Uncategorized

Livet er LILA

Vil egentlig bare ønske dere alle en riktig så fin kveld. Selv ligger jeg godt under dynen på hotellrommet mitt, mmm. Men snart skal jeg opp på Tunsberg medisinske skole å lage middag, alltid godt med mat.

Her er fra en matkveld vi hadde like før jul, jeg fotograferer flittig

Hadde forøvrig en fantastisk koselig kveld i går sammen med Siri, og hun lagde nydelig god mat til meg. Snakk om luksus. Hun laget saltbakt torsk, med rot grønnsakspuree, stekte grønnsaker og en fløtebasert saus med kongekrabbe og sennep, MMMM. Til maten drakk vi en aldeles nydelig hvitvin og til dessert fikk jeg portvin og mørsk sjokolade=LYKKE!

Her er bildet av maten, men hadde bare «hobbykameraet» mitt med, og kvaliteten bli så som så.

For tiden føler jeg virkelig at livet er LILA, skikkelig lekent.Jeg er bare så glad og fornøyd!

Stort smil

Line Holdal

  6 COMMENTS

 • hannem januar 27, 2011 Reply

  Så mye godt. Her har vi stekt biffstrimler med paprika og squash til. Laga fløtebakte søtpoteter til, etter din oppskrift. Pluss Jacob’s peppersaus, men det var en skuffelse, den smakte nesten ikke pepper og var for søt etter min mening.

  • line januar 27, 2011 Reply

   Åh så kjedelig at sausen ikke falt i smak. Peppersaus er enkelt å lage fra bunnen, fløte litt soyasaus og masse pepper- mmm. Resten av det du lagde hørtes utrolig godt ut!

 • Siri januar 27, 2011 Reply

  Tusen takk for besøket søta. Kom snart igjen:-)
  Klem

  • line januar 27, 2011 Reply

   Ja det var så kos:), gleder meg til vi møtes igjen.

 • mmm så godt ut da!

  • line januar 27, 2011 Reply

   🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Virker som om dette var i går, time flies 👉🏼10 years since my stay in Yogaville ⭐️- #yoga #yogalove #yogaville #virginia #usa #yogalife #lilalife #naturallife
 • - My kinda sugar 😜👉🏼#Sugarpeak #grancanaria #sukkertoppen #lilalife #naturalliving
 • - Jeg er blitt flinkere å leve i øyeblikket, ta en dag om gangen. Det er lett at tankene våre styres mot minner og fremtid. Det eneste vi faktisk har er her og nå. Men jeg synes det er godt å drømme, sette meg mål, ha noe å se frem til. Det motiverer meg. Onsdag suser jeg til #puertodemogan, i juni arrangere jeg tur til Lofoten og da skal Ryten som jeg er på bildet bestiges. Og sist men ikke minst i september 👉🏼USA and @doterra here I come 😍can’t wait - #life #lilalife #doterralove #lofoten #liveterbestute #toplofotenphoto #hiking
 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi