Sjokoladechiapudding
Denne fikk jeg servert hos en hjertevenn, og den slo an både i mage og hjertet;) Super god, blodsukkervennlig og proppet med nyttig næring. Just like Lila loves it!
Dette trenger du:
3 ss chiafrø
1 pakke kokosmelk fra Rema 100 (2,5 dl)
1 ss kakao, gjerne økologisk
1 ss honning
2 ss kollagen
En klype ekte vanilje
En klype mineralsalt
NB
Veldig mange planter,nøtter, frø og korn har en slags beskyttelse i seg (som oss så ønsker de ikke bli spist) som kalles antinæringsstoff. Vil du gjøre puddingene mer «fordøyelig» kan du ha 3 ss chiafrø, dekk de med vann og ha saltet i og la stå over natten. Så blander du inn de andre ingrediensene.
Slik gjør du:
Ha chiafrø, kakao, honning, kollagen, salt og vanilje i et glass. Rør godt rundt. Ha i pakken med kokosmelk og rist godt. La dette stå i kjøleskapet til det har stivnet godt. Du kan godt røre ekstra godt rund etter det har stått i kjøleskapet ca 1 time.
Vips så har du et balansert måltid som inneholder gode proteiner, og fett. Da gjenstår en ting, å NYTE!