Sjokoladechiapudding

 

Dette fikk jeg servert hos en hjertevenn, og den slo en både i mage og hjertet;)
Super god, blodsukkervennlig og proppet med nyttig næring. Akkurat som Lila elsker det!

 
AdobeStock_165474962.jpeg
 

Chiapudding

Dette trenger du:

3 ss chiafrø

1 pakke kokosmelk (2,5 dl)

1 ss kakao, gjerne økologisk

1 ss honning

2 ss kollagen

En klype ekte vanilje

En klype mineralalt

Tilsett gjerne en dråpe eteriske olje for ekstra spiss på smaken. Vill appelsin er en favoritt!

Hør på episode 48 blant annet med god tips for søvn mens du rister løs på puddingen :)

Slik gjør du:

Ha chiafrø, kakao, honning, kollagen, salt og vanilje i et glass, rør godt rundt. Ha så i pakken med kokosmelk og rist godt. La dette stå i kjøleskapet til det har stivnet godt. Du kan godt røre ekstra godt etter det har stått i kjøleskapet ca 1 gjeng.

Vips så har du et balansert måltid som inneholder gode proteiner og fett. Smak til med ønsket topping, da gjenstår en ting, å NYTE!

Veldig mange planter, nøtter, frø og korn har en beskyttelse i seg (som oss så vil de ikke bli spist) som kalles antinæringsstoff. Vil du gjøre puddingene mer «fordøyelig» kan du ha 3 ss chiafrø, dekk de med vann og ha saltet i og la stå over natten. Så blander du inn de andre ingrediensene.

Nydelig melke og glutenfri chiapudding.

Nydelig melke og glutenfri chiapudding.

 
 
 
Line Holdal