Frokost Lunsj

Ny uke , nye muligheter

Tags:

Så var mandagen her igjen, plutselig! Startet dagen med en styrkeøkt på beina, utrolig tungt! Men frokosten smakte desto bedre. Har fortsatt dilla på melkefri yoghurt med musli og blåbær.(oppskriftene ligger under melkefri frokost) Men jeg har på følelsen av at det blir litt vel mye kokos, og at kroppen trives med litt mer variasjon. Tror det blir tilbake til egg i en eller annen variant i morgen.

Ellers har jeg hatt en super helg. Skulle egentlig besøke familien min i helgen, men kjente at jeg bare måtte være hjemme. Har fått slappet av, vært sammen med venner, trent, spist god mat og vært på jentefest. Det var helt fantastisk å ikke drikke, og det med hånden på hjertet. Det var noen ganger iløpet av kvelden at jeg tenkte at det hadde vært godt med et glass rød vin, men 75 % av gangene jeg drikker det får jeg vondt i hodet eller blir slapp og tung i kroppen.Lørdag var jeg i super form, og danset til langt på natt.

Har du hatt ei fin helg?

Koser oss♥


Dagens lunsj ble: Grillet kyllinglår med litt wokede grønnsaker. Hadde litt tomater, soltørkede tomater og peanøtter sammen med grønnsakene.


Tips til dagens kveldsmat:
Valnøttbriks med spicy tunfisk. Uten tvil et av mine favoritt pålegg.

Ønsker deg en fortsatt fin fin mandag♥

Smil fra Line

 

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • lovelyliller.com oktober 10, 2011 Reply

  Jeg er selv veldig glad i melkefri yoghurt. hadde en periode jeg spiste 2 liter soyayoghurt hver dag. hehe. nam nam

  • Line oktober 10, 2011 Reply

   Jeg tåler ikke soya heller, så da er det bra kokos fins:)

 • Linn oktober 10, 2011 Reply

  Hørtes ut som en nydelig helg! God ny uke til deg 🙂

  • Line oktober 10, 2011 Reply

   :), god uke til deg:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten