Frokost Lunsj

Man tager hva man haver

Tags:  

Jeg er utrolig glad i mat, og ja jeg gleder meg til måltidene mine. Etter litt yoga, og å ha kjørt ungene til første skoledag var jeg klar som et «egg for frokost». Min favoritt for tiden er dette, helt til jeg oppdager at det verken var det ene etter det andre i kjøleskapet. Null egg, null det meste. Da sendte jeg noen gloser til «min kjære» som hadde spist opp alle. Men da tar man hva man har, jeg fant et kokt egg, en overmoden avokado, en rest av aubergine, vårløk, squash og skinke. Resultatet ble bra det, og smilet var på plass igjen

Dagens frokost

Jeg stekte kalkunskinke i cocosa, og surret de strimlede grønnsakene. Egget delte jeg i 2 og stekte noen sekunder på hver side. sammen med dette hadde jeg avokado, litt soltørkede tomater, karri og gressløk. Nam det ble godt.

Konklusjon: det er enkelt å spise lavkarbo, man må bare tenke MULIGHETER!

Konklusjon 2: Jeg må ut å handle i dage, he he!

I går var det helt utrolig trolsk stemning utenfor hos oss, måtte ta noen bilder.
Her er fra stuevinduet mitt

«Eggtyven♥» står å nyter utsikten

Nyt mandagen♥

Line Holdal

  10 COMMENTS

 • berit august 22, 2011 Reply

  hei, er imponert over dine kreative matideer. spiser selv lavkarbo men uten melkeprodukter. baker proteinbrød og bruker noen ss proteinmel i for bedre konsistens og smak. hvordan er det med soya, helseskadelig el ikke???

  • line august 22, 2011 Reply

   Takk for det Berit, ja jeg er nok en kreativ sjel. Noen ganger kan det bli for mye, kortslutter, he he. spiser for det meste melkefritt selv, men dessverre elsker jeg alt av fløte, oster, rømme. Så det er et tøft liv, he he:))

   Noen soya er ok, mem mye skviip. Les denne http://lilalife.no/wordpress/2010/09/01/soya/

 • lovelyliller.com august 22, 2011 Reply

  Jeg er _veldig_ glad i aubergine. Spiste en hel i går som tilbehør. nam nam

  • line august 22, 2011 Reply

   ja det er veldig godt:)

 • hannem august 22, 2011 Reply

  Er «livredd» for å bli fri for egg. Hamstrer når egg er på tilbud og kjøper ellers Firat Price i god tid før det blir tomt. Her i huset er det baconet som forsvinner, og da er det ungene som har vært på ferde. Har masse bacon i fryseren fra i sommer, men nå da jeg fant skogsbacon på tilbud ble kjøleskapet «fylt» opp. 🙂

  • line august 22, 2011 Reply

   Søte du: ). Blir vanligvis ikke fri, men var jo på festival, he he

 • Fantastisk utsikt. Den må gi ro i sjelen 🙂

  • line august 22, 2011 Reply

   Ja det gjør det:), love it!

 • Janicke august 22, 2011 Reply

  Ser kjempe godt ut 😀 Er med på det å se muligheter og ikke begrensninger! Nydelig utsikt.

  • line august 22, 2011 Reply

   Smakte veldig godt, selv om avokadoen var brun, he he:)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi