Drikke

Trenger du et påskudd for et glass rødvin?

Tags:

Det gjør ikke jeg, men siden det er helg skal jeg etterhvert gi deg en ekstra god grunn til å nyte et glass vin i dag..

Er forøvrig vel inlosjert i Tromsø, klar til kurs for Nordlys sine lesere i Tromsø og foredrag på Finnsnes/Sunkost. Gleder meg masse! Til nå har jeg bare kost meg sammen med en god venninne på kafe og med litt shopping. Regner med at det blir tidlig kveld så jeg er frisk og rask i morgen tidlig.

Har tidligere skrevet om boken Det store kolesterolbedraget, en bok jeg anbefaler på det sterkeste. Selv leser jeg den for andre gang nå, og oppdager hele tiden nye ting. Men må si at jeg likte følgende fra etterordet i boken veldig godt:

Hvis du ikke drikker alkohol, begynn med det nå. Hvis du drikker, drikk regelmessig-ikke for mye-og sørg for at du liker det du drikker.Drikk sammen med venner, drikk i sosialt lag, men ikke drikk for å bli full»

Malcolm Kendrick mener at for eksempel et glass rødvin virker avslappende, er blodfortynnende, og inneholder gode antikosidanter. Men som med alt annet er det alltid noen fordeler og noen ulemper. Men i dag gir jeg deg bare fordelene. Nyt glasset og fredagen!

Smil fra

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Tove januar 27, 2012 Reply

  Rødvin med god samvittighet i kveld 😀

  God helg!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

 • HanneM januar 27, 2012 Reply

  Har akkurat inntatt en deilig torskemiddag \»med mange gode smaker\» (for å sitere mannen min). Oppskrifta fant jeg på bloggen din, den var fra 16/5 i fjor. Og det artigste var at ungene kasta seg over puréen, og ingen av dem liker blomkål. 🙂 Maten smakte godt med et glass rødvin til, valgte Monte Antico som er en italiensk rødvin med lite sukker 0,6 gr/l. Men nå er det tid for kaffe, med en liten sjokoladebit til.

  • Line januar 27, 2012 Reply

   Så artig Hanne:), blir nesten rørt når oppskritene mine blir brukt.

 • Kine-get juicing januar 27, 2012 Reply

  Jeg leser en bok der det bla.står at alkohol er mer gift for kroppen enn heroin, og velger å høre på det siden jeg har bestemt meg for å stort sett holde meg unna alkohol. Jeg liker jo heller ikke smaken av rødvin så jeg kommer ikke til å begynne å drikke det fordi noen mener det er sunt , men for deg som klarer å kose deg med det blir det jo helt annerledes 🙂 Da må det være lov!

  • Line januar 27, 2012 Reply

   Alkohol er gift, men det er det i stort sett alt man inntar. Tungmetaller, antibiotika etc. Så med rødvin som jeg elsker, velger jeg å fokusere på de positive tingene he he. Men drikker med måte 1-2 glass av og til. Smil fra meg

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten