Crispy blomkål

 

Dette er en av mine absolutt favoritter som tilbehør til mat. Jeg smaker til med forskjellige krydder ettersom hva jeg skal servere det til. Perfekt tilbehør til min “indisk gryte - laget med kjærlighet”.

 
AdobeStock_94869995-kopi-895x500.jpg
 

Dette trenger du:

  • 1 blomkålhode

  • Noen fedd hvitløk

  • 3 ss kokosfett uten smak

  • Salt

  • (nydelig med karri på)

Cauliflower-Popcorn_PS_604-580x384.jpg

Dette gjør du:

1 blomkålhode skjæres i små ”buketter”

½ -1 kinesisk hvitløk hakkes i småbiter og strøes over

3 ss kokosfett uten smak eller klarnet smør  røres rundt blomkålen

Salt

Bland alt godt sammen på et stekebrett. Sett inn i ovnen, med en gang kokosfett er smeltet bruk en skje og fordel godt rundt blomkålen.

Stekes på 250 grader midt i ovnen, rør underveis. Når blomkålen begynner å bli gyllen, flytt opp i ovnen for å få den ekstra sprø og fin.

Dette er så godt at det også passer som snacks!

Smil fra Line

 
Line Holdal