Tags:  

Dette har uten tvil vært en røff uke, som jeg håper fort går i glemmeboka. Uten å gå inn i detalj så har jeg hatt brann i hagen med utrykning av brannbil, bilulykke i familien, hest i stallen til datteren min måtte uventet avlives på grunn av stygt brudd, og vi som stort sett aldri er syke har vært utslått hele uken. Bjørn og Noah er begynt å komme seg, mens nå er det Frida sin tur med både omgangssyke og feber.  Jeg har hatt vondt i magen, hode og hals. Satser på at neste uke blir mye bedre, og at vi møter den frisk og rask.

I morgen er det morsdag, og dagens skal feiers med god mat og ikke minst sjokolade. Jeg kommer ikke bort ifra at sjokolade er det beste jeg vet, himmel og hav det er godt. Håper jeg får masse god sjokolade av Frida og Noah i morgen.

Sjokolade til mor

Dette trenger du:

200 gram mørk sjokolade, jeg brukte en 85 % og en 70 %

80- 1oo gram cocosa

2 økologiske egg

2 ss sukrinmelis

3-4 dråper stevia med vaniljesmak

Kakaonibs

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen og kokosfettet i vannbad. Bland de så sammen under omrøring. Pisk eggene , sukrinmelis og stevia til eggedosis. Tilsett sjokolade/cocosa gradvis i eggedosisen under god omrøring. Bland i kakaonibs. Hell røren over i små formen. Sett kjølig. Når massen er stivnet er de klar til å nytes.

 Middag til mor.

Grillet tørrfisk med bacon, erterpuree og sennepssaus

Sist jeg laget denne gjorde jeg en liten forandring fra oppskriften over. Istedenfor majones, laget jeg en kremet sennepssaus over grønnsakene. Av 2-3 ts dijonsennep , 1 ts idun sennep, 2 dl fløte, salt og pepper. Enkel og nydelig saus som passer perfekt til den litt søtlige erterpureen.

Nyt lørdagen og dagen i morgen. Jeg må si at jeg gleder meg litt til Grand Prix i kveld og heier på Bobby Bare. Jeg er meg selv, trives i one piece, liker country og elsker lett underholdning på TV . Og ja jeg var nok et syn for naboene sist søndag her jeg sprang i one pice og sokklester, hår til alle kanter og fortvilt prøvde å slokke brannen. Heldigvis gikk det bra.

PS: Er det noen som har oppskrift på en nydelig kake som bare man ikke kan gå glipp av?

Line Holdal

  19 COMMENTS

 • Hege februar 11, 2012 Reply

  Så maks uheldig da.. håper helgen bringer masse lykke og glede, kos dere så mye 😀

  • Line februar 11, 2012 Reply

   Tusen takk søte du!

 • Lykkehjemmet februar 11, 2012 Reply

  Du får unne deg masse sjokkis i helga, høres ut som om du kan trenge det! Go\’klæm te deg 🙂

  • Line februar 11, 2012 Reply

   :), klem til deg også

 • Nina februar 11, 2012 Reply

  Det så nydelig ut 🙂 God morsdag i morgen!

  • Line februar 11, 2012 Reply

   Takk, happy valentines dag til deg:)

 • Neimen i all verden!?! Det var mye på en gang! Neste uke blir mye bedre for dere.

  Og de sjokoladene høres veldig gode ut! Eggedosis høres ut som en god ide i sjokolade…! nammm..

  • Line februar 11, 2012 Reply

   Het SYK uke, glad den er over. Anbefaler sjokoene:)

 • HanneM februar 11, 2012 Reply

  Hei! Det var mye på én gang, håper dere har fått nok for ei stund da. Her baker ungene boller til 12-årsdag tirsdag. Skal bake et par lavkarbokaker i tillegg. Nå skal jeg koke risengrynsgrøt, skal gjenta suksessen med din oppskrift. Må ha litt rømmegrøt i tillegg. Tror det blir eplekake med krem i morgen, må vel bake den sjøl.. 😉

  • Line februar 11, 2012 Reply

   Det har vært en forferdelig tid, men nå kan det bare gå en vei…:)

 • Lisa Marie Tømmeraas februar 11, 2012 Reply

  Hvor kjøper du Stevia?

  God bedring!

  • Line februar 11, 2012 Reply

   Enn så lenge Iherb.com, blir nok lovlig i Norge rundt mars. Takk:)

 • Hooney februar 11, 2012 Reply

  Lagde den andre konfekten din som sto under jul. Den var fantastisk nydelig. Mener det var 100 g sjokolade, og 90 g cocosa og 2 egg og en ss sukrin. Det er jo kanskje mye cocosa, men det ble en nydelig smak og myke og gode. Og valgfritt full. Må innrømme at jeg brukte puffet ris. Det er kanskje ikke helt lavkarbo, men det blir jo så lite så tror det går greit. Så tusen takk for oppskriften.

  • Line februar 11, 2012 Reply

   Ja denne gangen doblet jeg mengde sjoko, rett og slett for det var det jeg hadde mest lyst på. Sjoko med litt kokossmak, men den andre er også NYDELIG

 • Elin I. februar 11, 2012 Reply

  Forstår at du har hatt en tøff uke. Kos med masse i morgen, Line. Slapp av og nyt morsdagen.
  Takk for at du deler en nydelig oppskrift med oss.
  🙂

  • Line februar 11, 2012 Reply

   :), takk søteste

 • June februar 11, 2012 Reply

  God bedring!

 • […] Så det er mulig jeg må hive meg rundt å lage disse. […]

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten
 • - November, og her i Bodø er det mørketid med stor M. Ikke min favorittid på året, men alt handler om hvordan man møter det. En stor fordel med å jobbe selvstendig er at jeg kommer meg ut og får litt dagslys😍 Og jeg lever lenge på gode minner som her fra Italia❣️-
 • - Nyter Spania og @akinonresort i fulle drag. Ny tur i april 2018, et du med? Yoga, fjelltur, nydelig mat som er gluten og sukkerfri, men likevel sinnssyk god😍, kos, avslapping, energi! Møt sommeren 2018 ladet ➡️info i Bio - #akinon #lilalife #natural #paleo #naturallife #tradisjonskost
 • - Jeg har brukt mange år på å ha dårlig selvtillit, og aldri vært bra nok. De dagene er over, jeg føler akkurat det bilde utstråler! Og husk du er god nok som du er! - #strong #ontop #naturalliving #lilalife #life #yoga 
#kvarven #kjerringøy #autumn #bodø #norway #hiking #alpinebabes #tv_living #visitbodo #elskerbodø #landscapethopography #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_living #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #yogis #yogadaily #nrk #ig_namaste
 • - Nydelig sunn sjokoladechiapudding/ healthy chocolate chiapudding, sooo good😍➡️link i bio - #healthy #naturalfood #paleo #lovelife #healthychocolate #lilalife
 • - Sånn føler jeg meg nå! Selv om jeg ligger litt utladet i en hotellseng i Oslo med knekt fot, kunne jeg like gjerne vært på en fjelltopp i Lofoten som her. Jeg har det så bra! Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme, etter mange år med maaange nedturer. Fra nå av blir dere nødt til å måtte høre meg skravle mye ernæring, oljer og livsstil. Og gjett om jeg gleder meg. Neste stopp på reisen er foredrag i Porsgrunn hos @withlovebymoen og det er FULLT😍. Deretter rett på ✈️ til @akinonresort for å holde kurs 🙏🏻😍- #himmeltinden #hauklandstranda #lofoten #naturalliving #health #doterra #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #nature #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_landscapes #tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #ig_captures_sky #rsa_nature #royalsnappingartist #yogaeverydamnday #yogalover