Søtt.., Dessert, Kake, til kaffen

Marsipankjeks med sjokolader og hakkede mandler.

Tags:   

Her kommer oppskrift på en kjeks som er nydelig og super enkel å lage. Men først trenger du marsipan.

Jeg elsker marsipan og kommer til å doble oppskrift slik at jeg rett og slett kan lage meg både marsipankuler og kjeks.

Marsipanoppskrift.

Dette trenger du:

200 gram mandler

80 gram kokosblomtsukker, knuses

1  eggehvite, prøv deg frem

Litt sitron (2-3 dråper)

Evnt litt ekte vanilje

Dag 1

Kok opp mandlene, la de småkoke 5-10 minutter til du ser at skallet slipper tak. Skold så mandlene og la de tørke til neste dag.

Dag 2

Kvern mandlene, tilsett søtt ,eggehvite litt etter litt, sitron og eventuelt vaniljepulver. “Elt” dette sammen til du har fått en fin konsistens. Lag figurer etter eget ønske.
Tilsett gjerne cognac,, appelsin, eteriske oljer eller det du måtte ha lyst på i marsipanen.

Marsipankjeks

Dette trenger du:

Marsipan

Mørk sjokolade

Mandler

Lag en pølse av marsipanen, kutt I biter. Stek på 175 grader til de er gylne. Avkjøl. Dypp halvparten I sjokolade og hakkede mandler.

Som du ser SUPER enkelt.

Smil fra

Line Holdal

  4 COMMENTS

 • Linn Marie desember 13, 2017 Reply

  Må prøves 🙂 kan man bruke mandelmel?

  • Line desember 13, 2017 Reply

   Går, men blir ikke like godt. Kjøp ferdig skolda mandler er mitt tips, det er det som er den kjedelige biten. 🙂

 • Hooney desember 13, 2017 Reply

  Hvorfor bruker du cocosblomstsukker? Synes du det gir bedre smak enn bare sukrin? Bør jeg kjøpe det?

  • Line desember 13, 2017 Reply

   Jepp, og da liker ungene det. De liker ikke sukrin.

   L:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten