Brød

Mitt eget brød i butikken.

Tags:

Siden februar har jeg hatt «mitt eget» brød i butikkhyllene her i nord. Jeg har valgt å holde en ganske lav profil rundt dette, og en av grunnene er at det heter Lines lavkarbo( et navn jeg ikke har bestemt he he) Jeg må si at hele debatten rundt lavkarbo kom litt ut av proporsjoner, men nå virker det som om flere får øynene opp for hva som er viktigst. Nemlig naturlig, ren mat som vi er skapt for å spise.

I det siste har jeg fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på brødet, så jeg tenker at det kan vel være greit at flest får vite om at det finnes:). Jeg har utviklet brødet i samarbeid med Bakeriet, og inntil videre selges det kun i nord.

Det er et sunt alternativ laget på nøtter og kjerner, men det er dessverre ikke helt melke og glutenfritt. Men uansett et langt bedre alternativ en det meste av brød som selges i butikken.

Her ser du brødposen:

Stort smil fra

Line Holdal

  32 COMMENTS

 • Elin juni 2, 2012 Reply

  Gratulere- kjempe stas 🙂

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Takk:) Ja det er artig.

 • FruSnikkSnakk juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer så masse! Så spennende. Jeg skal til Bodø i sommer, og da må jeg prøve det!

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Ja da må du teste brødet:)

 • HanneM juni 2, 2012 Reply

  Hei, og gratulerer!
  Er spent på om det dukker opp her snart. Håper det er litt fastere enn det lavkarbobrødet som nå er på markedet, synes det er litt for mykt etter min smak. 🙂

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Det selges nok i noen butikker i TOS, egentlig et ganske fast brød. God helg Hanne:)))

   • HanneM juni 2, 2012 Reply

    Tviler på at Prix har det, for de har fått et nytt Goman-bakeri her i byen, og de lager bare sånne \»gammeldagse\» brød. Sjekka litt på nettet, og det ser ut for at Bakeriet er et \»Nordlands-fenomen\», dessverre for oss som bor andre steder. Men har ikke fått sjekka ut Prix-butikkene.

    • Line juni 2, 2012 Reply

     Så synd. Sjekk m mega om de kan ta inn? L:-)

     • HanneM juni 2, 2012 Reply

      Vi har ik Mega i byen lenger. Den ble lagt ned for flere år siden… Og Eurospar bruker bakehuset sitt brød. Skal ta en kikk på Obs, men der er det kanskje bare Goman, for det er nok Coop sitt eget bakeri. De skal visstnok være bakt i steinovn, men det er sånne myke, luftige brød med masse mel og lite frø, så hva hjelper det.

     • Line juni 2, 2012 Reply

      Åh så kjedelig. Eurospar i Bodø har brødet:-). Jeg får sende en test til deg.

 • Helen juni 2, 2012 Reply

  Så moro!

  Si i fra så fort det selges lenger sør!!

 • Terese juni 2, 2012 Reply

  Så bra at du reklamere før det, det e nemlig kjempe godt, og hold sæ lenge saftig i kjøleskapet!
  Bra jobba snuppa, du e flink :O). klæm

 • Terese juni 2, 2012 Reply

  Så bra at du fortell om det, det e nemlig kjempe godt, og hold sæ saftig lenge i kjøleskapet! Bra jobba snuppa, du e så flink :O). klæm

 • Terese juni 2, 2012 Reply

  he he.. den ble vist sendt 2 ganga..:O).. ja ja en god ting e jo verd å si flere ganga..;O). ha ei fin helg, håpa vi får tid til en kaffe snart :O)

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Det går så bra søta. Æ har ti te kaffe tirsdag om d passe dæ. Ska te frisør, tippe æ e færdi 12.30. Klæmma

   • Terese juni 2, 2012 Reply

    Passa bra før mæ halv ett tirsdag;0). Samme plass som sist? Klæm

    • Line juni 2, 2012 Reply

     Herlig søta. Ja samme plass <3.

 • Melissa Spania juni 2, 2012 Reply

  Wow! Så kult!!!
  Kjempestas at du får til sunnere alternativer. Stå på!

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Ja det er artig Melissa. God helg:))

 • Lisbeth juni 2, 2012 Reply

  Kan det kjøpes på Leknes ?

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Ja det tror jeg. Prix? Rema har d ikke. God helg. L:)

 • Siri juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer:)

 • Elin I. juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer så mye, Line! Virkelig artig. 😀

 • Margareth juni 2, 2012 Reply

  så kult, det er bra jobba, smaker vel kjempegodt siden et bakeri vil lage det, får du provisjon per solgte brød? 😛 😛

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Vi har utviklet brød ilag. Mannen min forteller meg at jeg er en dårlig forretningskvinne, kan si meg enig:). Null provisjon, fikk konsulentbetaling når vi utviklet det. L

 • Mette juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer 🙂 Bare et spørsmål: er det mye egg i brødet? Klarer nemlig ikke eggesmak av brød?

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Takk. Det er endel egg, men selv synes jeg ikke det smaker mye egg. L:-)

 • Inger Bogen juni 2, 2012 Reply

  Her i Mo i Rana får vi ikke tak i brødet ditt mer, og det er dypt savnet. Vet du om vi vil få det tilbake?

   

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Dessverre er det tatt ut av produksjon 🙁

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - Husker du å leke? Viktig å leke, le, leve👯‍♀️ Jeg nærmer meg 7000 følgere og jeg er så takknemlig for at akkurat du følger meg på veien mot et lekent liv. Passerer jeg 7000 i dag hopper jeg til havs i kveld😂 Vil du se meg bade i isvann er det bare en ting å gjøre👉🏼dele🙋‍♀️ Alle som deler på sin story og tagger @lila_life er med i trekning av en peppermynte olje fra doterra, skriv gjerne : følg for en leken hverdag🙋‍♀️Og tradisjon tro, yoga i psysj😆 #yoga #life #laugh #livet #lilalife #selfie #yogadaily
 • - If it costs you your peace it’s too expencive- #lilalife #yoga #nature #visitnorway #visitbodø #elskerbodø #hiking #selfie
 • - Days like this! Moment like this! Totally love. Mange spørr meg mediterer du, JA når jeg går i fjellet. For meg slår det så og si alt, og jeg måtte spist 1 tonn fermentert kål, drukket 1000 liter KRAFT for at det skal være i nærheten i å måle seg helsemessig (for meg) Do what you love, it’s pure medicine!!!! #hiking #nature #gildeskål #lilalife #nature #life #chill #medicine
 • Yoga, is og «ballskjørt»👉🏼 det er lekent det👯‍♀️ Jeg har fredagsfølelsen, og «tyvstarter» helgen med en ny episode på podcasten👉🏼 Et lekent liv med Lilalife🥰

Oppskrifen på is finner du på lilalife.no, podcasten på Itunes, spotify og appene podcast (iPhone) og podbean for android💁‍♀️ #podcast #lilalife #dream #life #natural #playful #yoga #yogagirl
 • - I dag føler jeg meg litt sånn, jeg har fått min første ansatte i Lilalife, velkommen @barelittblogg 😍🌟
.
.
I 2017 sa jeg opp fast jobb i og sto på bar bakke uten en eneste krone i inntekt.

Siden da har jeg jobbet målrettet dag etter dag, og har faktisk ikke hatt ferie. Når du elsker det du gjør er overgangen mellom jobb og fritid glidene, and I Love it! .
.
.
I 2018 omsatte jeg ( Lilalife) for 1,5 millioner (og med er hjemmekontor er det lite utgifter 😅) Som jeg har sagt flere ganger før er det ikke pengene som driver meg. Men for å vokse, nå ut til flere, hjelpe flere er en inntekt avgjørende. .
.
Ref Boken 👉🏼Jeg skal fortelle deg en hemmelighet @petterstordalen « kanskje er det sånn at det er idiotene som tør å satse. Sånne som meg, som ikke helt har selvinnsikten til å innse sine egne begrensninger. Som ikke tenker ordentlig gjennom konsekvensene før man hopper utfor stupet»

Det er to store dager i livet den dagen du ble født og den dagen du skjønner hvorfor. Mitt hvorfor er min «dumskap» og driven for å nå ut med mitt budskap har gjort at jeg ikke har sett meg tilbake. Jeg har heller ikke tvilt og jeg vet at min reise og Lilalife akkurat har startet. .
.
Jeg gleder meg sånn til fortsettelsen, til å dele kunnskap og energi, inspirere, og kunne gjøre en forskjell for miljøet.

Podcasten har akkurat startet sin reise, og jeg lover deg mange spennende inspirerende gjester. Og gjett hvem som er min drømmegjest🌟? #followyourheart #followyourdreams #lifequotes#justdoit #lilalife #petterstordalen #podcast #work
 • « Your life is not permanent,
you are not stuck.
You have choices.
You are allowed to grow and change»

Til tross for sol og strålende vær i nord, ble det en rolig innedag på meg. Jeg er blitt mye flinkere å lytte til hva jeg trenger. I dag var det en rolig yogaøkt og å gjøre ting i et rolig tempo Line trengte.

Helse er ferskvare, og valgene man tar påvirker. Det er så lett å glemme og tenke at hey jeg takler alt😅

Dere vet jeg har skrevet om at jeg elsker vin, men at vin ikke elsker meg😆 Biodynamisk vin går faktisk ganske bra, men med cashew derimot😂

Jeg elsker cashewnøtter, men hey they don’t like me! Du har kanskje hørt om antinæringsstoff? Lektiner er en liten rakker, og et anrinæringsstoff som cashew er loaded med det (min flaks 🙃) Lektiner er planteproteiner som binder seg til visse sukkermolekyler på overflaten av celler.

Enkelt forklart disse trigger immunforsvaret, påvirker næringsopptak (negativt) og trigger slimhinnene i tarmen.. Og ja det er en sammenheng mellom lekk tarm, inflammasjoner og autoimmunitet. 
Og med 3 autoimmune sykdommer er det ikke så lurt å knaske cashew, eller peanøtter, noe jeg har gjort i helgen🙈 Jeg merker så og si en umiddelbar reaksjon, både fysisk og psykisk. 
Blir rett og slett litt smådeppa av cashew som jeg elsker så høyt😆😆😆 Lyst å lære mer om lektiner? Det er utrolig spennende👯‍♀️😍😍😍😍😍 #autoimmune #lectins #natural #lilalife #learningbydoing #upsanddowns #yoga #reflections #health #healthyfood
 • Jeg elsker livet! ⠀
Er livet mitt perfekt? Langt fra! ⠀
Jeg elsker livet!⠀
Har jeg utfordringer?⠀
Mange, og ja som de fleste møter jeg utfordringer hver en dag! ⠀
Men jeg har tatt et valg, å gjøre utfordringer til min styrke! ⠀
Livet går opp, og ned...⠀
Men hver dag er en ny start, og hvordan jeg og du velger å møte denne dagen har alt å si.⠀
Jeg har kastet opp mat og ditto følelser i mange år..⠀
Jeg har flere ganger tenkt at nå orker jeg ikke mer⠀
I perioder kuttet jeg meg selv⠀
Jeg har hatet livet⠀
Jeg har hatet Line⠀
De dagene er over!⠀
Jeg elsker livet!⠀
Men som med alt man vil bli god på, må man investere tid, energi og kjærlighet. ⠀
Jeg øver hver dag på å være en livskunstner, ⠀
og elske alle de små men åhhh så store tingene i livet.⠀
Jeg elsker livet! #life #lilalife #upsanddowns #lovelife #nature #hiking #nrknordland #bodø #visitbodo #elskerbodø
 • - Jeiii elsker fredag! Nyt dagen, vær en livskunstner! Og vil du lære mer om «hæren» som supporter hele deg, så er episode 8 på podcasten (link i bio) tilgjengelig nå i «alle kanaler» PS: se storyen på hva jeg nå, impulsivt og så digg på @larsenmatogvinbar 🙌🏼 #livsnyter #friday #lilalife #lovefood #bodø #glutenfree #dairyfree #naturalfood #love