Tags:   

Jeg elsker pesto, det er virkelig noe av det beste jeg får. Perfekt som tilbehør, dipp, på pizzaen, som dressing, ja det passer egentlig til det meste.

Det eneste jeg ikke synes er helt perfekt er pinjekjerner, så min variant er med mandler. Den får en sånn deilig søtlig vri som er skikkelig YUMM!

Dette trenger du:

1 Basilikumplante, økologisk
1 dl Ekstra virgin olivenolje
1 fedd kinesisk hvitløk
1 Neve mandler, gjerne fermentert
75 gram parmesan, gjerne upasteurisert
Salt
For en ekstra «svung» tilsett et par dråper basilikumolje fra doTERRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du

Klipp av alle blad på planten, finhakk en halv hvitløk, ha dette sammen med olivenolje i en bolle og mos med stavmikser. Smak til med salt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På bildet under har jeg servert det med rød linsepasta, litt stekt squash, løk og kjøttdeig. Enkelt næringsrikt og godt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du lage er AIP variant? Dropp ost og nøtter, og tilsett litt næringsgjær om du vil. Selv synes jeg det smaker forteffelig uten.

 

God helg 🙂

Smil fra Line-Lilalife

 

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.