Tags:   

En naturlig livsstil har løftet meg til nye høyder. Og en av tingene jeg har gjort er å redusere kraftig på inntaket av korn.

Jeg har brukt mange år på denne endringen, og jeg skal innrømme at jeg synes det var utfordrende den første tiden. Men etterhvert har det blitt en vane, en god vane som har gitt meg en bedre fordøyelse og en bedre helse.

Og så lenge man er åpen for å se muligheter og alle de fantastiske alternativene som finnes, ja da er det ikke nå hokus pokus. Det handler om å skape nye gode vaner og ikke flere restriksjoner. Squashspagetti er kommet for å bli, nydelig, sunt og blodsukkervennlig.

Her med upasteurisert parmesan, hvitløk og olivenolje.

 

 

 


Squashpasta med godt følge

Dette trenger du

 1/3 squash

1 neve ruccola

ca 100 gram pillede reker eller kylling

Litt olivenolje

1 fedd hvitløk

1 /4 Chili

Litt sitron

Klype salt

Her er Celine Heldrup sin vri, nam!

Slik gjør du:

Pill rekene, strimle 1/3 av en squash med juliennejern, finhakk hvitløk og chili. Varm litt olivenolje på middels varme, tilsett hvitløk og chili og surr i noen sekunder. Tilsett squash og reker og varm lett. Tilsett ruccola, hell over litt olivenolje, bland alt og smak deg frem med sitron og salt.

PS:

Ønsker du litt mer «tyngde» i retten? Tilsett ½ avokado. Jeg har også brukt en klype næringsgjær som erstatning til ost.

Her er reker erstattet med kalvekjøtt.

 

Ønsker deg en nydelig helg. Her er link til Celines blogg.

Smil fra Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?