Frokost Lunsj

Ny uke , nye muligheter

Tags:

Så var mandagen her igjen, plutselig! Startet dagen med en styrkeøkt på beina, utrolig tungt! Men frokosten smakte desto bedre. Har fortsatt dilla på melkefri yoghurt med musli og blåbær.(oppskriftene ligger under melkefri frokost) Men jeg har på følelsen av at det blir litt vel mye kokos, og at kroppen trives med litt mer variasjon. Tror det blir tilbake til egg i en eller annen variant i morgen.

Ellers har jeg hatt en super helg. Skulle egentlig besøke familien min i helgen, men kjente at jeg bare måtte være hjemme. Har fått slappet av, vært sammen med venner, trent, spist god mat og vært på jentefest. Det var helt fantastisk å ikke drikke, og det med hånden på hjertet. Det var noen ganger iløpet av kvelden at jeg tenkte at det hadde vært godt med et glass rød vin, men 75 % av gangene jeg drikker det får jeg vondt i hodet eller blir slapp og tung i kroppen.Lørdag var jeg i super form, og danset til langt på natt.

Har du hatt ei fin helg?

Koser oss♥


Dagens lunsj ble: Grillet kyllinglår med litt wokede grønnsaker. Hadde litt tomater, soltørkede tomater og peanøtter sammen med grønnsakene.


Tips til dagens kveldsmat:
Valnøttbriks med spicy tunfisk. Uten tvil et av mine favoritt pålegg.

Ønsker deg en fortsatt fin fin mandag♥

Smil fra Line

 

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • lovelyliller.com oktober 10, 2011 Reply

  Jeg er selv veldig glad i melkefri yoghurt. hadde en periode jeg spiste 2 liter soyayoghurt hver dag. hehe. nam nam

  • Line oktober 10, 2011 Reply

   Jeg tåler ikke soya heller, så da er det bra kokos fins:)

 • Linn oktober 10, 2011 Reply

  Hørtes ut som en nydelig helg! God ny uke til deg 🙂

  • Line oktober 10, 2011 Reply

   :), god uke til deg:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.