FAVORITTER Glutenfritt Middag Saus, Dressing, Dipp

Verdens beste tomatsaus? og blomkålpizza

Denne oppskriften har jeg fått hos en god hjertevenn, det gjør at denne sausen kanskje smaker enda bedre. Jeg overdriver ikke når jeg sier at dette må være verdens beste tomatsaus?

Når jeg lager denne sausen tripler jeg gjerne, og har i glass som jeg fryser ned. Jeg bruker sausen til pizza, squash lasagne, som saus til kjøtt (da piffer jeg den opp med feks fløte, ferske urter, ost),til tortillapizza, og perfekt til blomkålpizza.

Dette trenger du:

1 løk

2-3 fedd hvitløk(surr i klarnet smør)

1 ts karri

2 ts timian

2 ts oregano

2 ta paprikaoulver (surr sammen men løk, for å få smakene ekstra frem)

1 boks økologisk hakkede tomater

Salt

Pepper

La dette stå å putre iallefall 3-4 timer under lokk. Jo lengre jo bedre. Mos med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Blomkålpizza

Dette trenger du:

1 blomkål

2 egg

2 ss smeltet ost

Slik gjør du:

Mos alt i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Fordel utover på bakepapir med slikkepott. Stek på 225 grader i 30 minutter. Avkjøl og ha fyll på. Sett inn i ovnen til ost blir gylden, og voila klart til å spises.

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.