RÅD Trening

Aktiv april, er du med?

Tags:   

Hverdagsaktivitet er sunt for både kropp og sinn, og jeg er av den oppfatningen av at «alle monner drar» 5 minutter med aktivitet er bedre enn ingenting.

Tidligere var jeg veldig opptatt av av at jeg skulle svette, kjenne litt blodsmak i munnen og ja tenkte på kalorier. Det var helt til jeg gikk på en smell, og skjønte at hardtrening nødvendigvis ikke er bra i alle faser av livet. Jeg la om til mer rolig trening, med mer fokus på ro og tilstedeværelse.

Nå har jeg fått hode over vann og variere treningen min litt mer. Turer, yoga, pust, og jeg har investert i noen enkle treningsapparater slik at jeg lett kan trene 15-30 minutter styrke når det passer inn.

 

«Du trenger ikke være akrobat for å trene. For meg har det å stå på hender og hode vært en viktig mental trening i en vanskelig tid. Det er mange veier til «Rom» noen hadde kanskje trengt noen å snakke med, for meg var løsningen dette.»

I fjor hadde jeg en liten «kampanje» både for å motivere meg selv og kanskje deg? Jeg gjentar det samme i år, og fra 1. april starter jeg aktiv april. Det er ingen regler, vi skal kun motivere hverandre til hverdagsaktivitet for at jeg og du skal blomstre 😉

Dette vil i hovedsak foregå på min snap @lilapaleo, følg meg gjerne der. Jeg kommer til å dele aktivitet fra min hverdag, og håper du vil dele med meg.

Utover i måneden trekker jeg noen som har delt artige snapper eller stått litt ekstra på, som vil  få en LILA overraskelse.

Noen glimt fra aktiv april/mai 2017

Kos på tur er viktig, oppskrift her.

Er du med?

Smil fra

Line Holdal

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Instagram has returned invalid data.