Frokost Lunsj

Squash og vårløklapper

Tags:  

Jeg og familien har tatt oss en langhelg, og macen får ikke være med på moro. Derfor kommer det reprise på noen av mine favoritter i helgen. Ønsker deg en magisk helg.

Dette er blitt min nye frokost favoritt, enkelt og vanvittig godt! Et måltid som også passer perfekt til lunsj og kvelds.

Squash og vårløklapper med tomat og olivensalat

Dette trenger du:

Squash

Vårløk

Egg

Salt

Pepper

Litt skinke

Fiberhusk

Slik gjør du:

Pisk egget med en gaffel. Tilsett ca 2 never reven squash og en neve finhakket vårløk, og finhakket skinke, bland sammen. Tilsett litt salt, pepper og ca 1/10 ts fiberhusk. Stek i lapper på litt over middels varme i cocosa.

Jeg laget en enkel tomat og olivensalat med hjemmelaget majones som tilbehør.

Må prøves, LYKKE til:)

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • Frida april 27, 2012 Reply

  Fantastisk Line! Ser aldeles nydelig ut! <3

  • line april 27, 2012 Reply

   Takk Frida, min absolutte favoritt for tiden. I dag hadde jeg også masse finhakket løk i. L:-)

 • Tomat og olivensalat m majones – så lurt!!

  • line april 27, 2012 Reply

   Og sååå godt:-)

 • lovelyliller.com april 27, 2012 Reply

  Mmmmm! lekker presentasjon! God helg :*

  • line april 27, 2012 Reply

   Takk:-), og helgen ble perfekt:-)

 • Janicke april 27, 2012 Reply

  Ser fantastisk ut 😀 Ble litt sulten av de fine bildene!!

  • line april 27, 2012 Reply

   Du må prøve lage det, så godt. Bruker ha litt salt på squashen for å få ut litt veske, klemmer det ut. Hadde finhakket løk i sist jeg laget det, nam!

 • Ada april 27, 2012 Reply

  Jeg lagde denne omeletten til frokost idag morges – ble så inspirert av den i går! Hehe. Jeg tilsatte forresten litt hvitløk, chili, rosmarin og kanel! Og det ble fantastisk!! Begynte nesten å gråte da jeg hadde spist opp…..

  • Line april 27, 2012 Reply

   He he så søt du er, en som er like glad i mat som meg. Me like:). Hørtes forøvrig veldig godt ut. L:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten