Frokost

Nydelig lørdag

Tags:

Endelig kan jeg se antydning til vår her i nord, solen skinner og hestehovene blomstrer. Har tenkt litt på det de siste dagene, når jeg skriver om å finne sommerformen. Dere i sør har jo sommer allerede, heldiggrisene:)). I dag har jeg hatt en nydelig start på dagen. Hoppet rett fra senga og ut på joggetur. Ingen lang tur, 4-5 km, men fornøyd med at jeg løp hele veien uten stopp. Etter turen spiste jeg en herlig frokost. Som jeg skrev tidligere i uka leser jeg boken ph mirakelet på nytt, og jeg tror kanskje vi fokuserer litt for lite på viktigheten av syre balansen i kroppen vår. I et lavkarbo kosthold er det viktig at man spiser nok grønnsaker(basisk), da det balanserer kjøttet og meieriproduktene som er sure. Boken tar også opp det faktumet av meieriprodukter er slimdannende, noe som jeg har erfart på egen kropp og mine små. Det går forøvrig overraskende bra nå å spise melkefri kost. Tenker at jeg kommer med en nærmere beskrivelse og oppsummering av boken til dere etterhvert. Men nå må oppgaven om lekk tarm skrives ferdig.

Vitamininnsprøytning å starte dagen med en joggetur

Dagens frokost

Økologisk smilende egg, salat av ruccola, vårløk, avokado, squash, cherrytomat, noen reker og hjemmelaget majones. Nydelig!!

Fia har fått seg kjæreste, ser dere Igor som lurer i bakgrunn..

Smil fra

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • lovelyliller.com april 30, 2011 Reply

  4-5 km er jo kjempebra sammenhengende! var nok godt å sette tenna i den dielige frokosten! fortsatt fin lørdag!

  • line april 30, 2011 Reply

   Ja det er ikke så verst:), og mat smaker alltid ekstra godt etter trening:). God søndag til deg

 • Frida april 30, 2011 Reply

  Flinke og spreke du! Og for en lekker lørdagsfrokost! Lykke til med resten av oppgaveskrivinga 🙂

  • line april 30, 2011 Reply

   Tusen takk Frida, nå er jeg i mål. Jippi

 • Beundrer folk som kan gå rett fra senga og ut på joggetur!

  Og gleder meg til et sammendrag av boka. Den ligger her og venter på meg (lånt på biblioteket, så kan ikke la den ligge for lenge..).

  god helg!!

  • line april 30, 2011 Reply

   Synes faktisk det er digg. Elsker å bare gjøre ting, kontra å tenke på at jeg skal gjøre ting. Perfekt start på dagen:). Fort deg å les boken, den er spennende. men ta det du leser med en klype salt, det er umulig å kunne leve slik boken tilsier om man ønsker å leve et sosialt liv. Men jeg plukker med meg masse gode tips.

 • scartz april 30, 2011 Reply

  aww, søte pusekattene 🙂

  • line april 30, 2011 Reply

   Ja de er skjønne:)))

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten