Kokos-panna cotta
Kokospannacotta, frisk, syrlig, god og passelig søt, nam nam! Jeg har brukt 1 dl fløte, ønsker du den helt melkefri er det bare å erstatte fløten med kokosmelk.
Dette trenger du:
3 dl kokosmelk
1 dl fløte
½ dl kokosblomstsukker
2 ts ekte vanilje (kjøpes helsekost)
4 gelatinblad
Lime,smak deg frem, du kan også bruke 1-2 dråper dōTERRA-sitronolje
1 moden mango (kan erstattes med annen bær/frukt)
Litt vann
Litt presset sitron
Jordbær eller bringebær
Slik gjør du:
Kok opp kokosmelk, fløte, søtt og vaniljestang.
Bløtlegg gelatinen etter anvisning. Rør inn i den varme blandingen, smak til med lime eller eterisk olje.
Hell blandingen i glass. La stå kjølig til det har stivnet.
Blandingen ble nok til 5 små panna cotta, ønsker du litt større holder det til 4.
Pynt med ønskede bær eller frukt, pssst mangosausen under er skikkelig LILA!
Mangosaus:
Del mangoen i terninger, kjør glatt med vann i blender eller kjøkkenmaskin. Smak til med presset sitron.
Da gjenstår en ting, NYT!
Smil fra Line-Lilalife