ANBEFALINGER Pålegg, Tilbehør

Tips til snacks, pålegg etc..

Tags:   

Jeg er alltid på utkikk etter sunnere snacks til ungene mine. Og her om dagen fikk jeg en hel time alene på Ultra på Sørlandssenteret. Himmelen for en «matgeek» som meg!
Fant utrolig masse gøy!

N.A! som står for Nature Addicts.
Det er egentlig er et fransk produkt og er et sunnere godterialternativ.

Produktet inneholder fortsatt endel sukker i form av fruktose, men i mine øyne et supert alternativ til små mager og kropper. Mine likte dette kjempe godt!

Denne blåbærdrikken fra  Grønne Gaarden ble veldig godt mottatt.

Jeg kjøpte meg disse gode knekkebrødene, og tok meg en liten matbit på en benk på senteret. Så nok litt sær ut med knekkebrødet mitt med makrell, but who cares:)

Fish 4 ever smacker godt på Chiax knekkebrødene , eller bare alene.

Et sunt og godt alternativ. Ikke kortreist mat selv om fisken fiskes utenfor Norge og Skotland, men likevel et godt alternativ- Les mer her.

I går hadde jeg skikkelig sjokoladeverksted på kjøkkenet, legger ut oppskrift.

Nyt dagen!

Smil fra 

 

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Julie S. Hagesæter juli 4, 2012 Reply

  Ja, fint å få ny inspirasjon innimellom! Jeg laget meg \»nytt\» pålegg her om dagen. Cashewnøttersmør. Jeg tåler ikke peanøtter og prøver så langt som mulig å unngå melk. Hadde akkurat laget en ny porsjon ghee, da jeg kom på at jeg kunne hakke cashewnøtter og blande med ghee – mmmm!

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Åh for en lur idee, ble det godt? Hørtes godt ut. God helg :)))

 • HanneM juli 4, 2012 Reply

  Jeg er blitt litt begeistra for de nye drikkene fra Tine: juice ispedd vann med kullsyre og ikke tilsatt ekstra sukker. Kjøpte varianten med sitron og drue her om dagen, den var veldig frisk og god, men jeg liker også den med appelsin. Tenker det kan være et godt alternativ f.eks. på turer istedenfor bare vann. Spesielt hvis man er i aktivitet kan en tillate seg noen flere karbohydrater. Men den er også et godt alternativ til brus.

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Ja ungene fikk det i dyreparken, ikke et dumt alternativ:). Vil man ha enda mindre sukker kan man som Kristine skriver blande i litt farris. Absolutt et godt alternativ til brus. God helg Hanne:)

 • Kristine juli 4, 2012 Reply

  Den blåbærdrikken har jeg også prøvd.
  Jeg synes den er ekstra god når den blandes i litt farris.
  God sommer Line 🙂

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Takk for tips. Smakte ikke blåbærdrikken blir for søtt og kleimete for meg, men med halvt om halvt med farris høres ut som et glimrende forslag. God sommer søta:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?