Tags:   

Selv om det ikke er mye tegn til sommer i nord, så «craver» jeg lettere mat på denne tiden av året. Samtidig er jeg opptatt at maten skal være næringsrik, mettende og aller viktigst GOD!

Denne lune salaten har jeg hatt dilla på i det siste, med herlige smaker og crunch er den kommet for å bli.

Lila Salat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette trenger du:

2 kyllingfilet, gjerne økologisk

1 pose Ruccola

6-8 champignon

1 Mozzarelle ( Jeg elsker den fra Kjerringøy Gård)

1/2 rødløk

1 neve valnøtter

Olivenolje

Sitron

Salt

Pesto som du finner oppskrift på HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Slik gjør du:

Kutt opp kylling og sopp, stek i klarnet smør eller kokosfett.  Vask og kutt opp de andre grønnsakene og avokado. Hakk mandlene, mozarella, hell over litt olivenolje, press litt sitron og ha en klype salt over. Bland godt. Server med Lila pesto.

Jeg bruker hovedsakelig økologiske produkter, upasteurisert ost og jeg fermenterer nøttene mine. Dette er ikke et MUST! Jeg har brukt flere år på å finne min måte å spise på. Og en salat uten alt det «perfekte» er et så mye bedre en så mye annet. Det perfekte finnes ikke, gjør det som du synes er ok, og velg råvarer fra det du har tilgang på rent fysisk og etter «lommeboken»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smil fra Line

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten  #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
  • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
  • - Friends @bubbulett  #sommersus - #bodø #friends
  • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
  • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
  • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
  • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
  • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?