Frokost Lunsj

Man tager hva man haver

Tags:  

Jeg er utrolig glad i mat, og ja jeg gleder meg til måltidene mine. Etter litt yoga, og å ha kjørt ungene til første skoledag var jeg klar som et «egg for frokost». Min favoritt for tiden er dette, helt til jeg oppdager at det verken var det ene etter det andre i kjøleskapet. Null egg, null det meste. Da sendte jeg noen gloser til «min kjære» som hadde spist opp alle. Men da tar man hva man har, jeg fant et kokt egg, en overmoden avokado, en rest av aubergine, vårløk, squash og skinke. Resultatet ble bra det, og smilet var på plass igjen

Dagens frokost

Jeg stekte kalkunskinke i cocosa, og surret de strimlede grønnsakene. Egget delte jeg i 2 og stekte noen sekunder på hver side. sammen med dette hadde jeg avokado, litt soltørkede tomater, karri og gressløk. Nam det ble godt.

Konklusjon: det er enkelt å spise lavkarbo, man må bare tenke MULIGHETER!

Konklusjon 2: Jeg må ut å handle i dage, he he!

I går var det helt utrolig trolsk stemning utenfor hos oss, måtte ta noen bilder.
Her er fra stuevinduet mitt

«Eggtyven♥» står å nyter utsikten

Nyt mandagen♥

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • berit august 22, 2011 Reply

  hei, er imponert over dine kreative matideer. spiser selv lavkarbo men uten melkeprodukter. baker proteinbrød og bruker noen ss proteinmel i for bedre konsistens og smak. hvordan er det med soya, helseskadelig el ikke???

  • line august 22, 2011 Reply

   Takk for det Berit, ja jeg er nok en kreativ sjel. Noen ganger kan det bli for mye, kortslutter, he he. spiser for det meste melkefritt selv, men dessverre elsker jeg alt av fløte, oster, rømme. Så det er et tøft liv, he he:))

   Noen soya er ok, mem mye skviip. Les denne http://lilalife.no/wordpress/2010/09/01/soya/

 • lovelyliller.com august 22, 2011 Reply

  Jeg er _veldig_ glad i aubergine. Spiste en hel i går som tilbehør. nam nam

  • line august 22, 2011 Reply

   ja det er veldig godt:)

 • hannem august 22, 2011 Reply

  Er «livredd» for å bli fri for egg. Hamstrer når egg er på tilbud og kjøper ellers Firat Price i god tid før det blir tomt. Her i huset er det baconet som forsvinner, og da er det ungene som har vært på ferde. Har masse bacon i fryseren fra i sommer, men nå da jeg fant skogsbacon på tilbud ble kjøleskapet «fylt» opp. 🙂

  • line august 22, 2011 Reply

   Søte du: ). Blir vanligvis ikke fri, men var jo på festival, he he

 • Fantastisk utsikt. Den må gi ro i sjelen 🙂

  • line august 22, 2011 Reply

   Ja det gjør det:), love it!

 • Janicke august 22, 2011 Reply

  Ser kjempe godt ut 😀 Er med på det å se muligheter og ikke begrensninger! Nydelig utsikt.

  • line august 22, 2011 Reply

   Smakte veldig godt, selv om avokadoen var brun, he he:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - I am me and that’s more than good enough. It «only» took me 40 years to understand that- .
.
Det perfekte finnes ikke, og FUCK flink pikesyndromet! Små pupper, store pupper, flat mage, hengemage, vi er alle like mye verdt. Når alt kommer til alt så er det følelsen du har med deg selv som er avgjørende.
.
.
Jeg har øvet mye på å like meg selv, jeg øver faktisk hver dag. Når jeg gjør noe bra, ja da sier jeg «jævla» bra jobbet Line. Når jeg ser meg i speilet, så roser jeg meg selv. Du ler sikkert litt nå, men det er helt seriøst.
.
.
Alt dette har blitt lettere etter at jeg har fått helsen på plass. Jeg har bevisst jobber med å bygge opp tarmen, immunsystemet mitt som har vært overstimulert og reversere betennelser. Det har tatt tid, men det har vært så verdt det. Anyway alt handler om balanse, en Line i balanse har gjort meg sikrer og tryggere på den jeg er. Og da mener jeg den jeg virkelig er.
.
.
Før var jeg styrt av forventninger fra andre, nå har jeg en indre motivasjon til å ta vare på min egen helse. Jeg går på fjellet for at jeg blir glad av det, ikke for at jeg må for å holde meg tynn. Jeg gjør yoga for at det gir meg en ro, jeg spiser naturlig mat for det balanserer meg. Jeg bruket eteriske oljer for det tilfører meg noe. Og jeg tar meg vin og sjokolade når jeg føler for det, det gjør meg glad og det skal man ikke kimse av.
.
.
Tema på neste Lilalive 👉🏼Bra nok! ❤️ #40 #goodenough #loveyourself #lilalive #trust
 • - Happy friday IG friends😘😘😘- #bodø #visitnorway #liveterbestute #gonatural #visitbodø #hike #havapoo #dogsofinstagram
 • - Dette er den verste fjellturen jeg noen gang har vært på. Jeg husker hvert et sekund av turen, hvert et skritt var en utfordring. Ulendt terreng, med bregner høyere enn meg, myr, null sti, bratt, rett og slett et slit, og flere ganger tenkte jeg går dette bra? Da luktet jeg litt ekstra på balance og lavendel. Nå som turen er litt på avstand, tenker jeg WOW for en fantastisk tur, utsikt vakrere enn dette skal man lete lenge etter. Og følelsen av å mestre, er ubetalelig. Jeg er ikke i tvil om at magien, ja den oppstår utenfor komfortsonen💥 #norway #hiking #nature #magic #happy #yolo #lurøy #visitnorway #life #essentialoils #doterra
 • - It’s the last day of October, it’s dark and honestly not my favourite time of the year. But there are always some beauty in nature, and time spent in nature is never wasted time - #bodø #nature #october #liveterbestute #visitbodø
 • - Mange gode grunner til å smile!!! En av dem 🙌🏼 BOGO braker løs i morgen, kjøp en få en! Dette er eneste gangen jeg åpner opp for at du som ikke har egen oljekonto kan teste oljene ved å kjøpe enkeltoljer. Hver eneste dag i frem til fredag kommer det nye tilbud. Vil du være med på en morsom, lærerik uke med masse tilbud 👉🏼 link i bio💁‍♀️
.
.
Jeg har akkurat testet ut en ny variant av blomkålpizza, se storyen min for mer info😍😍.
.
.
Og en god jentekveld JA det får frem smilet! Takk @marianneangelsen @frkalbertine og alle dere andre👯‍♀️💅🏻🙇🏼‍♀️#doterra #essentialoils #natural #pizza #love #life #glutenfree #dairyfree #girls
 • - Yes finally back in Norway! Just landed in Oslo, only one flight left to Bodø. I love Italy, but I love Norway and Bodø more -#norway #italy #amalfi #positano #ravello #vacation #travel
 • - My best travel «buddie»! En oljeblanding som inneholder fantastiske bitterstoffer som er et must for fordøyelsen! Why? Helsen vår styres i stor grad av fordøyelsen, nok magesyre, balanse i bakterieflora med mere. På reise endres også bakteriefloraen og da er det ekstra viktig med support. Jeg bruker zengest/digeszen daglig, og alltid på reise. Og etter etter IS, VIN og tidenes beste lunsj i dag er den GOD å ha😍 ! #lilalife #essentialoils #doterra #natural #naturallife #digestion #supportdigestion #digestzen #zengest #amalfi #italy #italy🇮🇹 #praiano
 • - Crazy tourist in #napoli - #italy#pizzatime #vacation #lilalife #yogagirl #yogaeverywhere #campania #crazygirl #life