Middag

Middelhavssalat a la Line

Tags:   

Fredag, jippi!! Solen skinner i Bodø, og jeg har en super dag i vente. I ettermiddag skal jeg og 2 venninner på Heggmotinden.En topp på rundt 800 moh litt utenfor Bodø.
Etter det drar vi rett til byen for å spise sushi og kanskje blir det litt hvitvin.

Spiser jeg sushi?

Tja, jeg spiser er variant som heter sashimi. Det vil si rå fisk. Jeg bestiller alltid en salat med avokado ved siden av, spiser masse wasabi og ingefær.
Bruker noen ganger smake litt ris, men magen min har det ikke topp etterpå.

Man kan fint lage sushi med blomkålris hjemme. Jeg har ikke prøvd det selv enda, men det står på listen over ting jeg skal gjøre.

Jeg deler selvfølgelig når den dag kommer:)

Er du i tvil om hva du skal spise til middag? Kanskje denne salaten frister?

Middelhavssalat a la Line, lages på ca 15 minutter.

salat-005

Dette brukte jeg:

Kyllingfilet

Aubergin

Soltørket tomat

Økologisk oliven

Ruccola

Tomat

Vårløk

salat-001

Hjemmelaget tomatsaus som salsa og tyrkisk yoghurt med urter.

Slik gjorde jeg:

Strimlet aubergine og kyllingfilet, stekte det i cocosa. Deretter kuttet jeg opp grønnsakene. Grønnsakene la jeg i bunnen, deretter la jeg kyllingen og auberginen. Så strødde jeg litt vårløk og soltørket tomat over. Til slutt hadde jeg tomatsalsa rundt salaten og toppet det hele med tyrkisk yoghurt. Nam!

Tomatsalsa

Økologiske hakkede tomater(boks)

1 boks økologisk tomatpure
Ekstra virgin olivenolje
Basilikum
Litt sukrin
Salt og pepper
Finhakket hvitløk

Denne salsaen er perfekt å ha i kjøleskapet til enhver tid, smaker godt til det meste!

Stort smil fra Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten