ANBEFALINGER Pålegg, Tilbehør

Tips til snacks, pålegg etc..

Tags:   

Jeg er alltid på utkikk etter sunnere snacks til ungene mine. Og her om dagen fikk jeg en hel time alene på Ultra på Sørlandssenteret. Himmelen for en «matgeek» som meg!
Fant utrolig masse gøy!

N.A! som står for Nature Addicts.
Det er egentlig er et fransk produkt og er et sunnere godterialternativ.

Produktet inneholder fortsatt endel sukker i form av fruktose, men i mine øyne et supert alternativ til små mager og kropper. Mine likte dette kjempe godt!

Denne blåbærdrikken fra  Grønne Gaarden ble veldig godt mottatt.

Jeg kjøpte meg disse gode knekkebrødene, og tok meg en liten matbit på en benk på senteret. Så nok litt sær ut med knekkebrødet mitt med makrell, but who cares:)

Fish 4 ever smacker godt på Chiax knekkebrødene , eller bare alene.

Et sunt og godt alternativ. Ikke kortreist mat selv om fisken fiskes utenfor Norge og Skotland, men likevel et godt alternativ- Les mer her.

I går hadde jeg skikkelig sjokoladeverksted på kjøkkenet, legger ut oppskrift.

Nyt dagen!

Smil fra 

 

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Julie S. Hagesæter juli 4, 2012 Reply

  Ja, fint å få ny inspirasjon innimellom! Jeg laget meg \»nytt\» pålegg her om dagen. Cashewnøttersmør. Jeg tåler ikke peanøtter og prøver så langt som mulig å unngå melk. Hadde akkurat laget en ny porsjon ghee, da jeg kom på at jeg kunne hakke cashewnøtter og blande med ghee – mmmm!

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Åh for en lur idee, ble det godt? Hørtes godt ut. God helg :)))

 • HanneM juli 4, 2012 Reply

  Jeg er blitt litt begeistra for de nye drikkene fra Tine: juice ispedd vann med kullsyre og ikke tilsatt ekstra sukker. Kjøpte varianten med sitron og drue her om dagen, den var veldig frisk og god, men jeg liker også den med appelsin. Tenker det kan være et godt alternativ f.eks. på turer istedenfor bare vann. Spesielt hvis man er i aktivitet kan en tillate seg noen flere karbohydrater. Men den er også et godt alternativ til brus.

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Ja ungene fikk det i dyreparken, ikke et dumt alternativ:). Vil man ha enda mindre sukker kan man som Kristine skriver blande i litt farris. Absolutt et godt alternativ til brus. God helg Hanne:)

 • Kristine juli 4, 2012 Reply

  Den blåbærdrikken har jeg også prøvd.
  Jeg synes den er ekstra god når den blandes i litt farris.
  God sommer Line 🙂

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Takk for tips. Smakte ikke blåbærdrikken blir for søtt og kleimete for meg, men med halvt om halvt med farris høres ut som et glimrende forslag. God sommer søta:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.