Uncategorized

Oslo and Tønsberg here I am

Akkurat kommet til Oslo, litt forsinket pga masse snø i Bodø. Må si  utrolig deilig å lande i Oslo, til sol og et landskap dekket med snø. Så vakkert!

Nå sitter jeg på Byporten på Bocata, en perfekt plass for meg når jeg må jobbe litt. Har et par ting som bare må gjøres før jeg drar til Siri vennen min. Alltid så koselig å være der. En bonus at hun er en kløpper på kjøkkenet, i dag skal hun servere torsk og kongekrabbe, mmm!

I morgen tidlig drar jeg til Tønsberg. Litt jobbing før årets første samling starter fredag. Gleder meg sinnsykt!

Hørt om fotballfruen? Hun topper  blogglisten og er en ivrig LCHF spiser. I går la hun ut forslag til LCHF frokoster. Ikke fast leser, men titter innom en gang iblant, og må si jeg er sjokkert over mange av  tilbakemeldingene hun får. Så mye frekkhet, bedrevitende, ufine, mobbende kommentarer. Mødre som refererer til at det kun er ungjenter som leser bloggen hennes,og at hun fremstår som et dårlig eksempel- men de leser de tydeligvis selv siden de til stadighet kommenterer. Det er greit å være uenig, men da må man være saklig og begrunne det på en god måte. Det verste jeg vet er usaklighet. Men heldigvis opplever jeg stort sett bare fornuftig og saklig kommentering på mine innlegg. Tusen takk!

Her er smilet på plass etter 3 timer med luksus hos Diana, må oppleves!

Senere i dag legger jeg ut et svært interessant innlegg om homocystein og viktigheten av normale verdier mtp hjerte relaterte sykdommer, kreft etc.
Dette innlegget kan du ikke gå glipp av.

Smil fra

Line Holdal

  12 COMMENTS

 • Svenn januar 26, 2011 Reply

  Hei,ha ei fin helg i Tønsberg.:)Ska vær enig med dæ,av og tell e det nesten som at brillan hoppa av hauet når man les enkelte kommentara,skjula sæ bak en skjerm liksom…heilt utrolig..!!

  • line januar 26, 2011 Reply

   Tusen takk svenn:)

 • Terje januar 26, 2011 Reply

  Hehe, føler lissom jeg må si noe, nå som du skal typ 400 meter unna meg.. 🙂 Ha det fint her, eller noe 🙂

  • line januar 26, 2011 Reply

   What, så du meg? Du skulle jo sagt hei:-)

 • Terje januar 26, 2011 Reply

  Neinei, så deg ikke, men vet jo du går på skole her 🙂

 • flott bilde! kos deg i tigerstaden!

  • line januar 26, 2011 Reply

   Takk Lovely!

 • Nina januar 26, 2011 Reply

  Ja, jeg er enig med det. Skjønner ikke hvorfor de skal kommentere når de ikke kan noe om temaet. Fotballfrue skriver jo tydelig i overskriften av det er forslag til LCHF-frokost.

  Kos deg i Oslo! 🙂

  • line januar 26, 2011 Reply

   Takk skal moll kose meg:)

 • Frida januar 26, 2011 Reply

  Velkommen til Oslo, og god tur til Tønsberg. Du får passe på å tilbringe litt tid ute i solskinnsværet og suge til deg noen d-vitaminer nå som du har sjansen 😉

  Jeg følger heller ikke med på bloggen til fotballfruen, men titter innom når den blir omtalt av andre lavkarbobloggere. Synes i grunn hun takler disse utidige kommentarene ganske bra.

  • line januar 26, 2011 Reply

   Takk Frida, gåtur i dag fra sentralstasjon opp til Frognerparken, deilig. Og ja fotballfruen er absolutt flink til å svare for seg, tøff dame!

 • hannem januar 26, 2011 Reply

  I likhet med flere andre her dropper jeg bare innom fotballfruens blogg når andre bloggere skriver om den. Og jeg er ganske oppgitt over nivået på endel av kommentarene. Synes hun parerer dem veldig godt, vet ikke om jeg hadde klart å være så saklig!

  Bocata på Byporten er også en av mine favorittkaféer i Oslo. De har en utrolig god sitronsorbet der, bare så synd den ikke er lavkarbo. 🙁 Håper du får fine og lærerike dager i Tønsberg. Gleder meg til å bli kursa av deg neste helg!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi