Brød

Mitt eget brød i butikken.

Tags:

Siden februar har jeg hatt «mitt eget» brød i butikkhyllene her i nord. Jeg har valgt å holde en ganske lav profil rundt dette, og en av grunnene er at det heter Lines lavkarbo( et navn jeg ikke har bestemt he he) Jeg må si at hele debatten rundt lavkarbo kom litt ut av proporsjoner, men nå virker det som om flere får øynene opp for hva som er viktigst. Nemlig naturlig, ren mat som vi er skapt for å spise.

I det siste har jeg fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på brødet, så jeg tenker at det kan vel være greit at flest får vite om at det finnes:). Jeg har utviklet brødet i samarbeid med Bakeriet, og inntil videre selges det kun i nord.

Det er et sunt alternativ laget på nøtter og kjerner, men det er dessverre ikke helt melke og glutenfritt. Men uansett et langt bedre alternativ en det meste av brød som selges i butikken.

Her ser du brødposen:

Stort smil fra

Line Holdal

  32 COMMENTS

 • Elin juni 2, 2012 Reply

  Gratulere- kjempe stas 🙂

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Takk:) Ja det er artig.

 • FruSnikkSnakk juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer så masse! Så spennende. Jeg skal til Bodø i sommer, og da må jeg prøve det!

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Ja da må du teste brødet:)

 • HanneM juni 2, 2012 Reply

  Hei, og gratulerer!
  Er spent på om det dukker opp her snart. Håper det er litt fastere enn det lavkarbobrødet som nå er på markedet, synes det er litt for mykt etter min smak. 🙂

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Det selges nok i noen butikker i TOS, egentlig et ganske fast brød. God helg Hanne:)))

   • HanneM juni 2, 2012 Reply

    Tviler på at Prix har det, for de har fått et nytt Goman-bakeri her i byen, og de lager bare sånne \»gammeldagse\» brød. Sjekka litt på nettet, og det ser ut for at Bakeriet er et \»Nordlands-fenomen\», dessverre for oss som bor andre steder. Men har ikke fått sjekka ut Prix-butikkene.

    • Line juni 2, 2012 Reply

     Så synd. Sjekk m mega om de kan ta inn? L:-)

     • HanneM juni 2, 2012 Reply

      Vi har ik Mega i byen lenger. Den ble lagt ned for flere år siden… Og Eurospar bruker bakehuset sitt brød. Skal ta en kikk på Obs, men der er det kanskje bare Goman, for det er nok Coop sitt eget bakeri. De skal visstnok være bakt i steinovn, men det er sånne myke, luftige brød med masse mel og lite frø, så hva hjelper det.

     • Line juni 2, 2012 Reply

      Åh så kjedelig. Eurospar i Bodø har brødet:-). Jeg får sende en test til deg.

 • Helen juni 2, 2012 Reply

  Så moro!

  Si i fra så fort det selges lenger sør!!

 • Terese juni 2, 2012 Reply

  Så bra at du reklamere før det, det e nemlig kjempe godt, og hold sæ lenge saftig i kjøleskapet!
  Bra jobba snuppa, du e flink :O). klæm

 • Terese juni 2, 2012 Reply

  Så bra at du fortell om det, det e nemlig kjempe godt, og hold sæ saftig lenge i kjøleskapet! Bra jobba snuppa, du e så flink :O). klæm

 • Terese juni 2, 2012 Reply

  he he.. den ble vist sendt 2 ganga..:O).. ja ja en god ting e jo verd å si flere ganga..;O). ha ei fin helg, håpa vi får tid til en kaffe snart :O)

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Det går så bra søta. Æ har ti te kaffe tirsdag om d passe dæ. Ska te frisør, tippe æ e færdi 12.30. Klæmma

   • Terese juni 2, 2012 Reply

    Passa bra før mæ halv ett tirsdag;0). Samme plass som sist? Klæm

    • Line juni 2, 2012 Reply

     Herlig søta. Ja samme plass <3.

 • Melissa Spania juni 2, 2012 Reply

  Wow! Så kult!!!
  Kjempestas at du får til sunnere alternativer. Stå på!

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Ja det er artig Melissa. God helg:))

 • Lisbeth juni 2, 2012 Reply

  Kan det kjøpes på Leknes ?

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Ja det tror jeg. Prix? Rema har d ikke. God helg. L:)

 • Siri juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer:)

 • Elin I. juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer så mye, Line! Virkelig artig. 😀

 • Margareth juni 2, 2012 Reply

  så kult, det er bra jobba, smaker vel kjempegodt siden et bakeri vil lage det, får du provisjon per solgte brød? 😛 😛

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Vi har utviklet brød ilag. Mannen min forteller meg at jeg er en dårlig forretningskvinne, kan si meg enig:). Null provisjon, fikk konsulentbetaling når vi utviklet det. L

 • Mette juni 2, 2012 Reply

  Gratulerer 🙂 Bare et spørsmål: er det mye egg i brødet? Klarer nemlig ikke eggesmak av brød?

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Takk. Det er endel egg, men selv synes jeg ikke det smaker mye egg. L:-)

 • Inger Bogen juni 2, 2012 Reply

  Her i Mo i Rana får vi ikke tak i brødet ditt mer, og det er dypt savnet. Vet du om vi vil få det tilbake?

   

  • Line juni 2, 2012 Reply

   Dessverre er det tatt ut av produksjon 🙁

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - Grateful! Jeg elsker det som skjer med meg, jeg er under utvikling, og opplever nye fantastiske ting hver dag. Lilalife blomstrer, kjærligheten blomstrer og familien blomster. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på andre siden, at det må STORE tiltak for en forandring. Men små ting, små endinger har gjort underverker. Bare det å skrive dagbok 10-20 minutter hver morgen hvor jeg ramser opp alle ting jeg er takknemlig for har gjort en forskjell, det har åpnet øynene mine for alt jeg har. Livet er fint, alt faller på plass @bjornchr_7 og hurra podcasten min er oppe på itunes og spotify #lifequotes #lovequotes #podcast #lilalife
 • I’m in love with cauliflower. You can use it to almost everything, and yes tortilla and pizza too. The best part (besides that it’s healthy), it’s so easy to make💥💥, and easier to LOVE! -
Disse "tortillalefsene" av blomkål er super gode : 💁‍♀️Til taco
💁‍♀️Til å fylle med avokado, salat, noen gode proteiner og parmesan som du ser på bildet under
💁‍♀️Til å fylle med akkurat det du vil
💁‍♀️Lefsene kan til og med brukes til pizzabunn

Og i Lila stil: .
🍃Enkle å lage
🍃Enklere å like
🍃Leken mat
🍃Som gjør hele deg glad

På Lilalife.no finner du oppskrift på både blomkåltortilla og sunnere pizza 123😘😘😘 Photo: @marthemolstre 
#lilalife #natural #healthyfood #hormonebalance #guthealth 
XOXO
 • - Take action, and motivation will come to you! - Mange går å venter på motivasjon skal komme, jeg har også vært der. Men jeg har aldri opplevd at motivasjon bare kom min vei. Men derimot har jeg tatt «action» for eksempel gått en tur, så har jeg automatisk fått mer motivasjon til en ny tur, spise litt sunnere, ta bedre valg. #lilalife #loveyourself #yoga #grancanaria #everyday #daily #motivation #life
 • - Grey hair and and smiling wrinkles I have hated you! But I have decided to love you, and think of you as a good memories of living! Wrinkles merely indicate where smiles have been.
#life #naturalliving #lilalife #loveyourself #40 #selflove
 • - There’s and oils for that.., is it? I was challanged by @barelittblogg to share 5 «fun» facts about me..., and I will do it in norwegian😜

1️⃣ Jeg er eldst av 6 søsken og kunne vært moren til yngste søsteren min😜
2️⃣Frem til jeg var 15 var jeg en skikkelig guttejente med kort hår som spilte fotball, og stort sett hadde en eller to blåveiser til enhver tid. Ofte for jeg snublet i en stein eller i egne føtter. 
3️⃣Jeg har alltid vært ekstremt glad i mat, noe som var et problem 🤣 I følge mamma måtte vi på bilferie snu i Trondheim( planen var Oslo), men jeg hadde spist opp budsjettet (før jeg fikk bulemi🙈)
4️⃣Før jeg la om kostholdet mitt hadde jeg mye 💨💨i magen. Og jeg var mye hos @chrfiore og familien, de brukte bare si: Line vi lukter at du er her. Matvrak og 💨💨💨full, jeg var en lekkerbisk🤣 
5️⃣Jeg var ekstremt forelsket i @mortenharket, det var den tiden telefonkatalogen eksisterte, sorry at telefonen din glødet Morten👰🏼
@heleneragnhild @improvinglives @celineheldrup jeg er nysgjerrig på dere jeg🙇🏼‍♀️
 • - You are like a snowflake, 100 % unique! Sammenligner du deg med andre? Stopp med det. Kun du er du, gjør det på din måte og STOL på deg. Se og hør på andre, bli motivert og inspirert, men aldri la andre sin kreativitet, kunnskap, styrke og skjønnhet dra deg ned❤️ #unique #nature #selflove #grow #lilalife #lifequotes #yourock #loveyourself
 • - Ta din plass, din stemme er akkurat like mye verdt som alle andre sin! #lilalife #selflove #selfcare #loveyourself #yourock #bekind
 • Jeg ser sterk ut sant? Men jeg som du kan også være «svak», sårbar, og har mine nedturer. Og tro meg jeg har nok ting som kunne holdt meg nede, men jeg har valgt å bruke mine nedturer, traumer, og sykdom til min styrke. 👇🏼
Jeg har lovet ærlighet i 2019, og utvikling uansett hva det gjelder i livet aldri rett opp og rett frem. Å utvikle seg og endre vaner er både skummelt og krevende. Det er alltid mer behagelig å være i komfortsonen. 👇🏼
Det høres kanskje rart ut men vin er litt «komfortsone» for meg, et glass rødvin har gjennom mange år vært en flukt fra hverdag og problemer, og så er det jooo så godt! Som jeg har skrevet tidligere, jeg elsker vin, kroppen min hater vin. Utenom gluten er det ingenting som trigger immunsystemet mitt mer. 👇🏼
Selv kom jeg opplagt og glad hjem fra 2 uker på Gran Canaria hvor jeg knapt har rørt vin og holdt meg helt unna vanlige melkeprodukter. Så gikk jeg på en skikkelig vin og ostesmell i helgen. Jeg som knapt ser TV til vanlig så 6 episoder av Greys Anatomy i ett strekk, skrek en bøtte tårer og ditto snørr🤣
👇🏼 Akkurat der og da var det fantastisk å være langt ned i den biodynamiske vinen min, men for meg så kommer den sure svie etter den søte kløe. Eller for meg litt omvendt så kommer den sure kløe, for det er det som skjer når jeg drikker vin👉🏼 lichen sqlerose min autommine sykdom blusser opp og jeg klør og klør.
👇🏼 Men gang på gang går jeg på disse smellene, og dagene etter er litt tøffe. Men samtidig er jeg blitt flinkere til å se det store bilder. For til tross et skritt bak, så har jeg siden 2003 tatt flere tusen skritt frem, og noen få bak. Ingenting er perfekt, og det vil alltid være noen bumper i veien. Helsen min er MYE bedre enn noen gang, og det er det jeg må klappe meg selv på skulderen for! .
👇🏼
Vi er uten tvil vår egen verste fiende, og den som lettest kan sette kjepper i hjulene på egen utvikling. Men tro meg det er utenfor komfortsonen magien skjer, lets do it!!!! . 👇🏼
Men av og til må jeg under pleddet og langt ned i en vinflaske for å kjenne på hvor jeg ikke vil være🤪
🆘👯‍♀️🆘
Er du klar for å rocke 2019 med meg? 😍