Uncategorized

Ny uke, et hav av nye muligheter:)

Nydelig dag i går, og når solen titter frem er vi nordlendinger ikke vanskelige å be. Da er det ut på tur, og hvert minutt skal nytes! Vi hadde en super duper dag sammen med gode venner i Ausvika. Vi grillet og bare koste oss maks. Vi var også en tur innom ny huset vårt på besøk nå er det ikke lenge igjen til flytting. Ellers har jeg vært flink med trening. I går var planen en fjelltur, men det ble som sagt tur i fjæra. Men etter det ble det jogging og styrke.

Ukens trening:

Mandag: yoga/fjelltur Keiservarden ca 1 time

Tirsdag/Onsdag: fagsamling Tønsberg

Torsdag: Styrke/fjelltur

Fredag: Jogg/Yoga

Lørdag: Jogg

Ikke en helt optimal uke, men gjør det beste ut av situasjonen. Skal på reise tirsdag og onsdag, samt fredag til søndag. Hvordan ligger du an?

Jeg og Tina

Noah koser seg

Tøffinger, min Bjørn nærmest

Fra nyhagen min, sjekk den utsikten:)

Krokuser i hagen

Og ja rosenrot..

Litt jobbing nå, så fjelltur, før det blir nok litt jobbing. Nyt dagen folkens:))

Lykkeprosjekt for mai kommer..

Smil fra

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • Siri mai 2, 2011 Reply

  Jeg startet uka med spinning. I morgen blir det dansing (swing) og satser på å få til en joggetur onsdag eller torsdag og fredag skal jeg også trene:)

  Ha en fin uke:)

  • line mai 2, 2011 Reply

   Så flink du er. Men må bare si at det er så deilig å trene, blir glad glad glad!

 • M-A mai 2, 2011 Reply

  Jeg prøvde meg på morgentrening før jobb for første gang på leenge, trener styrke 2 ganger i uka og det er ikke så gøy å gå inn å trene når det er fint ute på ettermiddagen:) Fungerte kjempefint, får masse energi når man starter dagen med trening! Har ellers planer om 2-3 løpeøkter og en styrkemorgen til.

  • line mai 2, 2011 Reply

   Morgen trening er gull! Tungt før du kommer igang, men sååå godt etterpå. Ha en super treningsuke:)

 • Nina mai 2, 2011 Reply

  Kjempe fine bilder 🙂

  Det er så deilig å få trent, alle uker blir det ikke like mye 🙂 Ekstra deilig å trene ute 🙂

  • line mai 2, 2011 Reply

   Sånn er det for alle, det går opp og ned. Men nå er jeg kjempe motivert, og mye av grunnen til det er at jeg kan trene ute. Jippi:))

 • Ha en fin uke! 🙂

  • line mai 2, 2011 Reply

   Det samme:))

 • Hege mai 2, 2011 Reply

  Kjempefine bilder 🙂

  • line mai 2, 2011 Reply

   Takk Hege, nydelig i Bodø, hi hi:-)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten