Tags:  

I går hadde jeg bursdag, og heldige meg feiret dagen i Henningsvær, på min eget Lilaretreat med en herlig gjeng mennesker.

 

En av deltakerne Lisa hadde også oppskriften på denne fantastiske kaken på lur.

Sjokolade- og bringebærkake

Dette trenger du:
1 boks hvite bønner (ca. 250 gram)
1 egg
2 ss kokossukker
3 ss smør (romtemperert eller smeltet)
3 ss havremel
1 ts bakepulver
Noen dråper vaniljeessens
50 gram hakka mørk sjokolade (eller så mye du vil )
50 gram bringebær (fersk eller fryst)

Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene unntatt sjokolade og bringebær i foodprossesor eller bruk stavmikser og kjør alt til en glatt røre. Rør inn sjokolade og bringebær og smør røren ut i en form. Steik på 175 grader i 25 minutter og la hvile i forma i minst 30 min før du skjærer i den.
Oppskrift og bilder Lisa Malene Skjelin
www.lisamalene.blogg.no
Instagram: lisamalenee
Smil fra Line

Line Holdal

  1 COMMENT

 • Berit Fredriksen juni 13, 2018 Reply

  Hei. Hva kan erstatte havre? Tåler ikke kornprodukter.
  Berit😊

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?