Frokost Lunsj

Man tager hva man haver

Tags:  

Jeg er utrolig glad i mat, og ja jeg gleder meg til måltidene mine. Etter litt yoga, og å ha kjørt ungene til første skoledag var jeg klar som et «egg for frokost». Min favoritt for tiden er dette, helt til jeg oppdager at det verken var det ene etter det andre i kjøleskapet. Null egg, null det meste. Da sendte jeg noen gloser til «min kjære» som hadde spist opp alle. Men da tar man hva man har, jeg fant et kokt egg, en overmoden avokado, en rest av aubergine, vårløk, squash og skinke. Resultatet ble bra det, og smilet var på plass igjen

Dagens frokost

Jeg stekte kalkunskinke i cocosa, og surret de strimlede grønnsakene. Egget delte jeg i 2 og stekte noen sekunder på hver side. sammen med dette hadde jeg avokado, litt soltørkede tomater, karri og gressløk. Nam det ble godt.

Konklusjon: det er enkelt å spise lavkarbo, man må bare tenke MULIGHETER!

Konklusjon 2: Jeg må ut å handle i dage, he he!

I går var det helt utrolig trolsk stemning utenfor hos oss, måtte ta noen bilder.
Her er fra stuevinduet mitt

«Eggtyven♥» står å nyter utsikten

Nyt mandagen♥

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • berit august 22, 2011 Reply

  hei, er imponert over dine kreative matideer. spiser selv lavkarbo men uten melkeprodukter. baker proteinbrød og bruker noen ss proteinmel i for bedre konsistens og smak. hvordan er det med soya, helseskadelig el ikke???

  • line august 22, 2011 Reply

   Takk for det Berit, ja jeg er nok en kreativ sjel. Noen ganger kan det bli for mye, kortslutter, he he. spiser for det meste melkefritt selv, men dessverre elsker jeg alt av fløte, oster, rømme. Så det er et tøft liv, he he:))

   Noen soya er ok, mem mye skviip. Les denne http://lilalife.no/wordpress/2010/09/01/soya/

 • lovelyliller.com august 22, 2011 Reply

  Jeg er _veldig_ glad i aubergine. Spiste en hel i går som tilbehør. nam nam

  • line august 22, 2011 Reply

   ja det er veldig godt:)

 • hannem august 22, 2011 Reply

  Er «livredd» for å bli fri for egg. Hamstrer når egg er på tilbud og kjøper ellers Firat Price i god tid før det blir tomt. Her i huset er det baconet som forsvinner, og da er det ungene som har vært på ferde. Har masse bacon i fryseren fra i sommer, men nå da jeg fant skogsbacon på tilbud ble kjøleskapet «fylt» opp. 🙂

  • line august 22, 2011 Reply

   Søte du: ). Blir vanligvis ikke fri, men var jo på festival, he he

 • Fantastisk utsikt. Den må gi ro i sjelen 🙂

  • line august 22, 2011 Reply

   Ja det gjør det:), love it!

 • Janicke august 22, 2011 Reply

  Ser kjempe godt ut 😀 Er med på det å se muligheter og ikke begrensninger! Nydelig utsikt.

  • line august 22, 2011 Reply

   Smakte veldig godt, selv om avokadoen var brun, he he:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 • - Grateful! Jeg elsker det som skjer med meg, jeg er under utvikling, og opplever nye fantastiske ting hver dag. Lilalife blomstrer, kjærligheten blomstrer og familien blomster. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på andre siden, at det må STORE tiltak for en forandring. Men små ting, små endinger har gjort underverker. Bare det å skrive dagbok 10-20 minutter hver morgen hvor jeg ramser opp alle ting jeg er takknemlig for har gjort en forskjell, det har åpnet øynene mine for alt jeg har. Livet er fint, alt faller på plass @bjornchr_7 og hurra podcasten min er oppe på itunes og spotify #lifequotes #lovequotes #podcast #lilalife
 • I’m in love with cauliflower. You can use it to almost everything, and yes tortilla and pizza too. The best part (besides that it’s healthy), it’s so easy to make💥💥, and easier to LOVE! -
Disse "tortillalefsene" av blomkål er super gode : 💁‍♀️Til taco
💁‍♀️Til å fylle med avokado, salat, noen gode proteiner og parmesan som du ser på bildet under
💁‍♀️Til å fylle med akkurat det du vil
💁‍♀️Lefsene kan til og med brukes til pizzabunn

Og i Lila stil: .
🍃Enkle å lage
🍃Enklere å like
🍃Leken mat
🍃Som gjør hele deg glad

På Lilalife.no finner du oppskrift på både blomkåltortilla og sunnere pizza 123😘😘😘 Photo: @marthemolstre 
#lilalife #natural #healthyfood #hormonebalance #guthealth 
XOXO
 • - Take action, and motivation will come to you! - Mange går å venter på motivasjon skal komme, jeg har også vært der. Men jeg har aldri opplevd at motivasjon bare kom min vei. Men derimot har jeg tatt «action» for eksempel gått en tur, så har jeg automatisk fått mer motivasjon til en ny tur, spise litt sunnere, ta bedre valg. #lilalife #loveyourself #yoga #grancanaria #everyday #daily #motivation #life
 • - Grey hair and and smiling wrinkles I have hated you! But I have decided to love you, and think of you as a good memories of living! Wrinkles merely indicate where smiles have been.
#life #naturalliving #lilalife #loveyourself #40 #selflove
 • - There’s and oils for that.., is it? I was challanged by @barelittblogg to share 5 «fun» facts about me..., and I will do it in norwegian😜

1️⃣ Jeg er eldst av 6 søsken og kunne vært moren til yngste søsteren min😜
2️⃣Frem til jeg var 15 var jeg en skikkelig guttejente med kort hår som spilte fotball, og stort sett hadde en eller to blåveiser til enhver tid. Ofte for jeg snublet i en stein eller i egne føtter. 
3️⃣Jeg har alltid vært ekstremt glad i mat, noe som var et problem 🤣 I følge mamma måtte vi på bilferie snu i Trondheim( planen var Oslo), men jeg hadde spist opp budsjettet (før jeg fikk bulemi🙈)
4️⃣Før jeg la om kostholdet mitt hadde jeg mye 💨💨i magen. Og jeg var mye hos @chrfiore og familien, de brukte bare si: Line vi lukter at du er her. Matvrak og 💨💨💨full, jeg var en lekkerbisk🤣 
5️⃣Jeg var ekstremt forelsket i @mortenharket, det var den tiden telefonkatalogen eksisterte, sorry at telefonen din glødet Morten👰🏼
@heleneragnhild @improvinglives @celineheldrup jeg er nysgjerrig på dere jeg🙇🏼‍♀️
 • - You are like a snowflake, 100 % unique! Sammenligner du deg med andre? Stopp med det. Kun du er du, gjør det på din måte og STOL på deg. Se og hør på andre, bli motivert og inspirert, men aldri la andre sin kreativitet, kunnskap, styrke og skjønnhet dra deg ned❤️ #unique #nature #selflove #grow #lilalife #lifequotes #yourock #loveyourself
 • - Ta din plass, din stemme er akkurat like mye verdt som alle andre sin! #lilalife #selflove #selfcare #loveyourself #yourock #bekind
 • Jeg ser sterk ut sant? Men jeg som du kan også være «svak», sårbar, og har mine nedturer. Og tro meg jeg har nok ting som kunne holdt meg nede, men jeg har valgt å bruke mine nedturer, traumer, og sykdom til min styrke. 👇🏼
Jeg har lovet ærlighet i 2019, og utvikling uansett hva det gjelder i livet aldri rett opp og rett frem. Å utvikle seg og endre vaner er både skummelt og krevende. Det er alltid mer behagelig å være i komfortsonen. 👇🏼
Det høres kanskje rart ut men vin er litt «komfortsone» for meg, et glass rødvin har gjennom mange år vært en flukt fra hverdag og problemer, og så er det jooo så godt! Som jeg har skrevet tidligere, jeg elsker vin, kroppen min hater vin. Utenom gluten er det ingenting som trigger immunsystemet mitt mer. 👇🏼
Selv kom jeg opplagt og glad hjem fra 2 uker på Gran Canaria hvor jeg knapt har rørt vin og holdt meg helt unna vanlige melkeprodukter. Så gikk jeg på en skikkelig vin og ostesmell i helgen. Jeg som knapt ser TV til vanlig så 6 episoder av Greys Anatomy i ett strekk, skrek en bøtte tårer og ditto snørr🤣
👇🏼 Akkurat der og da var det fantastisk å være langt ned i den biodynamiske vinen min, men for meg så kommer den sure svie etter den søte kløe. Eller for meg litt omvendt så kommer den sure kløe, for det er det som skjer når jeg drikker vin👉🏼 lichen sqlerose min autommine sykdom blusser opp og jeg klør og klør.
👇🏼 Men gang på gang går jeg på disse smellene, og dagene etter er litt tøffe. Men samtidig er jeg blitt flinkere til å se det store bilder. For til tross et skritt bak, så har jeg siden 2003 tatt flere tusen skritt frem, og noen få bak. Ingenting er perfekt, og det vil alltid være noen bumper i veien. Helsen min er MYE bedre enn noen gang, og det er det jeg må klappe meg selv på skulderen for! .
👇🏼
Vi er uten tvil vår egen verste fiende, og den som lettest kan sette kjepper i hjulene på egen utvikling. Men tro meg det er utenfor komfortsonen magien skjer, lets do it!!!! . 👇🏼
Men av og til må jeg under pleddet og langt ned i en vinflaske for å kjenne på hvor jeg ikke vil være🤪
🆘👯‍♀️🆘
Er du klar for å rocke 2019 med meg? 😍