Salat, Wok, Suppe

Pastasalat, Frida sin favoritt

Tags:  

Tiden før jul er deilig, men også travel. Julebord, juleavslutninger, julegavekjøp, vasking. Det er lett å la seg rive med å la det hele bli et stressende «sirkus». Jeg prøver så godt jeg kan å tenke at det blir jul uansett om det ikke skinner i hver en krok, om man ikke har laget  7 sorter kaker, rull og alt som følger med. Vi har faktisk ikke bakt en eneste ting, og tviler egentlig på at vi kommer til å gjøre det. Men derimot skal vi lage marsipan i forskjellige varianter, konfekt, italiensk salat og eggesalat. Legger ut oppskrift og bilder etterhvert. Ellers er det mye å smile for om dagen. Har vært et par dager innom ny jobben, og jeg må si at jeg gleder meg masse til å begynne 5.januar. En fantastisk plass, men fantastiske mennesker.

balansen1

Fra resepsjonen på Balansen, er det ikke fint?

Her skal jeg ha kurs innen ernæring, individuell veiledning, yoga og afro.

I dag fikk Frida velge middag, og da ble det pastasalat.

juleavslutning-pastasalat-012

Dette trenger du:

Kyllingfilet
Champignon
Squash
Kinesisk hvitløk
Soltørket tomat
Avocado
Ravioli
Rødløk
Cherrytomat
Purreløk
Salt
Pepper

Dressing:

Rømme
Majones
Kinesisk hvitløk
Sylteagurk

Slik gjør du:

Stek kyllingfilet, champignon, og squash i meierismør og finhakket kinesisk hvitløk (ca 1/2). Tilsett soltørket tomat. Kok ravioli som anvist på pakken, avkjøl, og ha olivenolje over. Skjær opp resten av grønnsakene og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.

Dressing, bland halvt om halvt med rømme/majo, tilsett 1/2-1 kinesisk hvitløk, 4-5 finhakket skiver sylteagurk og litt av saften.

En tommelfingerregel er at mye fett og mye karbo er en fårlig kombinasjon. Derfor minimerer jeg inntaket av ravioli i denne retten, men spiser desto mer av det andre.

Smaker nydelig med et glass rødvin til.

Smil fra Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten