Uncategorized

Litt av hvert, og tips til middag for sultne løver..

I går var det oppstart av kurs her i Bodø, og med meg har jeg 20 flotte deltakere. Synes det er like artig hver eneste gang! Spania turen er også utsolgt, varmer hjertet mitt. Åh som vi skal kose oss med trening, sunn mat, turer, massasje, spa..you name it! Og ja det blir tur til våren, og hvem vet kanskje det blir til flere forskjellige destinasjoner.

Hvordan går det med treningen din? Jeg har slitt litt med motivasjonen. Kroppen er enda ikke på topp. Siden i begynnelsen av august har jeg gått på en immunstyrkene naturmedisin, samt tarmrens og jeg merker at det hjelper. Men jeg er iallefall igang med trening, det blir mest fjellturer og yoga. Etterhvert blir det sykling. Jeg fikk en urolig rå racersykkel i bryllupsgave, juhu.

Jeg og lillesøster Eirin på fjelltur, sjekk naturen..SMELT

Etter en lang dag i går ble det en enkel middag til en sulten familie.

Stekt kyllingfilet, rødløk, vårløk og brokkoliblanding(sjelden jeg bruker frosne grønnsaker men i går var vi sultne som løver..). Hadde kokosmelk, chili, ingefær, hvitløk, salt, pepper og lime over. Middag på 10 minutter. Enkelt og godt! Blomkålris hadde passet utmerke til.

I kveld skal jeg på et spennende Vitamin D foredrag her i Bodø, som er gratis. Kom gjerne! Foredraget holdes også andre steder i landet les mer her

God onsdag♥

Line Holdal

  7 COMMENTS

 • lovelyliller.com august 31, 2011 Reply

  Treningen min har vært slapp i mange mnd pga form og ferie. har trent 2×30 minutter styrke denne uka da,så skal ikke klage. lykek til med kurset videre 😀

  • line august 31, 2011 Reply

   Da er du jo igang:), takk L

 • Brittidettehuset:) august 31, 2011 Reply

  Hei:)

  Såg ut til å vera ein fantastisk fjelltur, så heldig du er!
  Eg vart litt nyskjerrig på «immunstyrkende» naturmedisin.
  Kan du utdype litt? Lurer både på kva type og korleis du merkar (positiv) endring i kroppen. Forstatt strålende september til deg og dine!!

  • line august 31, 2011 Reply

   Ja det er så flott her i nord, og været har vært helt nydelig i sommer/høst.

   Jeg bruker et grunnprogram med kosttilskudd, og en rekke ting som stimulerer immunsysyem(Sanuris, citrokehl, naotakehl etc), og urteterapi. Men alt dette er skreddersydd til meg av Fride Aasen. Jeg kan ikke si at jeg er blitt bedre på 2-3 uker, men jeg kjenner at det skjer ting i kroppen. Den jobber. Kan oppdatere på hvordan det går videre. L:)

 • Elin I. august 31, 2011 Reply

  Så nydelig natur! Minner meg om hjemme. 🙂
  Fjell og fjord. <3 Norge er så vakkert!

  • line august 31, 2011 Reply

   Ja det er helt nydelig!

 • Johanna august 31, 2011 Reply

  Hei! Hvor i Norge (nettbutikk kanskje) mann kan kjøpe Citrokehl?

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten