Verdens beste eggerøre!
Er ikke eggerøre, eggerøre? NEI! På samme måte som ost ikke er ost og både smaker og har forskjellige konsistenser så er det også stor forskjell på eggerøre. For en matnerd som meg er dette «Rolls-Roycen» på eggerører! Hva gjør denne så god? Smakene er så rene og balansert, og den er som fløyel som smelter i munnen.
LILA eggerøre
Dette trenger du:
Til 2 personer
4 egg
1 ss fløte
1 ss Rørossmør
Én klype salt
Én klype pepper
PS har du fått den
FROKOSTGUIDEN min som er helt GRATIS?
I den guiden får du 10 oppskrifter på sunne og gode frokoster som enkelt kan lages med små kokker i huset.
Sjokoladechiapudding, smoothie, overnatta havregrøt er noe av det du vil få oppskrift på i denne GUIDEN.
Dette gjør du:
Kok opp vann i en kasserolle. Finn frem en glassbolle som passer i kasserollen. Knekk eggene i bollen og forsiktig med en gaffel rør inn fløte, halvparten av smøret, salt og pepper. Sett glassbollen i det kokende vannet, og skru ned til middels varme. Når du ser at eggerøren begynner å stivne kan du skru ned varmen på det laveste. La eggerøren stå i vannbad og godgjøre seg, rør rundt med jevne mellomrom og ha i resten av smøret. Det tar 10-20 minutter, og det er verdt hvert et minutt. Ta eggerøren før den har stivnet helt så den ikke blir tørr.
Da gjenstår bare å NYTE med ønsket tilbehør, og ender denne på frokostbordet ditt i morgen? Send meg et bilde på Instagram @lila_life da vel :)
Smil fra Line