Middag i en fei

Lei julemat? Hjemmelaget pizza på 10 minutter

Tags:   

Tiden går utrolig fort, og i morgen er det faktisk nyttårsaften. Selv begynner jeg å bli rimelig lei julemat, og skal lage hurtigvarianten av hjemmelaget pizza i dag.  Det er super enkelt og raskt å lage, samtidig som det smaker himmelsk!

Dette trenger du:

Pizzasaus
Grove tortilla lefser
Ost
Topping
Salat

diverse-101

diverse-103

diverse-104

Smaker langt bedre enn bildet tilsier, må smakes:)

Pizzasaus:
Økologiske hakkede tomater(boks)
1 boks økologisk tomatpure
Ca 1 dl ekstra virgin olivenolje
Basilikum
Litt sukrin(se eget innlegg)
Salt og pepper
Finhakket hvitløk

Denne sausen har jeg nesten alltid ferdiglaget i kjøleskapet. Bruker den som base til lasagne, salsa til kjøtt, istedenfor ketsjup til ungene…Strekker ikke tiden til, velg den tomatsausen som er mest naturlig, med minst mulig sukker.

Slik gjør du:

Legg lefsene på et stekebrett, smør på pizzasaus. Ha ønsket ost på, jeg foretrekker fersk mozzarelle. Men dette er ganske dyrt, derfor bruker jeg vanligvis norwegia eller jarlsberg. Legg så toppingen på ost. Her bruker jeg det jeg/vi har lyst på i øyeblikket. Salami, skinke, chorizo, bacon etc. Jeg dropper grønnsaker, fordi jeg vil ha den crispy. Men jeg lager alltid en deilig salat, med stekt champignon, ruccola, oliven, soltørket tomat, rødløk etc. Her er det bare å bruke fantasien.

diverse-061

‘Stek pizzaen nederst i ovnen på 300g. Følg med under steking, så de ikke blir svidd. Vanligvis er det nok med 3-5 minutter i ovnen.

Smil fra Line

Line Holdal

  2 COMMENTS

 • Torill desember 30, 2009 Reply

  gleder meg til å prøve denne som kosemat på lørdag:)

 • line desember 30, 2009 Reply

  Ja den er kjempe god:). Hvis man spiser godt med salat og 1/2-1 lefse blir det også et ganske sunt måltid:=)

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten