Frokost Middag

Matkasse, middag, frokost…

Tags:

I går fikk jeg levert nye matkasse på døren(kommer hver 14 dag). Den inneholdt utrolig mye spennende og god mat. Blant annet elgpølse uten e-stoffer og annen matsminke, naturlig laksepålegg, 85% sjokolade ++++. LYKKE♥

Middagen ble laget av grønnsaker fra kassen, og ble lakse/sei boller, ovnsstekt kål, brokkoli, gulrot og løk surret i pannen sammen med hot curry og kokosmelk. Enkel, MEN nydelig middag

Siste dag av vinterferien har vært sløv. Ungene starter dagen med en smoothie av 2 økologiske eggeplommer, blåbær, jordbær, bringebær, rismelk, spirulina og økologisk acai bær pulver. Men jeg har fått dilla på lappene mine, som jeg la ut i går. Nammis!


Nå er det vel på tide å komme seg ut av one piecen, he he. Kanskje ut en tur å herje med Noah..

Ha en fin fin fredag ♥

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • Hege mars 2, 2012 Reply

  Så herlig! jeg hadde levering fra økomat før. Veldig fin ordning, men fikk så kjedelig mat til slutt, at nå blir det butikkjøpt istedet 🙂

 • Nina mars 2, 2012 Reply

  Så deilig å få levert så mye godt på døren 🙂

 • Eva mars 2, 2012 Reply

  Har du adresse til de som leverer matkassen

 • Marylen mars 2, 2012 Reply

  Hei Line – hvor kjøper du Spirulina? Synes det dukker opp over alt og blir da usikker på kvaliteten!

  • Line mars 2, 2012 Reply

   Hei. Det jeg har nå er kjøpt på helsekost i Spania. Men holder meg til helsekost. L:)

 • God helg! 🙂

  • Line mars 2, 2012 Reply

   God ny uke ønskes deg 🙂

 • Herbolina mars 2, 2012 Reply

  Innholdet i boksen så veldig gjennomtenkt ut!

  God helg Line!

  • Line mars 2, 2012 Reply

   Ja det er absolutt gjennomtenk og såååå godt!

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi