Skaff dine egne oljer

Ønsker du å komme igang med ditt eget oljeeventyr og en naturlig livsstil?

Å investere i oljene er noe av det smarteste om ikke det smarteste jeg har gjort. De har løftet meg både psykisk og fysisk. Jeg har erstattet konvensjonelle produkter med naturlige løsninger laget blant annet med eteriske oljer. Jeg bruker det til hud-og kroppspleie, matlaging og drikke. Og istedenfor å lete rundt skaffer jeg nå meg mine naturlige produkter fra doTERRA.

Hvorfor få din egen oljekonto via mitt team?

Det koster ingenting ekstra

Du får 25-30 %  på alle kjøp

Du får veiledning og oppfølging av meg og mitt Lilateam

Du får tilgang til lukket og eksklusiv medlemsgruppe

Du får være med på webinar kun for medlemmer for å lære om oljene

Du får 2 ganger årlig være med på mine livsstilskurs og detoxuker. Du betaler ingenting for å være med, men du vil trenge enkelte oljer og tilskudd til kursene.

Bli medlem

Her kan du finne inspirasjon

Ønsker du mer info? Mail line@holdal.no

Line ID 4623916

 

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?