ANBEFALINGER Pålegg, Tilbehør

Tips til snacks, pålegg etc..

Tags:   

Jeg er alltid på utkikk etter sunnere snacks til ungene mine. Og her om dagen fikk jeg en hel time alene på Ultra på Sørlandssenteret. Himmelen for en «matgeek» som meg!
Fant utrolig masse gøy!

N.A! som står for Nature Addicts.
Det er egentlig er et fransk produkt og er et sunnere godterialternativ.

Produktet inneholder fortsatt endel sukker i form av fruktose, men i mine øyne et supert alternativ til små mager og kropper. Mine likte dette kjempe godt!

Denne blåbærdrikken fra  Grønne Gaarden ble veldig godt mottatt.

Jeg kjøpte meg disse gode knekkebrødene, og tok meg en liten matbit på en benk på senteret. Så nok litt sær ut med knekkebrødet mitt med makrell, but who cares:)

Fish 4 ever smacker godt på Chiax knekkebrødene , eller bare alene.

Et sunt og godt alternativ. Ikke kortreist mat selv om fisken fiskes utenfor Norge og Skotland, men likevel et godt alternativ- Les mer her.

I går hadde jeg skikkelig sjokoladeverksted på kjøkkenet, legger ut oppskrift.

Nyt dagen!

Smil fra 

 

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Julie S. Hagesæter juli 4, 2012 Reply

  Ja, fint å få ny inspirasjon innimellom! Jeg laget meg \»nytt\» pålegg her om dagen. Cashewnøttersmør. Jeg tåler ikke peanøtter og prøver så langt som mulig å unngå melk. Hadde akkurat laget en ny porsjon ghee, da jeg kom på at jeg kunne hakke cashewnøtter og blande med ghee – mmmm!

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Åh for en lur idee, ble det godt? Hørtes godt ut. God helg :)))

 • HanneM juli 4, 2012 Reply

  Jeg er blitt litt begeistra for de nye drikkene fra Tine: juice ispedd vann med kullsyre og ikke tilsatt ekstra sukker. Kjøpte varianten med sitron og drue her om dagen, den var veldig frisk og god, men jeg liker også den med appelsin. Tenker det kan være et godt alternativ f.eks. på turer istedenfor bare vann. Spesielt hvis man er i aktivitet kan en tillate seg noen flere karbohydrater. Men den er også et godt alternativ til brus.

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Ja ungene fikk det i dyreparken, ikke et dumt alternativ:). Vil man ha enda mindre sukker kan man som Kristine skriver blande i litt farris. Absolutt et godt alternativ til brus. God helg Hanne:)

 • Kristine juli 4, 2012 Reply

  Den blåbærdrikken har jeg også prøvd.
  Jeg synes den er ekstra god når den blandes i litt farris.
  God sommer Line 🙂

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Takk for tips. Smakte ikke blåbærdrikken blir for søtt og kleimete for meg, men med halvt om halvt med farris høres ut som et glimrende forslag. God sommer søta:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Right now it’s pretty dark in Bodø, actually about 18-19 hours during a day. Then I love to get lost in some good summer memories. And soon the sun turns...- #dream #hike #nature #life #seasons #bodø #visitnorway #visitbodø #yoga #yogadaily #northern
 • - Holy moly this is a hit💥, bananabread. Loaded with with nourishing ingrediens. Best part, it taste like gold💯
.
.
Thanks @marlenbakke for the recepie🌟❤️
.
. 
Verdens beste bananbrød .
.
• 3 modne bananer
• 100 gram mandler
• 3 egg
• 30 gram kokosmel
• 1 ss Fiber Husk
• Litt kanel
• Litt vaniljefrø fra vaniljestang
• Litt Himalaya salt
• 50 g hakket valnøtter( fermenterte)

Jeg hadde selvfølgelig i litt eteriske oljer, denne gangen en dråpe kanel👯‍♀️ Sett ovnen på 170 grader, gjerne varmluft. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser. Jeg knuste mandlene (som jeg hadde fermentert i en kaffekvern først) Smør brødformen, bruk ghee eller kokosolje så unngår du at bananbrødet sitter fast i bunnen.
Brødet blir ekstra fint og godt om du tar en banan og kutter på langs og legger oppå før du steker. Strø deretter litt kanel og kokossukker på toppen. Tadaa, yum!
Stek bananbrødet i ca 30 minutter i forvarmet varmluftsovn. Kjøl ned og server! Oppbevares i kjøleskapet, der holder det seg fint en ukes tid.
.
Psst: Blir veldig godt med peanøttsmør, skivet banan og jordbær på som pålegg ;) .
.
Tagg noen du tror vil elske dette💁‍♀️ .
.
And does someone want the recepie in english, let me know😍
 • - Ut på tur, stort sett hver en dag, uansett vær og vind, WHY? .
.
.
Bevegelse gir energi og flyt, noe som igjen gir meg ro og fokus. Og ikke minst det gjør oss glad! .
Driven er ikke vekt, kropp eller utseende, og det er så BEFRIENDE! Linus er helt enig😉
.
.
I Bodø er vi midt inne i dypeste mørketiden og jeg er så heldig som har mulighet til å tilpasse hverdagen min sånn at jeg kan være ute midt på dagen for å få etterlengtet dagslys. Har du ikke mulighet? .
.
.
Da anbefaler jeg lyslampe
God næring og tilskudd proppet med naturlige vitaminer og mineraler
Og om mulig ta seg en tur til sol og varme i mørketid
.
.
❌⭕️❌⭕️Line-Lilalife
 • - Practise is the prosess! And remember two things:
.
Don’t let the fear of falling keep you from flying🧚🏻‍♂️
.
Falling down is a part of life. Getting back up is living👯‍♀️
.
#life #nature #yoga #hiking
 • - På vei hjem fra Stockholm etter 6 dager på reise. På disse dagene har jeg spist iallefall 12 stykker kake, snopkuler, bananbrød. Flere har sikkert tenkt har det klikket for frk. Lilalife ? Nei det har vært et bevisst valg, for å vise at det er 100 % mulig å nyte livet og samtidig ta vare på kropp og sinn. Jeg har ikke hatt noe magevondt, svingende blodsukker elle r skiftende humør... I feel great!
.
.

WHY?
.
.

Personlig synes jeg fokuset ofte er negativt ladet ved en livsstilsendring. Du må fjerne:
.
.
Sukker
Gluten
Melk
And so on
.
.

Men hva med å heller tenke hva kan jeg tilføre? 
Det er et HAV av muligheter... .

Dadler
Kokosfett
Nøtter
Bær
mm .
.

Med disse ingrediensene kan du trylle frem den ene nytelsen etter den andre...
.
.

Alt jeg har inntatt har i hovedsak vært basert på dette og andre naturlige råvarer. Råvarer som smaker nydelig, men det viktigste de gir god følelsen👯‍♀️ Ha fokus på mulighetene, for de er såååå mange💥💥💥 Her er er et utvalg av det jeg har inntatt😅😍
 • - Akkurat landet i Stockholm etter fantastiske dager i Oslo og Tønsberg. Endelig tid igjen for å «henge» med favorittene mine og nå er hver en celle fylt opp til randen med energi og faglig påfyll. Jeg er evig takknemlig for at jeg kom over @tunmed.no, som har vært med på å få meg ut av spiseforstyrrelser og laget meg min drømmejobb. 2-3 årlige treff med alle disse gode, kloke menneskene gjør meg så lykkelig! Stockholm er bra, men jeg gleder meg til å lande i Bodø onsdag- byen i mitt hjerte! Ikke bare meg som er på reise😉flyet på bildet er på vei fra abu dhabi til chicago 👯‍♀️ #travel #sweden #bodø #nature #home #december #winter #drømmejobb
 • - Å drømme er viktig. Når du kombinerer drømmene dine med konkrete mål, disiplin og tro, da oppstår magien! Dette er akkurat det jeg har ønsket og jobbet for og mot! #drømmejobb #dream #doterra #team #teamlilalife #natural #naturallifestyle #bodø #visitbodo
 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust