RÅD

Tips til stabil vekt i disse juletider…

Tags:  

Hei dere.

Nå har jeg vært i «dvale» i noen dager, full julefeiring med alle rettigheter. Men nå kjenner jeg at jeg er klar for litt hverdag, med trening, sunnere mat og blogging.

Dessverre er det mange som går mye opp i vekt i disse glade juletider, hvordan kan man unngå dette? Tenkte å dele noen tips med dere. Selv går jeg alltid opp 2-3 kilo, men disse  forsvinner alltid når hverdagen kommer. Det er viktig å finne en balanse hvor man kan kose seg  ,uten at man trenger ta helt av. Husk at det er det vi spiser mellom nytt år og jul som er viktig:)

Her er noen tips fra meg:

 • Spis sakte, og tygg maten ordentlig. Da vil du kjenne når du er mett, stopp før du blir stapp mett.
 • Unngå kombinasjonen mye karbohydrater/fett.  Jeg minimerer alltid inntaket av brød, og spiser godt med pålegg, grønnsaker og hjemmelagede dressinger, sauser. På bildet under ser dere et rundstykke som jeg har skjært i ultra tynne skiver, røykalaks, hjemmelaget sennepssaus og grønnsaker. Rundstykkene er bakt på div spelt, boghvete og amarnt.

diverse-168

 • Det blir lett mye alkohol i julen.  Rødvin og tørr hvitvin er å foretrekke foran øl og sprit som inneholder mye sukker.
 • Vær i aktivitet, gå turer, lek med ungene, gå ut å dans. All bevegelse er bra:).
 • Det trenger ikke være lange økter, 30 minutter annen hver dag i julen klarer alle!
 • Tallerkenmodell med ca 100-150 gram proteiner (kjøtt, fisk, kylling), litt karbohydrater ( pasta, ris, potet), og godt med grønnsaker. Ikke glem fett, det trenger vi.
 • Minst mulig sukker. Se på oppskriftene for hjemmelaget marsipan og sjokolade. I tillegg er nøtter og frukt gode alternativ.
 • Drikk godt med vann, juice og brus er til fest- så litt i julen er bra..

diverse-163

Julefrokost..

diverse-167

Snuppa mi klar for frokost.

I morgen kommer en nydelig oppskrift på kveite.

Smil fra Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten