Uncategorized

Nydelig høstdag, bærplukking og fjelltur.

 

1.september og det er definitift høst. Men må si at uansett hvor fantastisk jeg finner våren og sommeren så har høsten helt klart sin egen sjarm! Fortsatt kan vi få sommervarme, det er vakre farger i naturen og lufta er klar og deilig. Er det grått, kaldt og vått ute, føles det ekstra godt å bare krype godt under pleddet og tenne alle stearinlys som er å oppdrive i huset..

I dag har vi nydelig vær i nord, og jeg har plukket bær og vært på en fin fin fjelltur med en venninne. Senere blir det jentekveld og litt vin. Livet er godt dere!

Det var faktisk det vi snakket mest om på turen vår. Vi velger selv hvordan vi møter livet. Vi kan møte det med et smil og en positiv holdning, eller vi kan la det negative dra oss ned. Det er uten tvil lettere å tenke en negativ tanke, men wow så mye bedre det føles å være positiv. Sette pris på hvor fantastisk priviligert vi er. Jeg er iallefall super glad for at jeg er meg, og har verdens beste venner og familie♥

Rips og solbær fra hagen. Skal lage ripsgele, saft, syltetøy og fryse ned hele bær.

Kirsebær, fortsatt ikke helt moden. Litt snålt til å være i sept.

Stikkelsbær, mmm!

Masse rips i hagen, og elsker utsikten vår. Lykke.

Fra dagens tur. Se så stille og det lyset.

I går testet jeg ut en ny sjokolade, nam nam! Kan anbefales:)

Ønsker deg en fin fin lørdag, nå venter badekaret. 

 

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
  • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
  • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
  • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
  • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
  • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
  • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg  her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
  • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi