Fisk, Skalldyr Middag

Torskekjaker med glaserte grønnsaker

Tags:  

Kontordag hjemme i dag sammen med Mio som koser seg på fanget mitt, smelt. Senere i dag blir det hælene i taket når jeg skal instruere Stram OppPuls, gleder meg. Nå har jeg ikke trent siden torsdag, så kjenner at hver en muskel og celle er klar for fysisk aktivitet.

Uken trening blir:

Mandag: Yoga/Stram opp puls

Tirsdag: Styrke

Onsdag: Yoga 30/jogg 30- her kreves det motivering-men skal gjennomføres

Torsdag: Styrke

Fredag: Fri

Lørdag: Yoga

Søndag: Tur

Torskekjaker med glaserte grønnsaker

Dette brukte jeg:

12-14 fiskekjaker

Smør

1 blomkål

Gul paprika

Squash

løk

Rødløk

Cherrytomat

Salt

Pepper

Sukrin

Tamari soyasaus

Lime

Slik gjorde jeg:

Satte blomkål på kok. Kuttet alle grønnsakene i strimler og freste på middels varme i cocosa. Samtidig stekte jeg torskekjakene på en annen panne i smør og hvitløk, smakte til med salt og pepper. Når grønnsakene var gylne tilsatte jeg litt sukrin, lime og soyasaus. Gir grønnsakene en utrolig frisk smak. Når blomkålen var mør, helte jeg av vannet, moste den med stavmikser og tilsatte hvitløk, salt, pepper og olivenolje. Her smaker det godt med fløte eller rømmer, noe jeg må unngå pga intoleranse.

Nydelig smakfullt, men ikke minst enkelt måltid. Perfekt på en mandag.

Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Cathrin februar 7, 2011 Reply

  Nok en fin oppskrift som må prøves. Prøver å lage fisk annenhver dag og i dag blir det fiskeboller. Må ha en litt barnevennlig rett i dag. Har en datter på 2 1/2 som ikke er så glad i alle rettene med squash og blomkål som jeg har servert i det siste. Hun liker best tomat og agurk, og bittelitt brokoli (så lenge vi kaller det for juletre). Har gjort unna dagens treningsøkt med StepStyrke, så da blir det å studere oppskrifter og planlegge maten resten av dagen (er i barselspermisjon). Merker at jeg bruker veldig mye tid på å tenke på mat, hva jeg skal lage og hva jeg må handle. Har selv Cøliaki, mens samboeren min er allergisk for nøtter, rotgrønnsaker og steinfrukt og da tar det litt tid å finne alternativer som passer for alle, i tillegg til lillefrøkna som er litt skeptisk til noen grønnsaker. Føler jo at jeg «stjeler» litt av deg, med dine fine oppskrifter. Har bare prøvd ut lavkarbo en måneds tid, mer merker at blodsukkeret er mye mer stabilt, vekta går litt ned (sikkert litt drahjelp fra amming) og humøret på topp. Tusen takk for inspirasjon. Fortsetter å «stjele» oppskriftene dine til kokeboken din er i handel 🙂

  • line februar 7, 2011 Reply

   Du stjeler ikke, bare koselig at du lager mat fra lila, det liker jeg:). Etterhvert vil du bruke mindre tid på planlegging, tenking-det går seg til lover:). Flink liten frøken du har, liker jo masse. Stort smil

 • Hanne februar 7, 2011 Reply

  Puh, nå ble jeg lettet. Jeg leste du hadde skrevet en kommentar på en annen blogg: «Ser det er mange av oss bloggere som kaster inn håndkleet.» Jeg tolket det først som om du skulle slutte og blogge. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så du ikke hadde noe slikt innlegg her 😉

  Jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden, men jeg har lest mye i arkivet. Du har mange flotte innlegg om viktige temaer. Personlig setter jeg stor pris på det du har skrevet om stress. Jeg er vel som mange unge kvinner i Norge i dag, ofte stresset, og du har skrevet mye innspirerende om hvordan man kan takle dette.

  Takk for en flott blogg, jeg håper du forsetter og skrive på i LANG tid fremover 🙂

  • line februar 7, 2011 Reply

   Åh så søt du er. Jeg slutter nok ikke:)

   Kommer nok til å skrive mer om stress, er en liten stressus. Jobber med å roe nedf, hi hi.

 • mm ja takk! elsker fisk!

  • line februar 7, 2011 Reply

   ME 2

 • Tine februar 7, 2011 Reply

  Hva er fiskekjaker?

  • Bente februar 7, 2011 Reply

   Det samme som torsketunger…?

   • line februar 7, 2011 Reply

    Kinnene på torsken:)

  • line februar 7, 2011 Reply

   Kjeken/kinnet på torsken, nydelig!

 • hannem februar 7, 2011 Reply

  Hvordan tilbereder du torskekjakene? Tar du av skinnet først, eller steiker du dem med skinnet på? Sitter og ser på 4-stjerners middag akkurat nå, han laga jordskokksuppe med stekte torskekjaker!

  • line februar 7, 2011 Reply

   Åha det skulle jeg sett:). Fikk kjakene uten skinn og klar til steking, ren filet. Nam

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi