ARTIKLER

Unnskyld kroppen min!

Det er så mange ting jeg skulle ønske jeg kunne gjort annerledes gjennom årene. Jeg skulle gjerne vært foruten 15 år med spiseforstyrrelser, som har satt mange dype spor både fysisk og psykisk. Jeg skulle så gjerne valgt annerledes for 10 år siden da jeg valgte å sette inn brystimplantat.

 

unnamed-4

 

Jeg var fortsatt inne i en kamp for å bli frisk av spiseforstyrrelsene. Jeg hadde ammet to barn, selvbildet var lavt og jeg valgte som jeg valgte.

 

Det som er bra med livet og ikke minst å bli eldre er at man lærer, blir tryggere og kanskje har man større forutsetninger for å ta de rette valgene. Og det nytter ikke se seg tilbake, det eneste man kan bruke fortiden til er å lære av egne feil og tenke fremover.

 

Til tross for at jeg selv mener at jeg absolutt var på feil kurs, klarte intuisjonen min å føre meg til Tunsberg Medisinske fagskole. Etter det har det gått slag i slag. Stabilt blodsukker fikk meg ut av spiseforstyrrelsehelvete. Jeg begynte med yoga, kom mer i kontakt med egne følelser og en kombinasjon av kosthold, turer i skog og mark og yoga fikk ned det verste stresset og jeg klarte endelig sove igjen.

 

Selv om jeg har gjort store endringer i livsstil min, har jeg ikke kommet helt i mål med å få helsen jeg vet jeg kan ha, og bli den Line jeg vet jeg kan være. Jeg har fortsatt lavt stoffskifte og endel symptomer fra mine autoimmune sykdommer.

 

Har tenkt lenge på at implantatene må ut, og jo mer jeg har lest jo sikrere er jeg i min sak. Så langt det er mulig å glede seg til en operasjon, så skal det bli så godt å få implantatene ut. Jeg har valgt en av landets dyktigste kirurger og jeg er i trygge hender under operasjon tirsdag.

 

Dette har vært en gradvis endring for meg, etterhvert som jeg har sett det store bildet. Kremer og make up er bytter ut med helt naturlige produkter. Jeg har tatt et valg om å ikke bruke botox og andre kjemiske injeksjoner. Jeg vil rett og slett eldes på en naturlig måte, og sette pris på det livet og den kroppen jeg har fått.

 

Etter å ha tatt NLP for å takle en til tider tøff hverdag som mamma til en gutt med 4 diagnoser og mine egne utfordringer innser jeg også at man ikke skal undergrave tankenes kraft.

 

Man kan gjøre alle de rette tingene, men om man er inne i et negativt tankemønster setter det spor. Da gjelde det å bryte gamle negative tankemønster og husk fungerer ikke en ting så fungerer noe annet.

 

For meg har prosessen vært målet, og det vil det forsette å være. Men en ting vet jeg, jeg er på god vei til å bli frisk, og jeg har alle ressursene som skal til. Med denne operasjonen tror jeg at jeg gir kroppen min en større forutsetning til å bli frisk! En annen ting som er utrolig viktig for meg, jeg ønsker å være et godt forbilde for mine barn.

 

En siste ting jeg dømmer ingen som velger annerledes enn meg, vi har alle hver vår vei. Min erfaring er at det ikke er lurt å ta et så stort valg når man er på et sårbart punkt i livet. Tenk nøye igjennom en så stor avgjørelse.

 

Legger ved link til en side som gjorde min avgjørelse om å fjerne enkel.

 

Les her

Pluss denne gruppen

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • Vanja desember 4, 2016 Reply

  Du er utrolig tøff Line. Står stor respekt av valgene dine og at du velger å dele livserfaringer som andre kan dra så mye lærdom av. Ønsker deg masse lykke til <3

   

   

  • Line desember 4, 2016 Reply

   Tusen takk :). Alt har gått super fint <3

 • May Britt Briseid desember 4, 2016 Reply

  Du er ei fornuftig og flott dame, Line. Jeg ønsker deg alt godt i dagene som kommer! Skal ha deg i tankene tirsdag. Hils så mye til familien. Stor klem fra May Britt

  • Line desember 4, 2016 Reply

   Tusen takk <3. Alt har gått så fint!

 • Karoline desember 4, 2016 Reply

  kom både én og to tårer her ja… fantastisk bra skrevet å nært og ærlig! 

 • Mai Britt Bakstad desember 4, 2016 Reply

  Flott å lese,…… lykke til!❤️

 • Brit-Tone Undheim desember 4, 2016 Reply

  Du er jammen modig som deler din prosess til å finne deg sjøl igjenn, både fysisk og emosjonelt. Det står stor respekt av at du står fram med din historie!
  Ønske deg masse lykke til med operasjonen ogrekonvalsenten, og en fortsatt god advent!!!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten