Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Sjokolade COOKIES, lavkarbo

Tags:

Deilig sjokolade kjeks nesten helt uten sukker, melkefri, glutenfri, knasende, smakfull.., disse har jeg drømt lenge om..Tygg sakte, smak og nyt. Kjeksene er mektige, så man klarer ikke store mengdene i gangen. Men hver en munnfull er en nytelse

Dette trenger du:

200 gram cocosa

200 gram sukrinmelis

2 økologiske egg

60 gram glutenfri havregryn

100 gram kokosmel,

1 ts bourbon vanilje

1 ts salt

4 ts fiberhusk

80 gram 85% melkefri sjokolade

Slik gjør du:

Rør cocosa og sukrinmelis «luftig».(bruk gjerne miksmaster) Rør så inn egg, havregryn, kokosmel, vanilje, salt og fiberhusk. Smelt sjokoladen på svak varme om du vil ha sjokoladekjeks. Vil du ha hele biter sjokolade i kjeksen, grovhakker du den og har i røren.

Fordel massen på et stekebrett vha skje og fingrene. Lag de gjerne mindre enn mine, så får du flere kosebiter.. Ca 3 gram karbo pr kjeks

Stek på 200grader i 10 minutter, avkjøl og NYT!

Nå skal jeg ut å sykle med racern, gleder meg. Ha en nydelig fredag så langt♥

Line Holdal

  9 COMMENTS

 • Mjuuugly september 2, 2011 Reply

  Nydelig! God helg 🙂

  • line september 2, 2011 Reply

   Håper du har hatt en magisk helg:)

 • Anne september 2, 2011 Reply

  Disse ser gode ut- er det forskjell på karboinnholdet i havregryn med og uten gluten?

  • line september 2, 2011 Reply

   Ikke store forskjellen.:).

 • Cicca september 2, 2011 Reply

  Hvor mange kjeks ble det?

  • line september 2, 2011 Reply

   Jeg fikk ca 10, men jeg ville lagd de mindre. ca 16-18. De ble veldig mektige. Men åh så gode :))

 • lovelyliller.com september 2, 2011 Reply

  Mmmmm! Disse skal lages i helga!!

  • line september 2, 2011 Reply

   Det og bounty ble frokosten min i dag, he he

 • […] Når jeg er alene blir ikke matlaging første prioritet, gårdagens middag ble stekt jacobs pølse, aubergine, squash, rødløk og rødbeter(setter en utrolig god søtlig, frisk smak på det hele. Rørte et par ss tomatsaus rundt og go than kokosmelk. Smakte til med salt og pepper. Tok meg ca 5-7 minutter å lage, og smakte utrolig godt. Dessert sjokolade cookie. […]

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten