Lunsj Snacks

Tandoori wook på 5 minutter

Innholdsrik dag hvor jeg har jobbet med Smartlife, hatt afro, yogaflow og foredrag på Høgskolen i Bodø.
Er så utolig glad for at jeg får muligheten til å holde foredrag rundt omkring.
Ingenting gjør meg lykkeligere enn om jeg kan hjelpe noen på veien mot en bedre helse.

foredrag2

Meg in action:)

I dag kommer forslag til en deilig og enkel kvelds fra meg. Den kan også spises av de med laktose intoleranse( bytt ut creme fraiche med sour supreme) og cøliaki. ( da dropper du den lille tortilla lefse biten)

Tandoori wooket grønnsaker

060

Dette trenger du:

Masse deilige grønnsaker

Jeg brukte:

Brokkoli
Rødløk
Tynn strimlet gulrot
Aubergine
Fin hakket chili
hvitløk

ca 1 kyllingfilet pr person
Creme fraich eller sour supreme
Tandoori Masala
1/4 grov tortilla lefse
Valnøtter

slik gjør du:

Hakk opp kyllingen, fres i coucousa eller meierismør. Kutt opp grønnsakene. Fres gyldne sammen med kyllingen. Tilsett noen ss creme fraiche og rør rundt. Smak til med salt og tandoori masala. Jeg har alltid hakket valnøtter over. samt 1/4 sprøstekt tortillalefse med creme fraiche. ( steker i ovnen til den er sprø)Nydelig!

Lykke til!

Smil fra Line

PS: Noe du vil at jeg skal skrive om, oppskrifter du vil dele, noe på hjertet? Ta kontakt.

Line Holdal

  2 COMMENTS

 • Jannike februar 3, 2010 Reply

  Artig å se at jeg har funnet opp denne oppskriften av meg selv fra før av. Men jeg bruker fløte istedet for creme fraiche. Like sunt eller?

  • line februar 3, 2010 Reply

   Hei.

   Så artig, bruker også noen ganger ristet macademien nøtter i, veldig godt. Denne retten lager jeg når jeg vil ha noe fort, men næringsrikt. Noen ganger har jeg litt fløte og resten creme fraich. Like bra med fløte, liker du det best- kjør på:) kan også bytte ut tandoori med karri.

   Smil fra mæ

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - In Tune with nature - #lilalife #bodø #visitbodo #yogadaily #yogainspiration #hiking #nothernnorway #runandrelax #doterra #doterralife #visitbodø #yogacertified
 • - Be grateful for what you have, and work for what you want! - Endelig tilbake i Bodø, kjoler og høye hæler er gjemt i skapet, joggesko og natur is the best( og pysj😂) #bodø #visitnorway #visitbodo #lilalife #hiking #yogadaily #yogalove #yogainspiration #doterra ##nature #hike #love #life
 • When things change inside you, things change around you #lilalife #life #yogadaily #yogainspiration #yogalove #travel #düsseldorf #germany #grow #nature #learning #doterra #doterralife #bluediamond
 • - Worrier or a Warrior? I have decided to be a warrior after several years beeing a real worrier. Day by day, step by step, learning and growing on my way. And I have really enjoyed celebratipn in Dusseldurf with my doTERRA family. Next year in Rome, and as you can see I, @plant_based_wisdom and @henriettekalgraff had planned this😉🇮🇹Look forward to doTERRA Europe convention 2020 in Italy😍😍😍😍😍 #doterra #doterraeurope #lilalife #germany #italy #düsseldorf #rome #bluediamond
 • - The power of nature! Jeg elsker oljene mine, og håper at alle alle alle skal få oppleve effekten og gleden av dråpene! .
.
Det å få være på convention å lære mer og mer om kjemien i oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan gjøre en forskjell for deg og meg= pur lykke! 
doTERRA sourcing the best, helping the most! For meg har det å ha et åpent sinn endret livet 100 %. Benjamin Franklin sier: When you are finished changing, you are finished. .
.
Tidligere hadde jeg en liten konkurranse i forbindelse med aktiv mai, gratulerer @jomfrulillevik 2 oljer er på vei til deg🥰
 • - Happy birthday Norway❤️🇳🇴 Even though I feel blessed travelling and learning at the @doterraeurope convention. It feels a little sad not beeing home. You all have to celebrate a little extra for me🎈- #norway #birthday #17mai #doterraconvention #doterra #essentialoils #travel #dusseldorf #lilalife #yoga #yogainspiration #yogadaily #yogalove #hiking
 • Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner.
🥰 .
👉🏼Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: .
.
💝Smaker godt
💝Holder blodsukkeret stabilt
💝Er bra for hormonene dine
💝Rett og slett hele deg.. .
.
👉🏼Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm for noen dager siden. Kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte:
.
Søtpotetrøsti

1/2 relativ stor søtpotet
Salt
Pepper
Slik gjør du: .

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.
Server med:
.

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint 🙂 Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum. . #naturalfoods #friends #prana #paleo #lovefood #lilalife #hormonehealth #stabilebloodsugar #doterra @whatsbalance ❤️
 • Yoga har vært en stor del av livet mitt i snart 20 år, og det er så mye mer enn den fysiske delen; asanas. Pust, tilstedeværelse, takknemlighet... De siste årene har vært fantastiske, men travle. Yoga har ikke blitt glemt, men har fått en mindre plass i livet mitt.

Jeg har forelsket meg dagene i Stockholm, rett og slett i yoga. Og jeg gleder meg til å fordype meg i tiden fremover.

I dag var jeg på to fantastiske timer med @rkm_acharya_yoga og mellom timene delte han så mye spennende blant annet fra ayurveda. Og jeg gleder meg til å ha han med som gjest på podcasten.

Nok en gledings; ny episode med yogini, isbader, og superdamen @trineberge_ er nå tilgjengelig🥰👉🏼 Gled deg❤️ #yoga #stockholm #urbanom #yogadaily #yogalove #travel