ARTIKLER RÅD

Superkvinnens fall?

Jeg henger regelrett i løse luften over Hudson Bay i et Delta fly, 2850 kilometer unna sluttdestinasjonen, etter 30 timer på reise, og en ekstra uforutsett overnatting i Paris….

 

Små, STORE gleder. Smakte fantastisk godt med hjemmelaget Bounty når jeg ufrivillig havnet i Paris.

 

Den siste tiden har jeg følt meg som en superwoman, en som kan rekke over alt og klare alt! På 1 ½ år har jeg gått fra å være 100 % sykemeldt til å nå jobbe fulltid med det jeg elsker over alt, ha masse energi, og generelt være fornøyd med livet. Jeg elsker rett og slett tingenes tilstand…

 

Etter mange år på minussiden har jeg så mye jeg vil ta igjen, utrette, så mange jeg vil hjelpe, for jeg har jo klart å «leve meg frisk» fra autoimmune sykdommer, angst, og insomnia. På noen uker har jeg hatt et stort foredrag i Bodø, foredrag på Sørlandet, Stavanger, nå på vei til USA, neste uke Italia. Innimellom dette er jeg mamma, valpeeier, trener, vasker skitne sure klær, lager mat, sånn som alle gjør. Jeg blir faktisk svett når jeg leser det..

 

Er du flink å følge intuisjonen din? Jeg er blitt flinkere, men min erfaring er at jo mindre jeg er i kontakt med meg selv, pusten min, rett og slett mitt eget nervesystem,  jo vanskeligere blir det. Intuisjonen min prøvde sette en stopper for USA turen, men jeg valgte å neglisjere signalene.

 

Noen ganger går ting bare på skinner, du kjenner flyten. Denne reisen har vært alt annet en «smooth», forsinkelser, kansellering, matløs (ja for når flyet hvor jeg hadde bestilt glutenfri mat ble kansellert, hadde de ikke et alternativ på den alternative reisen på 10 timer) Fra å ha sete med midtgang ble jeg flyttet mellom to menn, perfekt når systemet er stresset. Hva skjer under stress? Jo fordøyelsen settes ned, men du må tisse desto mere. Herlig når du sitter lenket mellom to som sover. Mens du selv ikke klarer sove og på toppen av det hele begynner å fantasere om at nabomannen er en terrorist. Nok et bevis på at systemet mitt er litt overopphetet, angsten er på besøk.

Ha ha ler godt når jeg ser bildet. Halve flyreisen trodde jeg han hadde skjulte intensjoner. Rar oppførsel og veldig stresset. En ting å gjøre: kommunisere. Jeg spurte rett ut, alt ok? Han var bare veldig sliten etter reise fra India, og plutselig ble vi venner 🙂

 

Har jeg lært noe?

Ja helse er ferskvare, og ingen er uovervinnelig. Og uansett hvor balansert vi er det grenser for hva som er lurt å usette kroppen for. Jeg gleder meg som en gal til dagene i USA, misforstå meg rett. Men jeg vet at jeg hadde fått mer ut av dagene om jeg hadde gjort det litt letter for meg selv:

 

 • Mer Ro i forkant
 • Reise ned noen dager før og gjerne være et par dager etter. Når du reiser såpass langt trenger kroppen tid til å omstillet seg, det påvirker heel oss.
 • Velg en «rolig» reiserute, noe jeg anbefaler alle
 • Hvis du blir dårlig av mat som du finner på flyplasser og fly, ha med deg gode alternativer. Det har jeg hatt, og det har gjort en kjip reise bedre. Jeg hadde med eget brød, hjemmelaget bounty, 85 % sjokolade, fleskesvor, og masse eteriske oljer ( og de er blitt brukt flittig)

 

 

Ok så hva nå? Jeg har hatt en «bedritten start», og systemet mitt er litt ute av kurs. Jeg har også mistet en av tingene jeg hadde gledet meg aller mest til, siden jeg ankommer en dag etter planen. Jeg kunne latt dette psyket meg ut, og tenkt at turen ødelagt. Nei, nei, nei, nå har jeg trosset intuisjonen, regelrett hatt en humpete start og reise. Selvfølgelig skal jeg gjøre det beste ut av hvert sekund her nede. Hver dag er en ny start, og nå når jeg lander starter jeg med blanke ark. Jeg må kanskje senke tempoet litt, ta ekstra vare på Line. Men det har  tenkt å gjøre fremover og programmet for 2019 kommer ikke til å bli så tett. For skal jeg kunne fortsette å hjelpe andre, må jeg først ivareta meg.

Status the day after :

Jeg rakk deler av opplegget jeg hadde gledet meg til, og det var som forventet fantastisk. Jeg har sovet som en stein i 9 timer, jeg smurte godt med serenity under fotsålene og tok en kapsel med serenity. Avlyst alle planer i dag for å ivareta Line med hvile, mat og yoga, for så å være klar for Convention som starter for fullt i morgen. Jeg gleder meg!!!!

Og det finnes ingen supermenn- eller kvinner, vi er alle «bare» mennesker» som trenger at vi tar vare på oss selv. Livet går opp og ned, dette var ikke et fall men en bump i veien. Som i det store bildet bare vil gjøre meg sterkere!

PS: en liten videosnutt fra kvelden i går, klikk på link.

IMG-5995

Jeg er så glad jeg fikk med meg deler av dette 🙂 Jeg fikk gått litt i fjellene og møtt de nydeligste menneskene.

XOXO

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • Use your smile to change your world
Don`t let your world change your smile

Marina makes me smile! Thank you so much for having me! I already miss the amazing energy and atmosphere. The smiles from the people working at the hotel, the lovely breakfast, the flowers, the sauna and the swimming pool. I hope to be back really soon!

Jeg får mange spørsmål om jeg har flyttet og hvordan jeg har råd til å reise så mye. Jeg har ikke flyttet, men vurderer det seriøst. Jeg og familien stortrives på Gran Canaria så vi får se hva fremtiden bringer. 
Det å jobbe i eget firma gir mange fordeler, en av dem er fleksibilitet. Jeg er sjef og bestemmer selv hva og hvor. Siden i 2017 har jeg stått på for å bygge opp Lilalife og det har gitt resultater. Det gir meg også økonomisk frihet til å kunne gjøre ting som dette, men samtidig er jeg veldig bevisst og spar. 
Jeg har prøvd mange jobber opp gjennom årene og det å kunne kombinere Lilalife og doTERRA har vært helt unikt. Jeg har aldri jobbet for et mer seriøst selskap enn doTERRA og jeg er oppriktig stolt av å få være en del av noe så stort og meningsfullt. Jeg må si at før jeg startet med doTERRA var jeg super skeptisk til liknende selskap, men de har motbevist på alle punkter der jeg var skeptisk. Og for første gang i en jobb føler jeg at jeg blir sett, hørt, jeg kan jobbe kreativitet, integrere min kunnskap som ernæringsterapeut uten at noen pirker på hvordan jeg gjør det. Det har gjort at jeg har blomstret, og har klart å skape meg en god inntekt. 
Alle som har en doTERRA konto kan jobbe med oljene. Men det er et MUST at du elsker oljene og kjenner effekten. Jeg anbefaler også at du er trygg i hvordan oljene skal brukes, det er magiske men potente dråper. 
Det som driver meg er ikke pengene, det er mine WHY! Og hva mener jeg med det? Mine why er det som får meg opp om morgenen, som gjør at jeg er super motivert til å jobbe. Livet går opp og ned, og alle har vi dårlige dager. Men selv på dårlige dager har jeg oppriktig lyst å jobbe, for at mitt WHY er så strerkt; jeg har en brennende ønske om å gjøre en forskjell. #marinaexperience #grancanaria #puertorico #travel #doterra #lilalife #designyourlife #myboss #natural #team
 • - Remember when you wanted, what you currently have - På norsk er det ordtak; mye vil ha mer... I 2019 er målet mitt å bruke mer tid på å reflektere og være takknemlig for det jeg har og de jeg har i livet mitt. Fra å starte dagen med å sjekke nyheter og sosiale medier, skriver jeg dagbok og hører på en motiverende podcast. Oilpuller, drikker sitronvann og gjør meg klar for dagen.

Det er så lett å tro at ytre faktorer vil hjelpe på selvfølelsen og gjøre ting bedre. Men tro meg den må komme innenfra. Min erfaring er at mindre ting=mindre bekymringer, og det er de små tingene som gjør meg glad. Som å kunne sitte på trappen i Spania med ullester strikket av mamma, usminket, just living in the moment.

Jeg jobber daglig med å utvikle meg, men det er ikke drevet av at jeg vil ha mer, men av at jeg vil ha det så bra som jeg kan ha det i mitt liv. Være sjef over egen helse og samtidig motiver på min vei.

Hva har du i ditt liv som du er fornøyd med? Del med meg og tagg en eller flere som du er glad for å ha i livet ditt.

#marinaexperience #spain #grancanaria #reflection #lifequotes #natural #lovemarina
 • - Hurray for all amazing women today! Be proud og who you are and never forget that you are unique. Lets lift, support and empower each other. Hand stands for me means so much more for than just showing of with a picture. It symbolize something I am very proud of. In the roughest time of my life I needed something else to think of. It was so much noise and it was no room for meditation. Practice handstands became my meditation. This is 5 years ago, I survived, and almost nailed hand stands😅 Now its also room for meditation in my life. I turned pain into strenght. What are you proud of, share with me🤗 # beyou #grancanaria #unique #smile #handstand #yoga #selfempowerment #empowerment #strong
 • - I love to just walk around without a plan, explore, take photos and imagine the story «behind». That’s the best meditation I can get. All alone when the boys went shopping😅 What makes you smile and relaxed? #mogan #puertodemogan #grancanaria #meditation #silence #energy #sea #sunset #happy #smiling
 • Jeg er opptatt av å ivareta egen helse, men samtidig er jeg vel så opptatt av å nyte, leve og glede. Men det ene utelukker virkelig ikke det andre…
.
.
Alt handler om hvordan vi møter ting, tankesett, og YES det handler om å se muligheter og være kreativ. Jeg elsker chips, men jeg vil ikke spise vanlig chips, og grunnene til det er mange. Fettet det er stekt i inneholder mye omega 6 som trigger betennelser. Alt av smakstilsetninger, sukker, ja SUKKER, det brukes sukker i alle kreative varianter.
.
.
Det er alltid en løsning og 
her kommer oppskrift på…

LILA GRØNNKÅLCHIPS
Dette trenger du:
Grønnkål (gjerne økologisk)
1⁄2 ss nøytral kokosolje
Ingefærolje eller fersk ingefær
1 ss Kokosaminos
+ litt salt
.
.
Her kan du fint være kreativ og tilsette dine favoritter. Vet mange liker næringsgjær, og det sammen med litt sennep og hvitløk, yumm sier jeg bare!

Slik gjør du:
Vask og tørk grønnkål.
Ta bladene av stilken med en kniv, og kutt opp i biter.
Legg på et stekebrett, ha på overnevnte ingredienser, bruk fingrene og bland godt. Tørk i ovnen på 45-50 grader til kålen er blitt litt sprø, men samtidig litt seig. Så her er det lov å smake underveis i prosessen.
NYT!!!
#natural #kale #glutenfree #lilalife #snacks #healthyfood #stabilebloodsugar #hormones foto: @marthemolstre
 • - This is me summer 2008, just graduated yogateacher. I was happy but at the same time very unhappy. I realized that I still was sick after 20 years with eating disorder. In one month I lost 10 kilos as you can see on the next picture. But that was a turning point! Lilalife was born, and I was ready for å playful life. In my newest episode on my podcast, I share my story. How I turned, and made years of struggel to my strenght. Link to the episode in bio. Lots of love to you #lilalife #neverstopfighting #yoga #eatingdisorderrecovery #natural #positivthinking #podcast
 • - Ecstatic to be back @marinagrancanaria, really love to be here! I have shared some pictures on my story, and lots of you wonder where I am👉🏼#marinabayview #puertorico #spain #grancanaria #lilalife #marinasuites #marinagrancanaria #sailaway #comeabord #lovemarina #marinastripes
 • - Stockholm love! Takk for meg Stockholm og @marlenbakke @whatsbalance! .
.
.
Vi trenger virkelig ikke dra langt for helt andre «vibber» enn i Norge. En by som virkelig vibrerer, med et hav av ting å se og ikke minst så mange Lila alternativer. Naturlig mat, produkter og spiseplasser. .
.
.
Jeg er så takknemlig for at jeg turte stole på meg selv: sa opp sikker jobb, og fulgte hjertet. Jeg er sjef i eget liv og med hele verden som min arbeidsplass! .
.
.
Er du fornøyd? Elsker du det du gjør? Hvis ikke: husk du lever nå, design ditt eget drømmeliv. Jeg kan anbefale boken 15 laws of growht with @johncmaxwell, hørte boken på et blunk på @storytel.no Har tenkt å høre igjen og også kjøpe boken i papirform! Nå venter Las Palmas, hvor vi skal tilbringe vinterferien😍#stockholm #team #doterrateam #doterra #travel #lilalife #natural