Kjøtt Middag Middag i en fei

Pølsemiddag med prinsessedressing.

Tags:

Jeg er ingen stor «fan» av pølser! Men noen ganger får jeg innmarig lyst på det, og da er det mange i familien som blir så glad. Det vil si alle mann…Uansett hvor godt jeg tilberdere fisk: åh neiiii må vi ha fisk, IGJEN..Men når pølsene kommer på bordet er det rene festen. Jeg velger pølser fra Jacobs, Idsøe eller andre lignende varianter.

Her kommer litt inspirasjon til en pølsemiddag med prinsessedressing:)

Pølser stekt sammen med sopp, purre , fersk rødbeter og rødløkt. Bruker klarnet smør til steking.

Tilbehør:

Blomkålmos

Søtpotetchips

Prinsessedressing:
Majones(gjerne hjemmelaget) litt rømme, sitron, litt stevia og finhakket fersk rødbeter.

I morgen er jeg klar for Parkenfestival, gjett om jeg gleder meg!

Fra Parken 2011

Fra Parken 2010

Smil fra

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • Lovelyliller.com august 16, 2012 Reply

  pølser er kjempegodt nå og da, feks i pytt i panne og over bål 😀

 • HanneM august 16, 2012 Reply

  Pølser med høyt kjøttinnhold er helt greit, en og annen gang. Helst vil jeg ha dem litt grovmalt også. Og får jeg de vanlige fra Gilde, spiser jeg dem, men selv velger jeg en annen variant.
  Håper du er heldigere med Parkenbillettene enn han som fikk mora til å bestille. Han endte nemlig opp med billetter til Døgnvill i Tromsø!! 🙂

  • Line august 16, 2012 Reply

   Åh nei hvordan er det mulig å ta så feil, fikk han ordnet seg billetter til Parken? L:)

   • HanneM august 16, 2012 Reply

    Jeg håper da det. Leste om det i avisa, der mora ble omtalt som \»døgnvill\». Han våga i hvert fall ikke å la henne bestille flybilletter til Tromsø, han var usikker på hvor han da ville havne. 🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi