Middag

Lefsepizza som hele familien elsker, ferdig på under 10 minutter

Tags:  

Lefsepizza

Middag på under 10 minutter, som ungene vil elske..

Dette trenger du:

Grove tortillalefser
Tomatsaus
ost
Valgfri topping

Slik går du frem:

Smør tomatsausen over de grove lefsene, ha ost over, og ønsket fyll på toppen. Jeg bruker for eksempel salami, choritzo, eller bacon. Stek lefse pizzaene på 300grader nederst i ovnen i 3-5 minutter. ( Følg med så de ikke blir svidd).

Pizzaen blir saftig, crispy og god.

Tips:

 • Jeg lager tomatsausen fra bunnen(samme som på pizzaoppskriften), men har man super dårlig tid kan man kjøpe ferdig.
 • Prøv og velg den som er mest naturlig, og med minst mulig sukker.
 • Jeg lager alltid en god salat som tilbehør.
 • Prøv å bytt ut tomatsaus med pesto. Ruccola og spekesiknke er nydelig topping. Server med en tomat og løk salat.

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - Tenk å få avslutte min første LILAretreat med dette😍For en uke, og ja det blir tur til neste år også. Påmelding fra neste uke - #lilalofoten #lilalife #lofoten #lofotenislands #liveterbestute #reinebringen #reine #topptur #toplpfotenphoto #nofilterneeded
 • - Feel so blessed. I could never think of a better way to celebrate my birthday. Lofoten, hiking, with the best people ❤️- #lilalife #lilaretreat #liveterbestute #henningsvær #lofoten #festvågtinden #hi
 • - Friends @bubbulett #sommersus - #bodø #friends
 • - Dette bildet tok jeg i Henningsvær for 1 år siden. Jeg var «nyforelsket» i oljene, og nøt herlige dager i Lofoten. Om 5 dager skal jeg tilbake, til en hel uke med fjellturer og yoga. Jeg har fullbooket tur og gleder meg så vilt! Og om mulig enda mer forelsket i oljene😅On Guard er en oljeblanding som jeg bruker for å støtte immunsystemet mitt, I LOVE IT ❣️I tillegg er den perfekt til å vaske sminkekoster, oppvaskbørste med. Den gjør meg glad. 🌿I juni får alle som blir med via family kit en ekstra: ➰On Guard ➰On Guard tannkrem ➰On Guard halsdrops 🌿 ➰Ved å bestille oljene via meg får du 25-30% avslag, jeg blir din veileder og du får fantastiske oljer. Mer info i bio. 🌿Du kan også sende meg en Mail line@holdal.no ➰For deg som har egen oljekonto, får du alle On Guard produktene ved PV over 200😍🌿
 • - Love Bodø, but hello Oslo love you too - #Oslo #summervibes #summer #loveoslo
 • - Hell yeah, ITS happy time when the temperature finally got above 20 degrees - #bodø #visitbodo #liveterbestute #happy #lilalife #elskerbodø
 • - Finally a summerday in North, celebration at my favourite spot🤪-
 • - Hva gjør deg mest glad? Hva husker du best av det du gjør og opplever? Mitt tips gjør mer av det, av det som gjør deg glad. Denne dagen er spikret inn på cellenivå, og den er med meg resten av livet. For en fin dag vi hadde @gryhammer @melissa_spania @duggurd , og resten av alle de flotte damene ❤️ Sees vi snart?