ARTIKLER

Velkommen 2018

Tenk da er det bare noen få timer igjen av 2017, et år som har vært helt fantastisk for meg. Og jeg har tenkt å la 2018 bli like bra!

2017 har vært året da jeg fulgte drømmen og hjerte mitt. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å jobbe med Lilalife. For det var det jeg ønsket aller mest, å kunne dele min reise fra syk til frisk. Å kunne hjelpe og motivere andre og faktisk vise at det er mulig .

Les litt mer om in reise her og her

Her er fra dagens tur til Keiservarden. Gjennom mange år har det vært både terapi og medisin for meg, ingenting gjør meg bedre en frisk luft og natur. Hvis jeg kan gi deg et råd for 2018, vær mer ute.

Yoga, natur og naturlig mat har vært mine hovednøkler, og med små skritt har jeg jobbet meg mot en bedre helse. Og som 41 åring har jeg mer energi enn da jeg var 25 og det føles nydelig!

Eteriske oljer har også vært et stort løft for både min fysiske og psykiske helse. Oljemagien min kan du lese mer om her.

Gode venner og familie gjør også underverker for helsen. Nyt siste dagen i 2017, og så håper jeg vi sees masse i 2018.

Vil du være med på webinar 16. januar hvor jeg gir deg alle mine beste tips for et lekende og lett 2018, kan du melde deg på her.

Varm hilsen og et smil fra Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.