Uncategorized

Nå er gavene til vervekonkurransen kommet

Tags:

I dag fikk jeg masse flotte premier til vervekonkurransen fra funksjonell mat som blant annet fører sukrin, mandelmel og masse andre flotte naturlige produkter.
I tillegg har jeg fått 2 supre bøker fra Tanum/ Cappelen Damm: Den grønne supermaten av David Sandoval og Frisk med lavkarbo av Sofie hexeberg. Alle disse flotte premiene kan bli dine om du deltar.

premier-kjc3b8kken-006

Husk vervekonkurransen som pågår, du kan vinne masse flotte produkter og bøker. Verv vennene deres til min Facebookside og skriv på veggen når det er gjort. Vinneren kåres 30. august. Lykke til

http://www.facebook.com/#!/pages/Bodo-Norway/Lilalife/133056303386466?ref=ts&__a=10&ajaxpipe=1

Venter enda flere flotte premier fra bla Soma, så heng i og verv:)

Smil fra Line

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • christina august 9, 2010 Reply

  Hei Line:)

  Takk for en flott og inspirerende side. Manga flotte resepter som jeg har prøvd ut en tid her nu. Har du noe bra forslag på nettbutik for ting som sukrin, mandelmel, har letet en tag og finner ikke noe side for dette. Også vil jeg spørre deg om vad JBK er for noe, du nemner det i noen av dine resept.

  Takk på forhand
  Christina

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten