Brød FAVORITTER OPPSKRIFTER Småmat, Tapas Snacks

Pizza med kikerterbunn

Tags:    

Denne pizzaen er så god og SUNN at det kunne jeg spist hver eneste dag. Jeg må si at jeg har vært litt skeptisk til pizza av kikerter, men alle mine «fordommer» ble knust. Og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal lage kikerterpizza…

Dette trenger du:

Bunn (til 2 små):

1 dl kikertermel

0,75 dl vann

1 liten klype salt

1/2 ss olivenolje

 

Bland alt og la stå en times tid så den får satt seg, du kan også lage røren dagen før. Stek på en middels stor panne, på middels varme og ha godt med fett (jeg brukte klarnet smør) Ha halvparten av røren i pannen, fordel jevnt utover, la den stivne godt før du snur den, og la den steke et par minutter på andre siden også. Jeg hadde de i tillegg i noen minutter i ovnen på hver side for å få bunnene skikkelig sprø.

Fyll:

Jeg lagde en «hvit» variant hvor jeg smurte Rørosrømme på bunnen, og hadde på revet ost og skinke. I tillegg hadde jeg en «rød» variant med DENNE sausen, Grøstadpølse, skinke og revet ost.

Stek pizza noen få minutter så osten får smeltet.

NB: Etter at jeg tok pizza ut fra ovnen hadde jeg  også på upasteurisert blåmuggost og ruccola på min hvite pizza. Så DIGG! PS vil du ha en melkefri variant? Dropp ost og ha på lilapesto uten parmesan etter steking eller næringsgjær.

Her er 2 andre LILApizza favoritter:

Blomkålpizza

Emmerpizza

Håper det faller i smak, smil fra Line-Lilalife

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff  @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
  • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
  • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
  • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
  • - Just breathe-
  • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
  • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
  • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife