Sjokoladechiapudding

 

Denne fikk jeg servert hos en hjertevenn, og den slo an både i mage og hjertet;) Super god, blodsukkervennlig og proppet med nyttig næring. Just like Lila loves it!

 
Sjokoladechiapudding smaker godt med litt revet kokos og mandelsmør.

Sjokoladechiapudding smaker godt med litt revet kokos og mandelsmør.

 

Dette trenger du:

3 ss chiafrø
1 pakke kokosmelk fra Rema 100 (2,5 dl)
1 ss kakao, gjerne økologisk
1 ss honning
2 ss kollagen
En klype ekte vanilje
En klype mineralsalt

NB

Veldig mange planter,nøtter, frø og korn har en slags beskyttelse i seg (som oss så ønsker de ikke bli spist) som kalles antinæringsstoff. Vil du gjøre puddingene mer «fordøyelig» kan du ha 3 ss chiafrø, dekk de med vann og ha saltet i og la stå over natten. Så blander du inn de andre ingrediensene.

Slik gjør du:

Ha chiafrø, kakao, honning, kollagen, salt og vanilje i et glass. Rør godt rundt. Ha i pakken med kokosmelk og rist godt. La dette stå i kjøleskapet til det har stivnet godt. Du kan godt røre ekstra godt rund etter det har stått i kjøleskapet ca 1 time.

Vips så har du et balansert måltid som inneholder gode proteiner, og fett. Da gjenstår en ting, å NYTE!

FullSizeRender-7-768x721.jpg