ARTIKLER RÅD

Superkvinnens fall?

Jeg henger regelrett i løse luften over Hudson Bay i et Delta fly, 2850 kilometer unna sluttdestinasjonen, etter 30 timer på reise, og en ekstra uforutsett overnatting i Paris….

 

Små, STORE gleder. Smakte fantastisk godt med hjemmelaget Bounty når jeg ufrivillig havnet i Paris.

 

Den siste tiden har jeg følt meg som en superwoman, en som kan rekke over alt og klare alt! På 1 ½ år har jeg gått fra å være 100 % sykemeldt til å nå jobbe fulltid med det jeg elsker over alt, ha masse energi, og generelt være fornøyd med livet. Jeg elsker rett og slett tingenes tilstand…

 

Etter mange år på minussiden har jeg så mye jeg vil ta igjen, utrette, så mange jeg vil hjelpe, for jeg har jo klart å «leve meg frisk» fra autoimmune sykdommer, angst, og insomnia. På noen uker har jeg hatt et stort foredrag i Bodø, foredrag på Sørlandet, Stavanger, nå på vei til USA, neste uke Italia. Innimellom dette er jeg mamma, valpeeier, trener, vasker skitne sure klær, lager mat, sånn som alle gjør. Jeg blir faktisk svett når jeg leser det..

 

Er du flink å følge intuisjonen din? Jeg er blitt flinkere, men min erfaring er at jo mindre jeg er i kontakt med meg selv, pusten min, rett og slett mitt eget nervesystem,  jo vanskeligere blir det. Intuisjonen min prøvde sette en stopper for USA turen, men jeg valgte å neglisjere signalene.

 

Noen ganger går ting bare på skinner, du kjenner flyten. Denne reisen har vært alt annet en «smooth», forsinkelser, kansellering, matløs (ja for når flyet hvor jeg hadde bestilt glutenfri mat ble kansellert, hadde de ikke et alternativ på den alternative reisen på 10 timer) Fra å ha sete med midtgang ble jeg flyttet mellom to menn, perfekt når systemet er stresset. Hva skjer under stress? Jo fordøyelsen settes ned, men du må tisse desto mere. Herlig når du sitter lenket mellom to som sover. Mens du selv ikke klarer sove og på toppen av det hele begynner å fantasere om at nabomannen er en terrorist. Nok et bevis på at systemet mitt er litt overopphetet, angsten er på besøk.

Ha ha ler godt når jeg ser bildet. Halve flyreisen trodde jeg han hadde skjulte intensjoner. Rar oppførsel og veldig stresset. En ting å gjøre: kommunisere. Jeg spurte rett ut, alt ok? Han var bare veldig sliten etter reise fra India, og plutselig ble vi venner 🙂

 

Har jeg lært noe?

Ja helse er ferskvare, og ingen er uovervinnelig. Og uansett hvor balansert vi er det grenser for hva som er lurt å usette kroppen for. Jeg gleder meg som en gal til dagene i USA, misforstå meg rett. Men jeg vet at jeg hadde fått mer ut av dagene om jeg hadde gjort det litt letter for meg selv:

 

 • Mer Ro i forkant
 • Reise ned noen dager før og gjerne være et par dager etter. Når du reiser såpass langt trenger kroppen tid til å omstillet seg, det påvirker heel oss.
 • Velg en «rolig» reiserute, noe jeg anbefaler alle
 • Hvis du blir dårlig av mat som du finner på flyplasser og fly, ha med deg gode alternativer. Det har jeg hatt, og det har gjort en kjip reise bedre. Jeg hadde med eget brød, hjemmelaget bounty, 85 % sjokolade, fleskesvor, og masse eteriske oljer ( og de er blitt brukt flittig)

 

 

Ok så hva nå? Jeg har hatt en «bedritten start», og systemet mitt er litt ute av kurs. Jeg har også mistet en av tingene jeg hadde gledet meg aller mest til, siden jeg ankommer en dag etter planen. Jeg kunne latt dette psyket meg ut, og tenkt at turen ødelagt. Nei, nei, nei, nå har jeg trosset intuisjonen, regelrett hatt en humpete start og reise. Selvfølgelig skal jeg gjøre det beste ut av hvert sekund her nede. Hver dag er en ny start, og nå når jeg lander starter jeg med blanke ark. Jeg må kanskje senke tempoet litt, ta ekstra vare på Line. Men det har  tenkt å gjøre fremover og programmet for 2019 kommer ikke til å bli så tett. For skal jeg kunne fortsette å hjelpe andre, må jeg først ivareta meg.

Status the day after :

Jeg rakk deler av opplegget jeg hadde gledet meg til, og det var som forventet fantastisk. Jeg har sovet som en stein i 9 timer, jeg smurte godt med serenity under fotsålene og tok en kapsel med serenity. Avlyst alle planer i dag for å ivareta Line med hvile, mat og yoga, for så å være klar for Convention som starter for fullt i morgen. Jeg gleder meg!!!!

Og det finnes ingen supermenn- eller kvinner, vi er alle «bare» mennesker» som trenger at vi tar vare på oss selv. Livet går opp og ned, dette var ikke et fall men en bump i veien. Som i det store bildet bare vil gjøre meg sterkere!

PS: en liten videosnutt fra kvelden i går, klikk på link.

IMG-5995

Jeg er så glad jeg fikk med meg deler av dette 🙂 Jeg fikk gått litt i fjellene og møtt de nydeligste menneskene.

XOXO

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - In Tune with nature - #lilalife #bodø #visitbodo #yogadaily #yogainspiration #hiking #nothernnorway #runandrelax #doterra #doterralife #visitbodø #yogacertified
 • - Be grateful for what you have, and work for what you want! - Endelig tilbake i Bodø, kjoler og høye hæler er gjemt i skapet, joggesko og natur is the best( og pysj😂) #bodø #visitnorway #visitbodo #lilalife #hiking #yogadaily #yogalove #yogainspiration #doterra ##nature #hike #love #life
 • When things change inside you, things change around you #lilalife #life #yogadaily #yogainspiration #yogalove #travel #düsseldorf #germany #grow #nature #learning #doterra #doterralife #bluediamond
 • - Worrier or a Warrior? I have decided to be a warrior after several years beeing a real worrier. Day by day, step by step, learning and growing on my way. And I have really enjoyed celebratipn in Dusseldurf with my doTERRA family. Next year in Rome, and as you can see I, @plant_based_wisdom and @henriettekalgraff had planned this😉🇮🇹Look forward to doTERRA Europe convention 2020 in Italy😍😍😍😍😍 #doterra #doterraeurope #lilalife #germany #italy #düsseldorf #rome #bluediamond
 • - The power of nature! Jeg elsker oljene mine, og håper at alle alle alle skal få oppleve effekten og gleden av dråpene! .
.
Det å få være på convention å lære mer og mer om kjemien i oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan gjøre en forskjell for deg og meg= pur lykke! 
doTERRA sourcing the best, helping the most! For meg har det å ha et åpent sinn endret livet 100 %. Benjamin Franklin sier: When you are finished changing, you are finished. .
.
Tidligere hadde jeg en liten konkurranse i forbindelse med aktiv mai, gratulerer @jomfrulillevik 2 oljer er på vei til deg🥰
 • - Happy birthday Norway❤️🇳🇴 Even though I feel blessed travelling and learning at the @doterraeurope convention. It feels a little sad not beeing home. You all have to celebrate a little extra for me🎈- #norway #birthday #17mai #doterraconvention #doterra #essentialoils #travel #dusseldorf #lilalife #yoga #yogainspiration #yogadaily #yogalove #hiking
 • Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner.
🥰 .
👉🏼Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: .
.
💝Smaker godt
💝Holder blodsukkeret stabilt
💝Er bra for hormonene dine
💝Rett og slett hele deg.. .
.
👉🏼Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm for noen dager siden. Kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte:
.
Søtpotetrøsti

1/2 relativ stor søtpotet
Salt
Pepper
Slik gjør du: .

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.
Server med:
.

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint 🙂 Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum. . #naturalfoods #friends #prana #paleo #lovefood #lilalife #hormonehealth #stabilebloodsugar #doterra @whatsbalance ❤️
 • Yoga har vært en stor del av livet mitt i snart 20 år, og det er så mye mer enn den fysiske delen; asanas. Pust, tilstedeværelse, takknemlighet... De siste årene har vært fantastiske, men travle. Yoga har ikke blitt glemt, men har fått en mindre plass i livet mitt.

Jeg har forelsket meg dagene i Stockholm, rett og slett i yoga. Og jeg gleder meg til å fordype meg i tiden fremover.

I dag var jeg på to fantastiske timer med @rkm_acharya_yoga og mellom timene delte han så mye spennende blant annet fra ayurveda. Og jeg gleder meg til å ha han med som gjest på podcasten.

Nok en gledings; ny episode med yogini, isbader, og superdamen @trineberge_ er nå tilgjengelig🥰👉🏼 Gled deg❤️ #yoga #stockholm #urbanom #yogadaily #yogalove #travel