Uncategorized

Klar for kurs igjen, være med?

Tags:  

Nå er jeg og vi på www.Balansen.no klar for en ny runde  med Smartlife.

Ønsker du en stabil vekt, stabilt blodsukker og en bedre helse, da er dette midt i blinken for deg!

kurs

Vi hjelper deg på veien dit gjennom:

– Naturlig mat

– Fysisk aktivitet og

– Mental trening.

Oppstart blir i uke 35. Eksakt dato og klokkeslett er ikke satt. Pris er 850,- pr mnd. Dette inkluderer 10 fagsamlinger med Line Holdal, 2 ukentlige treninger med Aina Brunstad. Samt deltakelse i et sosialt felleskap med en koselig avslutning.

Ønsker du mer informasjon?

Mail meg på line@holdal.no, og jeg ringer deg opp. Husk å legg igjen telefonnummer.
Eller ring meg direkte på 476 11410 eller balansen 755 66666

Jeg er også tilgjengelig for nettveiledning og konsultasjoner på Balansen

Ønsker du kurs på din hjemplass?

Da kan helgekurs være et alternativ. Ta gjerne kontakt om du har forslag til opplegg.

Smil fra Line

Line Holdal

  2 COMMENTS

 • Turid Solstrand august 11, 2010 Reply

  Hei Line.
  Godt nytt år! Lurer på om du kan ha et helgekurs i Meløy i løpet av januar/ februar. Skulle være med på kurst du hadde i slutten av okt., men måtte dessverre melde forfall gr dødsfall i familien. Vet om flere som kunne tenkt seg et kurs med deg.

  Hilsen Turid Solstrand

  • line august 11, 2010 Reply

   Hei Turid. Er veldig opptatt fremover, men skal se hva jeg får til. Bør være rundt 15 deltakere. Jeg kan sende en mail til venner, familie og bekjente i Meløy og be dem bruke jungeltelegrafen om at det kanskje blir kurs. Blir det nok deltakere kommer jeg, men det må bli i slutten av februar:). Smil fra meg

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten