Crispy blomkål
Dette er en av mine absolutt favoritter som tilbehør til mat. Jeg smaker til med forskjellige krydder ettersom hva jeg skal servere det til. Perfekt tilbehør til min “indisk gryte - laget med kjærlighet”.
Dette trenger du:
1 blomkålhode
Noen fedd hvitløk
3 ss kokosfett uten smak
Salt
(nydelig med karri på)
Dette gjør du:
1 blomkålhode skjæres i små ”buketter”
½ -1 kinesisk hvitløk hakkes i småbiter og strøes over
3 ss kokosfett uten smak eller klarnet smør røres rundt blomkålen
Salt
Bland alt godt sammen på et stekebrett. Sett inn i ovnen, med en gang kokosfett er smeltet bruk en skje og fordel godt rundt blomkålen.
Stekes på 250 grader midt i ovnen, rør underveis. Når blomkålen begynner å bli gyllen, flytt opp i ovnen for å få den ekstra sprø og fin.
Dette er så godt at det også passer som snacks!
Smil fra Line