og mat som gjør hele deg glad.
Dette trenger du:
1/2 blomkål
2 egg
0,7 dl cassava (kan erstattes med annet mel, feks bokhvete, emmer)
1 ts fiberhusk
En klype salt
En dråpe basilikumolje fra doTERRA piffer det ekstra opp
Dette gjør du:
Ha alt sammen i en stavmikser, og mos til en glatt masse. Fordel dette ut i emner på størrelse med tortillalefser på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek til de er lett gyldne i ovnen på 180 grader ca 5 minutter (følg med)
Vil du bruke det til pizzabunn bruker jeg ha de litt tykkere. Du kan også steke det på en stekepanne.
Da er mine tips :
1. Ha kun 0,5 dl cassava
2. Bruk en god stekepanne, og ha godt med fett i
Smil fra Line
PS Har du hørt sist episode på podcasten? Fra trøstespising til resultatene du drømmer om med gjest Torunn Ytrehus.