ANBEFALINGER ETERISKE OLJER FAVORITTER RÅD

Mine favoritt tilskudd

Tags:   

Jeg får daglig spørsmål i sosiale medier om hvilke tilskudd jeg bruker? Jeg får også spørsmål om hva jeg anbefaler til andre.

I gjennom mange år har jeg personlig brukt alt for mye tilskudd, uten at det har gitt resultater. Og kom til et punkt der jeg tok et «lite oppgjør» med meg selv. Jeg luket bort det meste av tilskudd, og bestemte meg for å kanalisere energien mer på min egen livsstil og kostholdet.

Etter å ha gjort litt «research» landet jeg på 3 tilskudd som gir meg det jeg trenger. Dette er også tilskudd jeg virkelig kan anbefale til andre også. 

Samtidig for meg er det viktig å poengtere at vi alle er unike individ med forskjellige behov. Og at dette er anbefalinger på et generelt grunnlag.

  1. DDR Prime. Dette er et tilskudd som er basert på helt rene eteriske oljer fra doTERRA.  Frankinsence, vill appelsin, sitrongress, timian, SAR, nellik og niaouli. Oljene er nøye valgt ut for å støtte cellefornyelse i kroppen. Jeg elsker å tenke på at cellene våre fornyes, og at den jeg er i dag er jeg ikke i morgen. For jeg fornyes og jeg kan påvirke. LOVE IT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Rein Styrke. Dette er et 100% naturlig kosttilskudd basert på lever fra unge rein. Den er skånsomt tørket og kapslet i gelatinkapsler  fra storfe. Reinlever gir deg fullverdige proteiner, sunt fett og er spesielt rik på vitamin-A, et bredt spekter av B-vitaminer og jern. Du kan lese mer om næringsinnholdet her. Innmat er noe av det mest næringsrike vi får i dagens samfunn, jeg har skrevet litt om det her.

3.TRP. Det siste jeg bruker er tryptofan/TRP. Et tilskudd som professor og lege Arnold Berstad har vært med å utvikle. Dette er spesielt utviklet for de som sliter med fordøyelsen og energi. Tilskuddet inneholder :

Dessverre er dette tilskuddet ikke kommet til salgs enda, men jeg holder dere forløpende oppdatert.

STOR ETTERSPØRSEL

Veldig mange er nysgjerrige på DDR Prime og oljene, derfor har jeg satt sammen en pakke med DDR Prime og 3 eteriske oljer som alle booster energien og støtter cellefornyelse. Med på kjøpet får du veiledning i bruk av ernæringsterapeut Line-Lilalife både via video og en e-bok

Dette er perfekt med tanke på sesongen vi har foran oss, med pollenallergi, insekter og flått. Oljene er super effektive og tipsene får du hos meg.

Energiboostpakken inneholder:

DDR Prime
Peppermynteolje
Grapefruktolje
Sitronolje
Video med veiledning
E-bok

Total pris for pakken er 1.350,-, og du kan sikre deg den her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved kjøp en av pakkene får du automatisk din egen oljekonto hos doTERRA hvor du kan kjøpe oljer og produkter etter ønske og behov til 25-30 % rabatt. Du vil også få tilgang til en lukket facebook gruppe med veiledning av Line-Lilalife.

Dette innlegget inneholder produktplassering.

Smil fra Line-Lilalife

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.