Fisk, Skalldyr Middag

Torskekjaker med glaserte grønnsaker

Tags:  

Kontordag hjemme i dag sammen med Mio som koser seg på fanget mitt, smelt. Senere i dag blir det hælene i taket når jeg skal instruere Stram OppPuls, gleder meg. Nå har jeg ikke trent siden torsdag, så kjenner at hver en muskel og celle er klar for fysisk aktivitet.

Uken trening blir:

Mandag: Yoga/Stram opp puls

Tirsdag: Styrke

Onsdag: Yoga 30/jogg 30- her kreves det motivering-men skal gjennomføres

Torsdag: Styrke

Fredag: Fri

Lørdag: Yoga

Søndag: Tur

Torskekjaker med glaserte grønnsaker

Dette brukte jeg:

12-14 fiskekjaker

Smør

1 blomkål

Gul paprika

Squash

løk

Rødløk

Cherrytomat

Salt

Pepper

Sukrin

Tamari soyasaus

Lime

Slik gjorde jeg:

Satte blomkål på kok. Kuttet alle grønnsakene i strimler og freste på middels varme i cocosa. Samtidig stekte jeg torskekjakene på en annen panne i smør og hvitløk, smakte til med salt og pepper. Når grønnsakene var gylne tilsatte jeg litt sukrin, lime og soyasaus. Gir grønnsakene en utrolig frisk smak. Når blomkålen var mør, helte jeg av vannet, moste den med stavmikser og tilsatte hvitløk, salt, pepper og olivenolje. Her smaker det godt med fløte eller rømmer, noe jeg må unngå pga intoleranse.

Nydelig smakfullt, men ikke minst enkelt måltid. Perfekt på en mandag.

Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Cathrin februar 7, 2011 Reply

  Nok en fin oppskrift som må prøves. Prøver å lage fisk annenhver dag og i dag blir det fiskeboller. Må ha en litt barnevennlig rett i dag. Har en datter på 2 1/2 som ikke er så glad i alle rettene med squash og blomkål som jeg har servert i det siste. Hun liker best tomat og agurk, og bittelitt brokoli (så lenge vi kaller det for juletre). Har gjort unna dagens treningsøkt med StepStyrke, så da blir det å studere oppskrifter og planlegge maten resten av dagen (er i barselspermisjon). Merker at jeg bruker veldig mye tid på å tenke på mat, hva jeg skal lage og hva jeg må handle. Har selv Cøliaki, mens samboeren min er allergisk for nøtter, rotgrønnsaker og steinfrukt og da tar det litt tid å finne alternativer som passer for alle, i tillegg til lillefrøkna som er litt skeptisk til noen grønnsaker. Føler jo at jeg «stjeler» litt av deg, med dine fine oppskrifter. Har bare prøvd ut lavkarbo en måneds tid, mer merker at blodsukkeret er mye mer stabilt, vekta går litt ned (sikkert litt drahjelp fra amming) og humøret på topp. Tusen takk for inspirasjon. Fortsetter å «stjele» oppskriftene dine til kokeboken din er i handel 🙂

  • line februar 7, 2011 Reply

   Du stjeler ikke, bare koselig at du lager mat fra lila, det liker jeg:). Etterhvert vil du bruke mindre tid på planlegging, tenking-det går seg til lover:). Flink liten frøken du har, liker jo masse. Stort smil

 • Hanne februar 7, 2011 Reply

  Puh, nå ble jeg lettet. Jeg leste du hadde skrevet en kommentar på en annen blogg: «Ser det er mange av oss bloggere som kaster inn håndkleet.» Jeg tolket det først som om du skulle slutte og blogge. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så du ikke hadde noe slikt innlegg her 😉

  Jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden, men jeg har lest mye i arkivet. Du har mange flotte innlegg om viktige temaer. Personlig setter jeg stor pris på det du har skrevet om stress. Jeg er vel som mange unge kvinner i Norge i dag, ofte stresset, og du har skrevet mye innspirerende om hvordan man kan takle dette.

  Takk for en flott blogg, jeg håper du forsetter og skrive på i LANG tid fremover 🙂

  • line februar 7, 2011 Reply

   Åh så søt du er. Jeg slutter nok ikke:)

   Kommer nok til å skrive mer om stress, er en liten stressus. Jobber med å roe nedf, hi hi.

 • mm ja takk! elsker fisk!

  • line februar 7, 2011 Reply

   ME 2

 • Tine februar 7, 2011 Reply

  Hva er fiskekjaker?

  • Bente februar 7, 2011 Reply

   Det samme som torsketunger…?

   • line februar 7, 2011 Reply

    Kinnene på torsken:)

  • line februar 7, 2011 Reply

   Kjeken/kinnet på torsken, nydelig!

 • hannem februar 7, 2011 Reply

  Hvordan tilbereder du torskekjakene? Tar du av skinnet først, eller steiker du dem med skinnet på? Sitter og ser på 4-stjerners middag akkurat nå, han laga jordskokksuppe med stekte torskekjaker!

  • line februar 7, 2011 Reply

   Åha det skulle jeg sett:). Fikk kjakene uten skinn og klar til steking, ren filet. Nam

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust
 • - Happy friday IG friends😘😘😘- #bodø #visitnorway #liveterbestute #gonatural #visitbodø #hike #havapoo #dogsofinstagram
 • - Dette er den verste fjellturen jeg noen gang har vært på. Jeg husker hvert et sekund av turen, hvert et skritt var en utfordring. Ulendt terreng, med bregner høyere enn meg, myr, null sti, bratt, rett og slett et slit, og flere ganger tenkte jeg går dette bra? Da luktet jeg litt ekstra på balance og lavendel. Nå som turen er litt på avstand, tenker jeg WOW for en fantastisk tur, utsikt vakrere enn dette skal man lete lenge etter. Og følelsen av å mestre, er ubetalelig. Jeg er ikke i tvil om at magien, ja den oppstår utenfor komfortsonen💥 #norway #hiking #nature #magic #happy #yolo #lurøy #visitnorway #life #essentialoils #doterra
 • - It’s the last day of October, it’s dark and honestly not my favourite time of the year. But there are always some beauty in nature, and time spent in nature is never wasted time - #bodø #nature #october #liveterbestute #visitbodø
 • - Mange gode grunner til å smile!!! En av dem 🙌🏼 BOGO braker løs i morgen, kjøp en få en! Dette er eneste gangen jeg åpner opp for at du som ikke har egen oljekonto kan teste oljene ved å kjøpe enkeltoljer. Hver eneste dag i frem til fredag kommer det nye tilbud. Vil du være med på en morsom, lærerik uke med masse tilbud 👉🏼 link i bio💁‍♀️
.
.
Jeg har akkurat testet ut en ny variant av blomkålpizza, se storyen min for mer info😍😍.
.
.
Og en god jentekveld JA det får frem smilet! Takk @marianneangelsen @frkalbertine og alle dere andre👯‍♀️💅🏻🙇🏼‍♀️#doterra #essentialoils #natural #pizza #love #life #glutenfree #dairyfree #girls
 • - Yes finally back in Norway! Just landed in Oslo, only one flight left to Bodø. I love Italy, but I love Norway and Bodø more -#norway #italy #amalfi #positano #ravello #vacation #travel
 • - My best travel «buddie»! En oljeblanding som inneholder fantastiske bitterstoffer som er et must for fordøyelsen! Why? Helsen vår styres i stor grad av fordøyelsen, nok magesyre, balanse i bakterieflora med mere. På reise endres også bakteriefloraen og da er det ekstra viktig med support. Jeg bruker zengest/digeszen daglig, og alltid på reise. Og etter etter IS, VIN og tidenes beste lunsj i dag er den GOD å ha😍 ! #lilalife #essentialoils #doterra #natural #naturallife #digestion #supportdigestion #digestzen #zengest #amalfi #italy #italy🇮🇹 #praiano
 • - Crazy tourist in #napoli - #italy#pizzatime #vacation #lilalife #yogagirl #yogaeverywhere #campania #crazygirl #life