Fisk, Skalldyr Middag

Mat for rolige dager

Tags:    

Sommeren er tilbake, og vi kan nyte deilige dager ute. For mange er det ferietid, og da kan det greit med god mat som er enkelt å lage.

Selv befinner jeg meg på Sørlandet, og har benyttet meg av  lokale råvarer til månedens oppskrift. Lange er en typisk sørlandsfisk, men fiskeburgerne  blir like bra med torsk , sei eller hyse. Salaten og urtene har jeg fått fra nabofruen som dyrker masse økologiske godsaker. Viste du at det er enkelt å dyrke ruccola i egen hage?

Disse fiskeburgerne er perfekt som grillmat. Lag gjerne flere porsjoner når du først et i gang, så har du klart i fryseren når solen titter frem.

Fiskeburger

Dette trenger du:

800 gram fiskefilet, jeg har brukt lange.

2 ss fiberhusk

1 rød chili, om du ikke vil ha det for sterkt fjern frøene.

1 fedd hvitløk

1 ts Urtesalt

1 ts Pepper

1 ss kokosfett eller klarnet smør

Slik gjør du:

Finhakk fiskefilet, chili og hvitløk. Bland dette sammen med de andre ingrediensene. Bruk fingrene til å forme 5-6 burgere. Stek på middels varme i smør eller kokosfett.

Ruccola pesto

 Dette trenger du:

100 gram ristede valnøtter og cashewnøtter

1 l basilikum og ruccola

3 dl kaldpresset olivenolje

1 liten ts salt

Rist nøttene lett på en panne. Vask ruccola og basilikum. Kjør alt sammen i en blender eller med en stavmikser. Smak til med salt.

Server sammen med en sommerlig salat.

Alle varene leveres av Eurospar på Trekanten.

Sommersmil fra

Line Holdal

  2 COMMENTS

 • Elin I. juni 28, 2012 Reply

  Å, så godt det så ut!
  Sommerhilsen til deg! 🙂

  • Line juni 28, 2012 Reply

   Det var super godt:-). Sommerklem

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Amazing days in #saltlakecity at doTERRA convention. Ufattelig lang og «humpete» reise, men jeg er så glad jeg tok turen. I går var det galla, en hyggelig stund med et fantastisk team @henriettekalgraff @urban.essentials.oslo @sunshine_yogini @renate_lyse BTW mitt prosjekt «hvit mnd» blir lettere i doTERRA( null alkohol) And it was big to meet two very motivating persons @hol_fit @thewholedaily 😍💥Men nå starter det jeg virkelig har gledet meg til» læring»!!!! 3 dager proppet med foredrag😍😍😍, can’t wait🆘 og takk @heirini for lån av sko❤️#doterra #naturallife #natural #essentialoils #lilalife #lulushop #happy #satisfied #lovemyjob
 • - YES!!! Back in Bodø, and back in the mountains with Linus. What a joy- #liveterbestute #lilalife #bodø #hiking #havapoo #linus #nature #naturalliving
 • - The last days have been amazing, just me, my oils, yoga, meditation, and nourishing food. -
-
Todays diffuserblend: -
💧💧eucalyptus
💧💧cinnamon
💧💧arborvitae
- 
Opens the respiratory tract, warming, grounding, and calming❤️
-
#lilalife #essentialoils #naturalliving #doterra #feda #sørlandet #natural #essentialoillove #diffuser
 • - Vinn Family Kit verdi 3.500,- og kursplass på Lilastart. Del bilde på din instaprofil og tagg @lila_life i bildet . Deler du i tillegg på din instastory teller det som 2 delinger
-
-
15/9 trekkes to vinnere 😍💥
-
-
2. oktober starter Lilastart, et komplett livsstilskurs med hovedfokus på å få deg til å gløde. 
Vi jobber med:

Hormonbalanse
Fordøyelsen
Candida
Roe et stresset immunsystem
Dempe betennelsestilstander
Redusere stress
En mer naturlig livsstil

Can’t wait!
 • - Just breathe-
 • - And the sun took a step back, the leaves lulled themselves to sleep and Autumn was awakened - #Bodø #keiservarden #mittlekeland #natural #lilalife
 • - Min helsereise startet på for ca 15 år siden. Jeg har gjort mange livsstilsgrep, og holder i dag mine autoimmune sykdommer i sjakk vha kosthold, stressmestring og eteriske oljer. Oljene var prikken over det hele som løftet min helse til nye høyder. Jeg digger oljene mine💥Siden jeg starter med @doterra har det ikke vært rabatt på Family eller Basic KIT, dette er de 2 startkittene vi har i Norge. I august er det 20 % på oljene, og du har 3 dager til å sikre deg tilbud. Mer info på lilalife.no, link finner du i bio. Send meg gjerne en mail om du vil ha mer info på line@holdal.no. Vil du ha meg som din veileder bruk ID 4623916 Foto: Marie Andreassen #lilalife #lilastart #natural #naturallifestyle #doterra #essentialoils
 • «Wake up» Perfect uplifting diffuserblend for an autum day. Selv bruker jeg oljene fra jeg står opp til jeg legger meg. Topisk (på huden), aromatisk (via lukt), og litt innvortes. Er du klar over at oljene er kjemi, og at fra du lukter på en olje tar det 20 sekunder før det når luktsenteret i hjernen og kan løfte, støtte og ja gjøre en stor forskjell! Eteriske oljer er essensen av livet i naturen, som på samme måte som riktig mat kan gjøre en stor forskjell. På førstkommende torsdag holder jeg et gratis webinar der jeg viser hvordan jeg bruker oljene gjennom dagen min. Jeg forteller også om hvorfor jeg er har valgt å implementere oljene i min ernæringsterapipraksis. Husk ønsker du å skaffe deg oljer velg et team og en veileder som vil følge deg skikkelig opp. For riktig bruk er alfa omega. Link til webinar finner du i bio. Takk @marny_7 for fantastisk bilde og tips til blanding💕 #teamlilalife #doterra #essentialoils #nature #natural #lilalife