SQUASH OG GULROT LAPPER

 

Dette har vært en av mine favoritter gjennom mange år. I tillegg til å være skikkelig gode er de jaggu sunne også. Dette er en perfekt måte å «kamuflere» grønnsaker for de små, selv synes jeg squash og gulroten setter prikken over det hele.

 
Saftige, nydelige frokostlapper.

Saftige, nydelige frokostlapper.

 

Nå er jeg klar for helg, hva med deg? Jeg skal lage disse og kose meg med nyeste episode på PODCASTEN.

Dette trenger du:

(1 porsjon)

1 egg

1/3 gulrot

1/4 squash

1 ss kokosmel

Ca 1 dl kokosmelk

1 ts fiberhusk (kan erstattes med 1 ss arrowroot blandet i litt kaldt vann)

1/2 ts ekte vanilje

1 dråpe kanel eller kardemommeolje fra doTERRA

Litt daddelsukker. Kan erstattes med lønnesirup, kokosblomstsukker eller stevia.

1 ss kollagen

Litt salt og sitron

Slik gjør du:

Rasp gulrot og squash, press ut vann. Pisk et egg med en gaffel rør inn grønnsakene. Bland inn kokosmel og de andre ingrediensene. Stek som små lapper på middels varme. Server med stekt bacon, eventuelt med litt søtt på toppen.

Tips:

Finhakk gjerne bacon, stek og bland inn i røren.

Perfekt start på dagen i dag! Hva er en perfekt start for deg?

Her er en variant hvor jeg har hatt i rester av havregrøten min, så godt!!!

Her er en variant hvor jeg har hatt i rester av havregrøten min, så godt!!!