ANBEFALINGER Pålegg, Tilbehør

Tips til snacks, pålegg etc..

Tags:   

Jeg er alltid på utkikk etter sunnere snacks til ungene mine. Og her om dagen fikk jeg en hel time alene på Ultra på Sørlandssenteret. Himmelen for en «matgeek» som meg!
Fant utrolig masse gøy!

N.A! som står for Nature Addicts.
Det er egentlig er et fransk produkt og er et sunnere godterialternativ.

Produktet inneholder fortsatt endel sukker i form av fruktose, men i mine øyne et supert alternativ til små mager og kropper. Mine likte dette kjempe godt!

Denne blåbærdrikken fra  Grønne Gaarden ble veldig godt mottatt.

Jeg kjøpte meg disse gode knekkebrødene, og tok meg en liten matbit på en benk på senteret. Så nok litt sær ut med knekkebrødet mitt med makrell, but who cares:)

Fish 4 ever smacker godt på Chiax knekkebrødene , eller bare alene.

Et sunt og godt alternativ. Ikke kortreist mat selv om fisken fiskes utenfor Norge og Skotland, men likevel et godt alternativ- Les mer her.

I går hadde jeg skikkelig sjokoladeverksted på kjøkkenet, legger ut oppskrift.

Nyt dagen!

Smil fra 

 

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Julie S. Hagesæter juli 4, 2012 Reply

  Ja, fint å få ny inspirasjon innimellom! Jeg laget meg \»nytt\» pålegg her om dagen. Cashewnøttersmør. Jeg tåler ikke peanøtter og prøver så langt som mulig å unngå melk. Hadde akkurat laget en ny porsjon ghee, da jeg kom på at jeg kunne hakke cashewnøtter og blande med ghee – mmmm!

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Åh for en lur idee, ble det godt? Hørtes godt ut. God helg :)))

 • HanneM juli 4, 2012 Reply

  Jeg er blitt litt begeistra for de nye drikkene fra Tine: juice ispedd vann med kullsyre og ikke tilsatt ekstra sukker. Kjøpte varianten med sitron og drue her om dagen, den var veldig frisk og god, men jeg liker også den med appelsin. Tenker det kan være et godt alternativ f.eks. på turer istedenfor bare vann. Spesielt hvis man er i aktivitet kan en tillate seg noen flere karbohydrater. Men den er også et godt alternativ til brus.

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Ja ungene fikk det i dyreparken, ikke et dumt alternativ:). Vil man ha enda mindre sukker kan man som Kristine skriver blande i litt farris. Absolutt et godt alternativ til brus. God helg Hanne:)

 • Kristine juli 4, 2012 Reply

  Den blåbærdrikken har jeg også prøvd.
  Jeg synes den er ekstra god når den blandes i litt farris.
  God sommer Line 🙂

  • Line juli 4, 2012 Reply

   Takk for tips. Smakte ikke blåbærdrikken blir for søtt og kleimete for meg, men med halvt om halvt med farris høres ut som et glimrende forslag. God sommer søta:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
 • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
 • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
 • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
 • - Just breathe-
 • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
 • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
 • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife