Trening

Ønsker deg en god fredag.

Tags:

Akkurat kommet hjem etter en styrkeøkt på triceps, biceps, mage og en time med:

 

Går generelt lite på gruppetimer, men hadde lyst å teste ut denne timen. Absolutt en artig time som jeg kommer til å prøve igjen. Her kan du lese litt mer om timen.

 

Er veldig ivrig på treningsfronten, og har det siste året hatt en fin fast struktur på treningen min. Blir rett og slett litt deppa av å ikke trene. Varierer treningen mellom styrke, yoga, fjellturer, gåturer etc. Det skal sies at jeg til tider må jobbe med motivasjonen til å trene, det kommer ikke alltid like "lett". Men jeg kjenner meg selv så godt nå, og vet at en aktiv Line har det mye bedre. Mange år med spiseforstyrrelser preger meg fortsatt, og for meg har den beste medisinen vært:

 

1. Få kontroll på blodsukkeret

 

2. Aktivitet

 

Tidligere når alt stort sett dreide seg om å spise, spise, spise, fikk trening tankene mine bort fra det. Men når jeg begynte spise fett og fikk kontroll på blodsukkeret det var da jeg begynte bli bedre.

 

Nå blir det en sen frokost, før det blir litt jobbing, vasking av hus, fotballturnering, taco, så SOFAN. (gleder meg :))

 

Hva er dine planer for fredagen?

 

For deg som ikke har fått med deg oppskriften på tacoen vi bruker lage, here it is♥

 

Nyt fredagen. 

 

 

Line Holdal

  1 COMMENT

 • Siri august 24, 2012 Reply

  Jeg skal reise hjem til Bodø på en etterlengtet ferie:) har jobbet hele sommeren og i dag var det endelig min tur til å ta ferie. Gleder meg sånn til å treffe familie og venner igjen 🙂 ha en fin fredag du å:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi