Fisk, Skalldyr

Velg og vrak i himmelske melkefri, lavkarbo fiskeretter

Tags:

Jeg har lyst på fisk til middag, og ble sittende å se på litt av rettene jeg har laget tidligere..Jeg ble bare mer og mer usikker etter at den ene etter andre retten fristet..

Kanskje en av rettene kan friste deg? Det er linket til alle oppskriftene under under hvert bilde.

God middag til deg..♥

Pannestekt uerfilet med godt følge

Juliennespagetti med spicy skalldyr

Grillet laks med paprikasaus

Grillet tørrfisk med sennepsbakte grønnsaker

Torskeform med søtpotet/blomkålkrem

Spicy fiskeboller

Kamskjell  og scampi med hvitløk, chili og persille

Gurkemeie og ingefær kamskjell

Laksespyd med oreganokrem

Fiskebaconburger

Fish and chips

Eksotisk fiskerett

Saltbakt torsk med deilig følge

Lakseburger

Her er enda flere fiske og skalldyr retter.

Smil fra

Line Holdal

  14 COMMENTS

 • Elin I. september 5, 2011 Reply

  Ja, alle sammen frister! 😀 Dette kan lett bli menyen min framover. Tusen takk for nydelige tips.

  • line september 5, 2011 Reply

   Bare koselig søte du:)

 • Frida september 5, 2011 Reply

  Oioioi! Her var det helt utrolig mye godt. Nå angrer jeg nesten litt på de kotelettene som fikk være med meg hjem i handleposen i dag. I morgen blir det fisk!

  • line september 5, 2011 Reply

   Koteletter er jo nam, altfor lenge siden sist jeg spiste det..Regner med det kommer en lekker oppskrift på bloggen din:)

 • Kristine september 5, 2011 Reply

  Så mye godt! Her skal jeg helt klart hente litt fiske-inspirasjon 🙂

  • line september 5, 2011 Reply

   Jippi:)))

 • Terese september 5, 2011 Reply

  Åååh, så herlig, disse skal jeg printe ut og lage en etter en…
  Tusen takk for gode tips! 😛

  • line september 5, 2011 Reply

   Så bra:)

 • Hadde tenkt å teste de fiskebollene en dag.. 🙂

  • line september 5, 2011 Reply

   mmm de er så gode:)

 • lovelyliller.com september 5, 2011 Reply

  jeg spiser nesten bare fisk så dette er midt i blinken for meg! 😀

  • line september 5, 2011 Reply

   Så bra:))

 • Henriette september 5, 2011 Reply

  Takk for super fiskeinspirasjon! Det er så alt for lett å berre lage den vanlige (men gode) laksefileten, men her var det mange gode tips! 🙂 I dag blir det seifilet med rømmesaus og brokkoli…gleda meg til middag 😉

  • line september 5, 2011 Reply

   Bare koselig:), og alltid godt men en god fiskemiddag. Nammmm

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten