Tags:   

I går delte jeg innlegget 5 måter å bruke søtpotet på. Jeg «holdt igjen» en, og spurte om dere ville ha den 5. Og wow for et engasjement, dere vil virkelig ha oppskrift på søtpotetbrownie.

And here it is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du trenger:
1 stor søtpotet, ferdig kokt og avkjølt
4 egg
½ kopp lønnesirup eller daddelsirup
½ kopp kokosmelk
2 ss smeltet kokosolje

Bruk en skje til å ta ut «innmaten» av søtpoteten. Mos søtpoteten med en stavmikser. Pisk inn eggene, og ha i resten av det bløte.

Trinn 2 bland  inn det tørre:
½ kopp kvernede mandler, gjerne fermentert
1 klype himalayasalt
1 klype ekte vanilje
2 ts kanel eller 2 dråper kanelolje fra doTERRA
1 ts bakepulver eller natron
2 ss kokosmel
1 ss carob eller kakao
1 ts  fiberhusk

Smak på røren, vil du ha det litt søtere? Bland inn litt mer daddelsukker- eller sirup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha blandingen i en ildfast form  som du enten smører godt eller har bakepapir i bunnen. Stek på 180 grader i 25-30 minutter. La den avkjøle seg før du setter tennene dine i godsakene, den trenger litt tid på å sette seg.

Inspirasjon til kaken har jeg fått fra flinke Melissa 

PS: Har du prøvd disse?

God lørdag smil fra

Line Holdal

    4 COMMENTS

  • Melissa Spania april 7, 2018 Reply

    Damn! Denne er jo hakket oppgradert 🙂 Ser knallgod ut Line!

    • Line april 7, 2018 Reply

      Thanks to you, smask

  • Lisa april 7, 2018 Reply

    kan man spise carob under candidadiett?

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.