Uncategorized

Klar for hverdag

Tilbake i Bodø etter en data og telefonfri uka. ja tenk dere det jeg slo av telefonen  første dagen i ferien min, og siden har den vært avslått. Pcen har også fått sin ferie her i Bodø.

Hva har jeg gjort da?

Hatt en usedvanlig sløv, deilig ferie sammen med familien min. Bjørn har stått for matlagingen, og han fik lage ting som han nok savner litt i kosten vår. På dagene har vi stått slalom og på kveldene lest bøker, drukket god vin, spist god mat, utrolig godt!

Gærne nordmenn på ferie i Sverige

Koser oss i bakken

Noah

Men nå er hverdagen her igjen og det føles veldig bra:). I dag starter jeg opp nytt kurs, og jeg skal holde foredrag. Etter det skal resten av uken brukes til oppgaveskriving, har litt press på meg nå ja..

Har du lyst å komme i litt bedre form før sommeren? Det har jeg! Fra i morgen av og i 8 uker fremover vil du få konkrete kost , motivasjons og treningstips fra meg . Så følg med.

Ønsker deg en strålende dag

Line Holdal

  13 COMMENTS

 • Hege april 26, 2011 Reply

  Så deilig med telefon- og datafri. Det trenger man virkelig en gang i blandt. Lykke til med ukens mange gjøremål. Hadde jeg bodd i nærheten så skulle jeg så veldig gjerne vært på et av kursene dine.
  Gleder meg til tipsene dine på bloggen da. Du er en stor inspirasjon for meg. Tuuusen takk 🙂

  • line april 26, 2011 Reply

   Ja det var godt med litt tlf og datafri:)). Så godt å høre at jeg er til inspirasjon, det varmer. Stort smil

 • Nina april 26, 2011 Reply

  Ser ut til at du har hatt en herlig ferie, godt og koble helt av! Gleder meg til tipsene dine! 🙂

  • line april 26, 2011 Reply

   Ja har hatt det supert:))

 • alfhild katrine april 26, 2011 Reply

  Gleder meg til tipsene dine 🙂

  Lykke til 🙂

  • line april 26, 2011 Reply

   Takk Alfhild:)

 • lovelyliller.com april 26, 2011 Reply

  fine bilder. jeg hilser også hverdagen hjertelig velkommen 😀

  • line april 26, 2011 Reply

   Godt med kontraster. Ferie herlig, hverdag herlig:))

 • Gleder meg til tips fremover! 🙂

  • line april 26, 2011 Reply

   🙂

 • blenda april 26, 2011 Reply

  Skikkelig vitamin innsprøytning å lese bloggen din:) Gleder meg til tips om trening og motivasjon for å trene videre. Har kommet godt igang og det er sååååå deilig å løpe og trene uten å bli helt utslitt. Får nå en masse energi i etterkant. Må bare ikke trene for sent på kvelden for da bobler jeg over av energi og får ihvertfall ikke sove.
  Jeg skulle veldig gjerne vært på dine matkurs men bor alt for langt unna, derfor er jeg veldig takknemmelig at du deler oppskriftene dine med oss på bloggen din. Tusen takk:)

  • line april 26, 2011 Reply

   Tusen takk for det Blanda:)). Jeg som du må også unngå trening på kveldene, da blir det våkenatt på meg, he he:). Takk for at du leser bloggen min:)

 • Gleder meg til tips! 🙂

what do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • - TGIF 💥Hoppende glad for at det er helg😍👉🏼og så gleder jeg meg så sinnsykt til foredrag jeg skal ha online tirsdag, passert 500 påmeldte 😍Hvis du vil vite hvordan du kan få mer energi, en god fordøyelse og en bedre helse👉🏼meld deg på😊👉🏼link i bio 👉🏼GRATIS - #lilalife #tgif #natural #paleo #smilendetarm #fordøylse #bedrehelse
 • - Elsker å bo i nord, men vinteren ja den kan bli litt lang. Så dag er det bare en ting å gjøre 👉🏼emigrere😅. Klar for ny uke på #grancanaria #puertodemogan #countdown - #spain #yoga #summer
 • - stop worrying how it's going to happen and start believing that it will - #bodø #winter #visitbodo #elskerbodø #lilalife
 • - Jeg ønsker 2018 velkommen 🤗/welcome 2018. 2017 har vært et fantastisk år. Jeg sa opp en sikker, god jobb som jeg trivdes supert i for å følge drømmen. Drømmen om å dele min vei til et lekende og lett liv. For det er det Lilalife betyr, lekende. Og det har jammen ikke vært en dans på røde roser, det kan jeg love deg. Men jeg har har knekt koden og funnet en balanse som fungerer for meg, og mange flere. Takk for at du følger meg her på Instagram. Setter pris på hver en likes og kommentar. Ønsker deg et magisk nytt år❤️💥- #lilalife #Bodø #keisevarden #idag
 • - Nydelige juledager i nord, med etterlengtede turer i perfekt natur. Peppermynte er en god følgesvenn 💙 Koser du deg? - @doterra #mo #nordnorge #doterralove #doterra #oljemagi
 • - Alt handler om balanse, og i morgen kl. 19:00 holder jeg siste online foredrag før jul. 45 minutter med mine 5 beste rådene til en smilende julekropp😉. For det er fullt mulig å unngå fordøyelsesbesvær, å bli tappet for energi og unngå å gå opp i vekt selv om man koser seg. Her med min gode venn @loksti på julebord fredag. Påmelding i bio⭐️- #lilalife
 • - Fermentert mat er en viktig bidragsyter til en smilende tarm, og selv spiser jeg noe fermentert hver dag. På Lilalife.no finner du nå fremgangsmåte på hvordan kan lage min favoritt om dagen: Lila julekål, link i bio - #lilalife #naturlig #helse #smilendetarm #paleo
 • - Uforglemmelig minne fra Lofoten og Uttakleiv i sommer. Vil du være med meg dit i juni 2018? Fjellturer, yoga, oppleve Lofoten, nyte livet, bli kjent med nye mennesker? 2 ledige plasser. Link i bio- utakleiv #lofoten #toplofotenphoto #yogalife #yogalove #vestvågøy #lofotenislands #yogadaily #yogisofinstagram #yogalove #naturs #beach #norway #objects_and_landscapes #tv_landscapes #tv_#tv_lifestyle #rsa_ladies #instagram #ig_nature #water_captures #ig_captures #ig_captures_landscape #rsa_ladis #rsa_nature #royalsnappingartist #mittlofoten